Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

System petów prawie gotowy :)

Zapraszam do udziału w nowym evencie "Piniata" !

Uciekający Pirat ma przy sobie wiele skarbów, czy zdołacie go złapać ?

'system petów' ? przecież pety były już duuzo wcześniej ;D

Hejo

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Filofski.

Podobno mieliscie wlaczyc event ze szkatami blasku.

Kiedy bedzie aktywny i jaki drop z nich bedzie?

Beda lecialy 6/7 ?:)

Z gory dziekuje za odpowiedz.

Jezeli juz jest to przepraszam ale nie mam dostepu aby sprawdzic serwer w tej chwili.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

@up

Szkaty Blasku już dropią, lecą 6/7, lecz z tego co widać to rzadko.

Nie mam zastrzeżeń co do projektu.

Serwer ogarnięty, + dla Administracji, wszystko ma nogi i ręce.

Opublikowano

Nie mam zastrzeżeń co do projektu.

Ja do serwera nic nie mam był zayebisty dawno teraz za dużo tego pododawali :) i jest pełno 250 :D

Jak by był s2 to napewno bym zagrał :)

Opublikowano

Szkaty blasku uruchomione od wczoraj : )
Sezon urlopów prawie skończony, wracamy do gry.
Powiększyliśmy team o kilka osób, wprowadziliśmy kilka usprawnień technicznych, małe nowinki itp.

Dla mniejszych lvli powstały specjalne misje dodatkowe, które szybko pozwolą Wam zdobyć niezbędne EQ oraz poziom.

Dodaliśmy kilka fajnych opcji na zarobienie Smoczych Monet i ciągle pracujemy nad następnymi.

Nowy rok szkolny to również nowe wyzwania dla nas, my też zaczynamy kolejny etap pełen wyzwań i nowych gór do pokonania.
Dzięki że jesteście z nami : )

f.png

Opublikowano

Czytając te komentarze odnośnie tego serwera to aż żal ludzi, którzy to piszą ... Piszecie, że "Nie wejdę na serwer, bo TOPKA mnie odstrasza" no i co z tego, że jest milion kont i postaci po 250 lvl. Gra się dla przyjemności, dla PVP i pokazania kto jest lepszy. Tak samo jakbyście napisali do supportu Metin2 PL i powiedzieli, że nie wejdziecie, bo topka mnie odstrasza ... Śmieszne, a serwer jak stoi 3 lata to gwarantuję, że postoi jeszcze raz tyle skoro jest 1000+ graczy ... Więc lepiej grać na takim serwerze z tyloma postaciami i max lvl niż grać na serwerze, który stoi tydzień lub max miesiąc. Z tego co widzę to administrator stara się urozmaicać grę codziennymi eventami itd. Serwer dla mnie bardzo dobry, nie raz na niego wchodziłem i sprawdzałem ich newsy na stronie czy coś dodali. Tyle ode mnie.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Mamy dla Was kolejną niespodziankę! Od jutra włączamy event Szkatułek Heksagonalnych! Drop będzie lepszy niż z tych wcześniejszych! Chcemy przez to umilić Wam czas spędzony na iMetin, dlatego do zobaczenia w grze!

f.png

Opublikowano

Mamy dla Was kolejną niespodziankę! Od jutra włączamy event Szkatułek Heksagonalnych! Drop będzie lepszy niż z tych wcześniejszych! Chcemy przez to umilić Wam czas spędzony na iMetin, dlatego do zobaczenia w grze!

Drop jest bardzo ładny idzie zarobić przy nim od cholery pereł o_O a dodania i zmianki też nawet dobrze lecą ^_^ oby tak dalej teraz tylko czekać na system petów lub inne dodatki :P

Opublikowano
Drodzy gracze ! Jak się bawić to się bawić !

Od dziś (oczywiście poza eventami z rozkładówki), CODZIENNIE CZEKA WAS MAŁY EVENT - NIESPODZIANKA :)

Będzie to inwazja smoków, OX - z nagrodami "rundowymi", metinobranie, małe poszukiwania itp.

Do zobaczenia w grze :)

f.png

Opublikowano

Dziś piąteczek! A co to oznacza? Weekend ze szkatami HEKSO! Do zobaczenia w grze!
PS. Zaglądajcie do rozkładówki na forum ;)

f.png

Opublikowano

@up

1200 osób.

Trutę zdobyć bardzo łatwo, bo nie jest tu wielkim potencjałem.

Biolog co chwilę, wyjątkiem jest kilka misji.

Opublikowano

A wiec tak czy oplaca sie tu jeszcze grac? Bo gralem tu kiedys za czasów gdy perla stala za 1kkk ;d potem to wszystki pozmieniali i nie wiem czy grac od nowa? Warto tu jeszcze zajsc?

Opublikowano

A wiec tak czy oplaca sie tu jeszcze grac? Bo gralem tu kiedys za czasów gdy perla stala za 1kkk ;d potem to wszystki pozmieniali i nie wiem czy grac od nowa? Warto tu jeszcze zajsc?

Tak są nowości i wiele innych także warto obejrzeć i zostać na dłużej ^_^

Opublikowano

serwer fajny ale ale na ch1 ciągle mnie wywala a to główne ch i cały czas na ch1 laguje a reszta ch to mało kto gra

Opublikowano

@up
Polecamy aktualizacje clienta.
Dodatkową pomoc można również uzyskać na naszym forum.

W dniu dzisiejszym na nasz serwer zawitała nowa mapka eventowa !
Dodatkowo zmodyfikowaliśmy i rozbudowaliśmy event ZUO.
Od dzisiaj będziecie mieli okazję stawić czoła większej liczbie potworów i kamieni Metin.
Zapraszamy do zwiedzania !

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...