Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Push

To ostatnie dni rekrutacji na moderatora. Jeżeli chcesz dołączyć do naszego Teamu sprawdź forum i zostaw podanie !

f.png

Opublikowano

Serwer mogę wszystkim polecić, niestety ja nie jestem miłośnikiem tego typu serwerów, ale to nie oznacza że serwer jest zły, bo jest naprawdę fajny, i widać że administracja się bardzo stara, polecam wszystkim ;)

xD 

Opublikowano

Hej !

Zaczynamy nowy tydzień, kolejne eventy, kolejne wyzwania.
Pracę nad nowym dungeonem trwają :)

PS. Nie zapomnijcie o piątkowych mikołajkach.

f.png

Opublikowano

Serwer polecam.Gram od wakacji i muszę przyznać że serwer na dłużej.Administracja ogarnięta,pomocna.Eventy kilka razy w tygodniu.Update to zmiana zbroi,to mapek.Cały czas coś robią.Kolejny plus to to ,że serwer trwa już tak długo. Nic tylko polecić i czy warto zagrać na serwerze to serdeczne TAK.Pozdrawiam i życzę jeszcze więcej ludu

Opublikowano

Witajcie gracze !

W dniu dzisiejszym do pierścienia teleportacji dodane zostały nowe opcje.

Pozwolą one teleportować się do wybranego gracza, lub zaproponować mu teleportację do siebie.

W weekend będziecie też mieli okazję przetestować nowy event - Pogoń za Tanaką ! Zostanie on na stałe włączony do naszej rozkładówki, razem z Inwazją w Oazie.

Do zobaczenia w grze.

PS. Gotowi na najtrudniejszy dungeon w historii iMetina ?

f.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowe bossy od poniedziałku na naszym serwerze !

Czy jesteście gotowi dowieść swojej siły i zwinności ?

Więcej informacji na naszym forum !

PS. Kolejne nowości już niedługo :)

f.png

Opublikowano

Serwer sam polecam, gralem na nim za czasow Easy jak by l jeszcze bez tych yang premium itp. Sam bym zagral ale tez konto usuniete..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Dzięki za miłe słowa :) To najlepsza motywacja do dalszej pracy.

Dzisiaj zaczynamy serię świątecznych eventów !

O godzinie 18:00 w Domu Aukcyjnym będziecie mogli upolować 100 unikatowych marmurów poli ! Mało tego, są to potwory których praktycznie nie spotkacie w grze !

PS. Wypatrujcie naszej Świątecznej Wioski ;)

f.png

Opublikowano

Serwer Polecam bardzo mocno :) mając pro ekwipunek 5 bon bizu z łez +9 stalka +9 i broń na 65 lvl no i posiadając 86 poziom można powalić postać z lvl 90/120 z eq 7 bon :) Wiem bo bawiłem się tak. i Powracam jutro na serwer :) ;P i Mówię wam Imetin to jest serwer jakiego trzeba w tej polsce :) Jak byście otworzyli naprawdę serwer 2 pod harda z taki teamem i nowościami było by miodzio Fifolski zastanawiałeś się nad Imetin s2 Hard?? :),

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

STARY serwer lecz nie ma konkurencji z dzisiejszymi serwerami!

Najlepszy serwer w Polsce i Najlepsza Administracja.

Opublikowano

Nowa strona już gotowa !
Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą - nasza świateczna wioska jest nadal otwarta :)

Zapraszamy do świętowania Nowego Roku z iMetinem !

f.png

Opublikowano

Z tym,ze eq miksujesz u baek-go.

Aha, czyli zmienili, bo grałem wcześniej to były pojedyncze i się wku*wiałem, no cóż, za 2 min sprawdzę ;P

Opublikowano

Nowa strona już gotowa !

Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą - nasza świateczna wioska jest nadal otwarta :)

Zapraszamy do świętowania Nowego Roku z iMetinem !

Czyli pewnie zamiast świętować sylwestra, ludzie będą nerdzić na serwerze ? ;x

Już to widzę.

- Gdzie idziesz na Sylwestra ?

- Do M1.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Czyli pewnie zamiast świętować sylwestra, ludzie będą nerdzić na serwerze ? ;x

Już to widzę.

- Gdzie idziesz na Sylwestra ?

- Do M1.

Nie kazdy ma przyjaciol z ktorymi moglby gdzies wyjsc.Ja np chetnie spedze sylwestra w swiatecznej wiosce.
Opublikowano

My chcemy iMetin S2 hard !! Z tym teamem !!

Wlasnie. Niech admin sie wypowie na ten temat.

Taki medium/hard

10 ku do g

Cos w stylu balmory. A ten team na pewno zrobil by to dobrze.

Opublikowano

Witajcie :)

Niespodzianki, niespodzianki.

Stary rok żegnamy Szkatułkami Heksagonalnymi !

Miłego dropienia i udanej zabawy sylwestrowej.
A w przyszłym roku, jeszcze więcej ekspa, fajnego EQ i wspólnej zabawy z iMetinem.

Pozdrawiamy, iMetin Team (jeszcze 2013)

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...