Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

stare servery będą jeszcze długo trwać a 90% nowych serverów będzie upadać do 6 miechów po otwarciu. Teraz kazdy stawia server by cos dorobić i jest ich obecnie mase i mało teraz jest osób przy starcie bo jest olrzymi wybor a nie mozna grac wszedzie. Kiedyś jak było mniej privów to na kazdym lepszym było po 2k luda na początku a teraz po 200-500 w porywacz czasem do 1000 co jest rzadkoscia już. Server polecam

Opublikowano

@up cała prawdę mówi teraz jest sam chłam.

Ale dobrze ,że takie marki jak Imetin mają się naprawdę bardzo dobrze i jeszcze dłuuuugo dłuuugooo pożyją :)

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

Tak swoją drogą to większość serverów nowych już nawet nie ma liczników na stronkach graczy bo to by tylko odstarszało kolejnych graczy jak widza ze na starcie jest juz tylko 500 wiary.

Opublikowano

Zagram, póki co nie ma jakieś ogarniętego w miarę easy/4funa. ;)

Tylko jeszcze zapytam:

- Czy biolog jest co sek?

- Pamiętam kiedyś była afera, że w cliencie był trojan w shellu, mam nadzieję, że tego już nie ma? :)

- Ile osób gra tak ok. godziny 16-17?

Z góry dzięki za odpowiedź. :)

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Zagram, póki co nie ma jakieś ogarniętego w miarę easy/4funa. ;)

Tylko jeszcze zapytam:

- Czy biolog jest co sek? Co sek czyli jak ? :D bo nie rozumiem biologa masz podstawowego a reszta to Seon najbardziej opłaca się robić diaxy i notki :)

- Pamiętam kiedyś była afera, że w cliencie był trojan w shellu, mam nadzieję, że tego już nie ma? :) Żadnego Trojana nie ma ktoś ma za słabe antywirusy i tak mają :P

- Ile osób gra tak ok. godziny 16-17? Hmm 1.5k + zależy kiedy :P

Z góry dzięki za odpowiedź. :)

xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem nowy na serwerze i mam kilka pytań:

1. Jaki bon działa na av2?

2. Jak najlepiej zdobyć perły?

3. Jak łatwo zarobić?

Dzięki za odp ;)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę ;D

Opublikowano

Jestem nowy na serwerze i mam kilka pytań:

1. Jaki bon działa na av2?

2. Jak najlepiej zdobyć perły?

3. Jak łatwo zarobić?

Dzięki za odp ;)

1. Diabły bodajże.

2. Perly najlepiej zdobyć poprzez dropnie ulepszaczy 200 matowych 200 perel.

3. Najlepiej dropic ulepszacze sohan w 1h dropiłem 500 matwych 500 futer+ i 250 futer. Więc przez godzine można zarobić 1k perel. Też możesz wystawiać ulepszacze na aukcji 250 matowych 250 sm i można na dodania i zmianki zarobić.

Opublikowano

To jest server Medium na lata , prowadzony profesjonalnie , cały czas coś się dzieje.

Polecam w 100% !

9bix.png

Zagraj na prawdziwym serverze medium ! NerviL.pl !

Opublikowano

Fifciu napisalem do Ciebie na kom. Widze ze sie nie opierdalasz tylko prrzentujesz imetna. Zagralbym po restarcie serwera. Dobrze ze administracja sie zmienia bo byly cepy totalne :). Pozdrawiam Skarbinho !

Eteor s15 - AvalonMT2 - Lanseris S3 - Pandora MT2 - IMetin - NetMetin - Revios - Baria -  Athes - Almandia -  Invoria - Dreikon - Kamelis - Aetia - Antaris 

wjigrl.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fajnie jakby zrobili s2 i trochę łatwiejszy ( nie koniecznie ) , bo teraz nie opłaca się od nowa grać

wolf.gif

Opublikowano

Kiedyś tu wbiłem na jakieś stare konto i na nim mam jeszcze chyba z 400 zaczarowań przedmiotu.. xD Szkoda że 7b jest w is tak może bym jeszcze zagrał bo serv jest w miare :P

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

fajnie jakby zrobili s2 i trochę łatwiejszy ( nie koniecznie ) , bo teraz nie opłaca się od nowa grać

Czemu się "nie opłaca" przecież jest dużo biżu do kupienia da radę się wybić :) da radę zarobić :) tylko trzeba chcieć :)

Opublikowano

Od teraz co miesiąc będziemy organizowali dla Was konkursy z atrakcyjnymi nagrodami rzeczowymi !!
W tym miesiacu do wygrania Tablet, MP4 i Pendrive'y 32 GB !
Informacje na forum i na głównej stronie !!!

f.png

Opublikowano

Hmm z czym te konkursy beda zwiazane bo takiego tableta bym sobie wygral ? Serwer bardzo stabilny ogolnie polecam

Konkurs polega na tym kto będzie mieć najaktywniejszą postać w grze :D Wszystko jest ładnie opisane na str głównej servera ;)

Opublikowano

Serwer wydaję się ciekawy, ale nie gram, ponieważ na jeden numer tel. komórkowego można mieć tylko 1 konto. Co to wgl. ma być?

Czemu to na służyć? Domyślam się, ale przy okazji jest to tragiczne w skutkach... Ktoś chce zrobić dropa? Nie może. Więcej niż 4 postacie? Nie może. Buffa? Nie może...

Szkoda, bo gdyby nie to, byłbym skłonny zagrać, ponieważ serwer ma świetną administracje i jest bardzo dopracowany.

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

@Flourine No w sumie na to by wychodziło Tylko że tak każdy by robił :) najlepiej jakby ktoś z administracji się wypowiedział jak to działa, może na ich forum pisze dokładniej nie wiem bo tam nie wchodziłem Tylko to co na str pisze czytałem :P

Opublikowano

Konkurs polega na tym, że 1000 osób które będą miały w tym miesiacu najdłuższy czas gry na zarejestrowanej w konkursie postaci przechodzą do losowania nagród.
Oczywiście losowanie odbędzie sie na żywo, zrobimy LIVE na Youtube, potem uwiecznimy wysylkę nagród i (jeżeli oczywiscie zwycięzcy sie zgodzą) zrobimy np. live ze zwyciezcami, którzy opowiedzą Wam czy warto brać udział w naszym konkursie,
Jeżeli pomysł się przyjmie, to takie konkursy będą robione W KAŻDYM MIESIACU, ba może nawet sami będziecie decydowali o co chcecie walczyć w danym miesiacu i w jaki sposób,
Zapraszamy na forum, oraz na jutrzeszy live (będzie go oglądać na Youtube), tam odpowiemy na Wasze pytania i wątpliwości zwiazane z konkursem.

http://forum.imetin.pl/index.php?/topic/156731-graj-na-imetinpl-by-wygrac/

IM WIĘCEJ OSÓB BIERZE UDZIAŁ W KONKURSIE TYM WIĘKSZA SZANSA NA LEPSZE NAGRODY Z MIASIAC

f.png

Opublikowano

Konkurs polega na tym, że 1000 osób które będą miały w tym miesiacu najdłuższy czas gry na zarejestrowanej w konkursie postaci przechodzą do losowania nagród.

Oczywiście losowanie odbędzie sie na żywo, zrobimy LIVE na Youtube, potem uwiecznimy wysylkę nagród i (jeżeli oczywiscie zwycięzcy sie zgodzą) zrobimy np. live ze zwyciezcami, którzy opowiedzą Wam czy warto brać udział w naszym konkursie,

Jeżeli pomysł się przyjmie, to takie konkursy będą robione W KAŻDYM MIESIACU, ba może nawet sami będziecie decydowali o co chcecie walczyć w danym miesiacu i w jaki sposób,

Zapraszamy na forum, oraz na jutrzeszy live (będzie go oglądać na Youtube), tam odpowiemy na Wasze pytania i wątpliwości zwiazane z konkursem.

http://forum.imetin.pl/index.php?/topic/156731-graj-na-imetinpl-by-wygrac/

IM WIĘCEJ OSÓB BIERZE UDZIAŁ W KONKURSIE TYM WIĘKSZA SZANSA NA LEPSZE NAGRODY Z MIASIAC

Dodaj polskie znaki i popraw literówkę w ostatnim wyrazie :)

76561198001815076.png
Opublikowano

He to ktoś nie będzie wyłączać kompa przez miesiąc i czasu mu naleci :D Później będzie musiał liczyć na to że zostanie wylosowany i wygra nagrodę..? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...