Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mogli by się trochę bardziej postarać o wygodę dla graczy ;)

Dokladnie, maja dobrych technikow, mogli by stworzyc, ze bonujesz w quescie czy u tego goscia, ale bez sensu jest to, ze kierujesz item przezucasz zakladki i zaraz musisz z niego wyjsc, zeby zobaczyc jakie bony weszly.

GOWNO!

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Dokladnie, maja dobrych technikow, mogli by stworzyc, ze bonujesz w quescie czy u tego goscia, ale bez sensu jest to, ze kierujesz item przezucasz zakladki i zaraz musisz z niego wyjsc, zeby zobaczyc jakie bony weszly.

GOWNO!

Nie musisz. Bony są pokazywane na bieżąco u BaekGo w okienku, ale tak to jest, jak się gra na obcym kliencie..

Opublikowano

Nie musisz. Bony są pokazywane na bieżąco u BaekGo w okienku, ale tak to jest, jak się gra na obcym kliencie..

Opssss przepraszam, to nie az takie gowno, ale i tak mogli by polepszyc.

Chyba czas pobrac klienta :)

Nie interesuja mnie +/-

Opublikowano

GOWNO!

Widzę , że na modzie byłeś sprawdzić serwer. Ponieważ sam kombinowałem z BS"em. i właśnie miałem ten sam problem. Po odpaleniu BS i od blokują się all NPC.

xD 

Opublikowano

Widzę , że na modzie byłeś sprawdzić serwer. Ponieważ sam kombinowałem z BS"em. i właśnie miałem ten sam problem. Po odpaleniu BS i od blokują się all NPC.

Nie probowalem z BS-em tylko gralem na kamer modzie

Nie interesuja mnie +/-

Opublikowano

Nie probowalem z BS-em tylko gralem na kamer modzie

No tak przecież mówię , na MODZIE coś się blokują NPC. Mają wszystko zajebiście zabezpieczone, no nie z jednej strony to dobrze szkoda że tak późno bo starzy gracze jechali na bs"ie ;d

xD 

Opublikowano

Patrząc na te serwery, które teraz wychodzą i padają z powodu braku graczu postanowiłem wbić i zacząć od nowa. Zobaczymy jak to idzie;)

Opublikowano

Zrobiłem tą postać w niecały 1 dzień , chciałem pokazać w tym filmiku , że można sobie radzić bez 6.7 oraz epików. Najlepsza jest końcowe zdziwienie graczy z którymi miałem pvp, zresztą sami zobaczcie.

xD 

Opublikowano

Fifolski mam do Ciebie pytanie.

Kiedyś jak grałem na tym serwerze ( 2,3 lata temu nie daje sobie uciąć głowy) to opierał się głównie na IS. Czy opłaca mi się teraz zacząć od nowa?

Opublikowano

Fifolski mam do Ciebie pytanie.

Kiedyś jak grałem na tym serwerze ( 2,3 lata temu nie daje sobie uciąć głowy) to opierał się głównie na IS. Czy opłaca mi się teraz zacząć od nowa?

Tak teraz nie opiera się głównie na isie zapracować możesz na zmianki 6/7 czy dodania które są niby tylko w is no ale najlepszych broni zbroi w isie nie ma ^_^ czy nawet biżu :) serwer mogę ci polecić bo gram dosyć długo i jakoś mi się nie nudzi xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak po testach ? Też kiedyś przez to przechodziłem, ale co złe już za mną i za Wami również. Pora odpalić iMetina !
W ten weekend kolejne VIPy do zgarnięcia. Szybkie konkursy w grze i eventy dla aktywnych.

Dodatkowo na naszym facebooku i na forum możecie zobaczyć co przygotowalem dla Was ja - konkurs fotograficzny.

Do zobaczenia w grze i przygotujcie się na spory update, który załata wszystkie zgłoszone przez Was niedogodności i wprowadzi kilka nowych rzeczy, których nie znajdziecie nigdzie indziej ;)

f.png

Opublikowano

Jak po testach ? Też kiedyś przez to przechodziłem, ale co złe już za mną i za Wami również. Pora odpalić iMetina !

W ten weekend kolejne VIPy do zgarnięcia. Szybkie konkursy w grze i eventy dla aktywnych.

Dodatkowo na naszym facebooku i na forum możecie zobaczyć co przygotowalem dla Was ja - konkurs fotograficzny.

Do zobaczenia w grze i przygotujcie się na spory update, który załata wszystkie zgłoszone przez Was niedogodności i wprowadzi kilka nowych rzeczy, których nie znajdziecie nigdzie indziej ;)

Mógł byś przybliżyć ten update?:D czego on będzie dotyczył? Naprawy klienta?

astiumsign.png

Opublikowano

Konkurs na moją postać , jeżeli ktoś chciałby zacząć na serwerze macie okazje się dorobić wygrywając moją postać, co do serwera polecam , ale niestety nie mój typ dlatego skończyłem.

Brak zgody!

xD 

Opublikowano

Konkurs na moją postać , jeżeli ktoś chciałby zacząć na serwerze macie okazje się dorobić wygrywając moją postać, co do serwera polecam , ale niestety nie mój typ dlatego skończyłem.

takie eq to w jeden dzien i większy lvl :D nic specialnego

nawet nie byles na innych mapach pewnie znudziło cię expienie od 95 bo na tym lvlu wystarczy zrobic misje biologa (od ksiąg/pamiątek w góre) i masz 100 a na mapce 100lvl jest łatwo (tylko potrzeba buffa)

serw polecam mam szamana 164lv eq mob full :D (i kilka innych postaci 130+)

79% na blok ciosów i można expic (ale mi sie nie chce ^^)

Hejo

Opublikowano

takie eq to w jeden dzien i większy lvl :D nic specialnego

nawet nie byles na innych mapach pewnie znudziło cię expienie od 95 bo na tym lvlu wystarczy zrobic misje biologa (od ksiąg/pamiątek w góre) i masz 100 a na mapce 100lvl jest łatwo (tylko potrzeba buffa)

serw polecam mam szamana 164lv eq mob full :D (i kilka innych postaci 130+)

79% na blok ciosów i można expic (ale mi sie nie chce ^^)

Hmm , no nie wiem sam naszyjnik kręciłem 5h , jak wiadomo bs nie działa trzeba recznie do tego dorzucam pieczęcie które są dostępne tylko w Item Shop. ;) Więc myślę że warto.

xD 

Opublikowano

Opłaca się grać od 0. ? :) Chce zacząć grę tutaj z racji na to że każdy nowy serwer pada w kilka dni. ;) A ten już troche ma ;d

I czy z no-life czyli 10-15 h dziennie grania dogonię topkę. ? :)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...