Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Warto wrócić na ten serwer po roku przerwy? :) Czy z 110 lvlem bez 6/7 którego zrobiłem wtedy dzisiaj przykokszę? Czy robić surę wp i wbić nim 130 lv w 5 dni?:D

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbilem 100 level, poszedlem na mapke 100 z buffkiem, jednego potwora bilem 3 minuty..

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Serwer jest naprawdę godny polecenia. Grałem tam przeszło 2 lata temu, poznałem wielu wartościowych ludzi. Kto nie grał, niech żałuje. Nie odstraszajcie się topką. :-) Jedyną jak dla mnie wadą jest handel perłami, jednak, kto co woli. :)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

IMetin całkiem fajny ale ja już w metina grać nie mam zamiaru ;d

ale grałem ninja 168lvl <3

Opublikowano

Przygodę z imetinem zaczołem w wakacje 2012..

Już na samym początku zachwyciła mnie ilość nowości i rozbudowanie serwera (w końcu przeniosłem się z globala).

Obecnie mam kilka postaci (lv. 170, 190 i 225) dzięki łatwym sposobom na zarabianie wszystkie moje postacie4 posiadają odpowiedni ekwipunek :)

Gra jest na prawdę ekscytująca i ciekawa tym bardziej że tak w grze jak i na forum zawsze łatwo można uzyskać pomoc :)

Serdecznie zapraszam na serwer!

Szybki link do rejestracji :)x

Opublikowano

Wbilem 100 level, poszedlem na mapke 100 z buffkiem, jednego potwora bilem 3 minuty..

ja również dopiero zacząłem grać na serwerze i spokojnie daję radę na tej mapie a mam 0 6/7 Bon , kupiłem tylko Piekielnego Tygrysa za 10 monet. a on daje 50 na mooby. 10 monet to jest (20 groszy) więc na pewno jest ciebie na to stać ;d

xD 

Opublikowano

Grałem na serwerze jak jeszcze zanim wbiłeś 60lv to trzeba było kombinować z kupnem pereł bo max kasy (2kkk) z orków leciało. Teraz z kasą ciężej jest.

Opublikowano

Grałem na serwerze jak jeszcze zanim wbiłeś 60lv to trzeba było kombinować z kupnem pereł bo max kasy (2kkk) z orków leciało. Teraz z kasą ciężej jest.

Powiem Ci w ten sposób albo Ci się serwery pomyliły , albo nie masz gdzie spamić. Yang nigdy nie był zmieniony , 2kkk na 100% nie miałeś , Bo z kasą jest bardzo ciężko na początku , z psów leci 100 - 500 yang a orkach około 1k. więc na tym 60 lv mogłeś co max 2kk , a nie 2kkk ;d

xD 

Opublikowano

Powiem Ci w ten sposób albo Ci się serwery pomyliły , albo nie masz gdzie spamić. Yang nigdy nie był zmieniony , 2kkk na 100% nie miałeś , Bo z kasą jest bardzo ciężko na początku , z psów leci 100 - 500 yang a orkach około 1k. więc na tym 60 lv mogłeś co max 2kk , a nie 2kkk ;d

Dobrze mówi, kiedyś na tym serwerze yangi leciały jak szalone i raczej mi się serwery nie pomyliły.

Polecam serwer jeśli ktoś ma dość tych wszystkich nowych padających po kilku dniach lub przez brak graczy. Sam myślę o powrocie, ale od zera.

Opublikowano

Dokładnie @gimi19968 dobrze mówi kiedyś były jeszcze rady po 999% jak wchodziło się na serv. Pamiętam że u uriela 10 pamiątek było po 500kk, a w av2 wypadało z mobów po 20kk++ :D później zmienili żeby lepiej się handlowało itemami ^^

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Chyba od samego początku serwera nie grałeś ;D

Opublikowano

x Serwer pełen niespodzianek dużo nowości ^_^ dużo do roboty :D + wiele pomocy dla nowych graczy szczególnie ten link co podałem na początek robiąc konto z tego linku i wbijając 130 lvl i grając 5 dni dostajesz 1k sm które możesz wykorzystać na rzeczy z itemshopu :) 500p kosztuje 200/300 sm zawsze można mieć dobry start xD i pomagacie sobie i mi :D coś jak fundacja polsat xDxDxD

Opublikowano

Nie przychodzi kod potwierdający sms i jak tu niby można się zarejestrować :)?

Jak ja się rejestrowałem praktycznie po paru sekundach przyszedł , a było to 4 dni temu. Nie wiem , wejdź na Forum serwera i napisz do jakiegoś admina.

xD 

Opublikowano

I tu się mylisz kolego.

Otóż na przełomie 2011/2012 roku yangi leciały jak poyebane ;) Widocznie nie grałeś wtedy :P Serwer polecam, aczkolwiek nie gram już ze względu na spam typu: sel duh. fri ajtem plz. Miałem tego dość :D

Opublikowano

Niestety , ja na tym serwerze nie wytrzymuje , te wszystkie Dzieci mnie doprowadzają do szału , muszę po prostu umówić się na wizytę u psychologa bo w głowie mi się pierd**** od nich. Naprawdę szczerze tu mówię , takich graczy dawno nie widziałem , niektórzy są w porządku , ale większość to za proszeniem "Idioci i "Nooby".

Nie wierzę , po co ja tu w ogóle zaczynałem grę , chyba tylko po to by się zdenerwować.

Koszmar.

Jednym plusem jest to , że zrobiłem sobie dla jaj mentala 95 lv , Zero 6/7 do tego mam tylko partę bo nie chciało mi się robić lepszej i w ogóle żadnych epików. I jakimś cudem jadę osoby 150 +.

xD 

Opublikowano

Serwer niby fajny, ale zmiana bonusow to jest koszmar gorszego nie widzialem.

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Serwer niby fajny, ale zmiana bonusow to jest koszmar gorszego nie widzialem.

Nie jest tak źle , trzeba tylko chcieć w parę godzin wybonowałem Perfect EQ ;)

Najgorsze jest to kiedyś działał , a niedawno zablokowali , no ale cóż ;)

xD 

Opublikowano

Serwer na pewno 9,5/10 prezentacja nie jest zła ale 7/10

Na serwerze kiedyś grałem. Mozna sie pobawić :)

2mpzq4z.jpg

4vstoh.jpg

2w7p8ud.jpg

157gpkx.jpg

99% ludzi nienormalnych czyta posty z ręką na myszce. Nie zdejmuj ręki, już za późno. :D

Opublikowano

Nie jest tak źle , trzeba tylko chcieć w parę godzin wybonowałem Perfect EQ ;)

Najgorsze jest to kiedyś działał , a niedawno zablokowali , no ale cóż ;)

Mogli by się trochę bardziej postarać o wygodę dla graczy ;)

THP_1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...