Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodaliśmy kilka nowych rzeczy :)
Arena walk i wiecej mobów za zombieland czeka.
Jakby tego było malo, zaczynając u nas grę masz szansę zgarnąć Tablet, MP4, 32 GB Pendrive albo VIPa na miesiac.

W zwiazku z dużą ilością pytań zrobimy też Live, który rozwieje wątpliwości zwiazne nie tylko z konkrusem ;)

f.png

Opublikowano

Z dniem dzisiejszym zawitała u nas aktualizacja, która wprowadza na serwer całkowicie nową lokację, jak i innowacyjny system rankingu PvP. Pragnę przypomnieć, że cały czas trwa konkurs, do którego zgłosić może się każdy, kto posiada postać i aktywnie gra na naszym serwerze. A więc zmiany, które możecie zaobserwować:

• Wprowadzono Arenę Walk - dostać się tam możecie poprzez muzyka Yu-Hwan. Przed wejściem zostanie wyświetlony regulamin i zasady działania ów areny. Zabijając innych, zdobywamy punkty, dzięki którym możemy stać się mistrzem PvP! Oszuści będą karani blokadą wejścia na ów Arenę i wykluczeniem z rankingu PvP.
  • Wprowadzono kilka miejsc respów na mapie handlowej.
  • Wprowadzono nowy Zombie Land - jest on większy od poprzedniego, oraz posiada nowego bossa.
  • Dodano nową misje, która poprawia i balansuje siłę postaci
  • Wyczyszczono bazę o stare, nieaktywne postacie.
  • Dodano Skrzynię, dzięki której możemy handlować postaciami.
  • Zaktualizowano profile postaci na stronie głównej - ujrzycie tam aktywne bonusy, oraz wykonane misje.
  • Dodano więcej możliwości wymiany YP na perły, oraz na odwrót.
  • Zaktualizowano pierścionek teleportacji o nową możliwość - Księga Powrotu. Dzięki niej możemy zapisywać miejsce, w którym aktualnie jesteśmy i wracać do niego poprzez pierścionek.

Administracja iMetin.pl

f.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem otóż od dzisiaj przestał działac mi serwer imetin mam blad podczas laczenia sie z serwerem malo tego nie dziala mi strona serwer i ts3 Rozmawialem z innymi ludzmi i im normalnie dziala tylko mi i koledze obaj mamy internet z neostrady przez liveboxa wszystkie strony yt dzialaja tylko strona imetina ts3 itemina i serwer imetina nie dziala... Prosze o pomoc

Opublikowano

Serwer polecam ze względu na team, tzn. Destruct, tenior i Fifolski. ;)

Zapraszam Was nie pożałujecie ani jednej minuty.

Opublikowano

Serwer fajny i polecam.

Ale bardzo denerwują mnie misje na mały lvl. Bez sensu misja za misja :/

Ale i tak polecam

Opublikowano

Serwer jest naprawde dobry gram tam od dłuższego czasu i myślę , że serwer będzie trzymał się jeszcze dobre parych lat.

Opublikowano

Serwer fajny jeszcze z tą dzisiejszą nowością :P która polega na tym że jak ktoś wbije 130 lvl w 5 dni (bardzo łatwo) dostaje 1k sm :) czyli może coś kupić w is nie wiem dodania czy zmianki 6/7 bon lub inne ! poczytajcie na forum imetina tam więcej się możecie dowiedzieć tylko tyle że musicie wejść w tamten link co podałem i założyć konto xD

Opublikowano

Jak najbardziej polecam serwer. Jest on stabilny, sporo graczy, myślę, że to są najważniejsze aspekty które teraz bierze się pod uwagę przy wyborze serwera.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

hehe dawno już na nim nie grałem ;D

To zagraj z dobrym startem xD wchodzisz w link który wyżej podałem robisz konto grasz 5 dni w której expisz i musisz wbić 130 lvl i otrzymujesz wtedy 1k sm i możesz coś kupić z is'u :P

Opublikowano

Gram na serverze od wczoraj. Wbiłem 110lvl i kosze w pvp. Zapraszam na server. Nie przeszkadza mi to ,że mnóstwo max lvli w topce. Bardzo ładna prezentacja i Super server. :)

H3ahenm.png

Opublikowano

@up

Refy są niedozwolone na tym forum, czytaj reg.

@topic

Zagram dziś, jakby co to piszcie : Xoni

w Jinno :D

PMK3yt4.png

Opublikowano

Pamiętam początki serwera huehue. Zaraz pobiore i spróbujemy pograć troszeczkę od nowa na tym serwerze :)

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Również chyba sobie pogram całkiem od nowa , serwer jest stabilny widzę że administracja cały czas się zajmuje i gra sporo osób.

Na początek jaki polecacie zarobek ?

Ulepszacze typu "Symbole wojownika etc" czy jest jakiś lepszy sposób na zarobek ?

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...