Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

System petów już prawie skończony :D

Zwierzak będzie expił razem z wami, zdobywał umiejetności i miał swój interface !

Dopracujemy pewne detale i każdy z Was będzie mógł mieć zwierzaka :)

Polecam też sprawdzić facebooka bo przygotowałem dla Was konkurs z atrakcyjnymi nagrodami.

f.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

System petów już prawie skończony :D

Zwierzak będzie expił razem z wami, zdobywał umiejetności i miał swój interface !

Dopracujemy pewne detale i każdy z Was będzie mógł mieć zwierzaka :)

Polecam też sprawdzić facebooka bo przygotowałem dla Was konkurs z atrakcyjnymi nagrodami.

A tego peta dostaniemy odrazu na 1 lvlu ?: D Jak tak to super :D

51658ffda46f2.jpg

Hacker -,^'

Opublikowano

Jestem zainteresowany serverm wiec prosze o odp na kilka pytan:

1. Na servie gra duzo luzu?

2. Trudno wbic max lvl ? Ile godz.

3. Te lizaki itp. mozna zdobyc w grze czy IS/OX?

Opublikowano

1. Na servie gra duzo luzu?

Dużo :)

2. Trudno wbic max lvl ? Ile godz.

W godzinach to raczej nie podam Ci, jeśli ogarniesz nasze wszystkie atrakcje, oraz znajdziesz jakąś ekipę do wspólnej gry(dużo takich) to w dwa tygodnie idzie to wbić.

3. Te lizaki itp. mozna zdobyc w grze czy IS/OX?

Wszystko można zdobyć w grze :)

imetin_logo.png
Opublikowano

Pamiętam jak na jednym z konkursów w 24 godziny udało się osiągnąć 202 poziom :)

Zapraszam serdecznie na facebooka nowych i starych graczy. Do zgarnięcia jest 5 VIPów (50% więcej doświadczenia i dropu na miesiąc, konto VIP na TSie oraz na forum).

Z takim dopalaczem w miesiąc możecie osiągnąć prawie wszystko.

Może warto zaryzykować ? ;)

f.png

Opublikowano

Filipie, ostatnio patrzyłem z kolega to w 23h czasu postaci udało się nam wbić 250 :)

Owszem, lvl to nie problem - ale eq? Tutaj trudniej, co Ci z takiego 250 jak eq będziesz musiał pracować 23h, tylko znacznie dłużej.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

VIP zwiększa też drop o 50%.

Z jednego dungeonu zgarniasz 50% więcej pereł i masz dwa razy większe szanse na wydropienie super itemu, który potem oczywiscie można sprzedać. Do tego dochodzi DUŻO eventów z okazji świat.

Super opcja żeby mieć miły start albo poprawić stan swojej metinowej skarbonki :D

f.png

Opublikowano

Kurde serwer jest tak pro i mam 2% do 189 lvla ale cos mnie odpycha od serwera i niewiem co...

tipsygnatura8.png

Z Serii Brzydkie,Niestarannie zrobione Sygnaturki

Daj +

Opublikowano

imetin_logo_xmas.png

• Dodano nową mapę: Świąteczna Kraina. Jest to mapa tymczasowa, wprowadzona na okres trwania Eventu Bożonarodzeniowego.
  • Dodano nowe świąteczne postacie, które znajdziemy na wymienionej wyżej krainie.
  • Dodano sporo nowych potworów, które możemy napotkać podczas expienia, bądź bicia mobów. Za ich zabicie otrzymamy nagrodę.
  • Dodano świąteczne misje, za których wykonanie zostaniemy nagrodzeni. Każdego kolejnego dnia, zaczynając od 24.12.2012 będzie dostępna nowa misja.
  • Dodano nowe wierzchowce - sanki i renifera. Możemy je zdobyć za świąteczne misje.
  • W Świątecznej Krainie możemy posłuchać słynnych kolęd, wraz z innymi graczami.
  • Dodano event Wojna Królestw. Trwa ona godzinę, najlepsze królestwo wygrywa ZUO, Wynik możemy obserwować w specjalnym GUI, będąc na mapie z trwającą wojną. Możemy się na nią dostać poprzez Egzekutora Bitewnego.
  • Dodano konto VIP. Możemy je zakupić za monety, kiedy jesteśmy zalogowani na stronie www.imetin.pl w Strefie VIP. Tam znajdziemy dokładniejsze informacje jakie przywileje daje nam konto VIP.
  • Zmodyfikowano OX. Stare i nieaktualne pytania zostały usunięte i zastąpione nowymi. Uważajcie na pytania-pułapki! :-)
  • Naprawiono kilka błędów z skillami konia

1356030602ss1.png

Zapraszamy!

f.png

Opublikowano

Dropią słodycze czyli szkaty :P

Chociaż to tylko dodatek, jest cała świąteczna wioska pełna prostych questów z fajnymi nagrodami.

f.png

Opublikowano

Hejterskkie posty, które pisze Administracja innych privów z miejsca zgłaszam.

Z mojej strony natomiast tym razem nie news a życzenia, dla obecnych, byłych i przyszłych graczy.

Spokojnych, wesołych i zdrowych świąt, dobrego dropu i jak najwięcej prezentów od gwiazdora.

Pozdrawiam. Filip

f.png

Opublikowano

Z ogromną chęcią wbiję, patchuje mi się klient bo z launchera robię, ale czy opłaca się od zera?

82398773732626369279.png

i haters

Opublikowano

Nazwe tego serwera widze już od czasu kiedy robiłem w pieluszke^^ zagrał bym ale przeraża mnie ilość dostępnego ekwipunku i tutaj pojawia sie pytanie warto zagrać,jest możliwość wcisnąć sie w jakąś dobrą broń...ogólnie eq nie maniacząc miesiąc?

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...