Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexagon [DEDYK][PL]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Vanq jak ci sie tak ten server nie podoba to po jaka cholere grasz? Ja jestem zdania, ze jak mi sie cos nie podoba to nie mecze sie z tym, proste i nie musis wypisywc glupot, e server off, kiedy ten po kilku minutach dz...

Opublikowano

Testowałem teraz, ubiłem około 8 metinów cienia (45) i tylko 1 raz poleciał kamyk duchowy a tak to same poty, jakieś KU i kd +2. Ani raz kd +3/4 to już 3/4 leciały o wiele częściej z 30 i 35 w m2..

Pro100ST zmień drop z metków 45+ żeby dropiły zwoje i rady bo nierealne jest wbić skille na G....

Opublikowano

Testowałem teraz, ubiłem około 8 metinów cienia (45) i tylko 1 raz poleciał kamyk duchowy a tak to same poty, jakieś KU i kd +2. Ani raz kd +3/4 to już 3/4 leciały o wiele częściej z 30 i 35 w m2..

Pro100ST zmień drop z metków 45+ żeby dropiły zwoje i rady bo nierealne jest wbić skille na G....

Po 1 gość dzisiaj na 44 mial aure na g.Po 2 k duchowy ja na 15 lvl z metka bitwy dropłem.
Opublikowano

jest przerwa cos tam niby robia miala trwac 30 sekund ale jak narazie maja najwyrazniej problemy ^^

054p.png

Zbieram TYLKO +

Opublikowano

Vanq porostu chce sie dowartosciowac. Pragnie zeby go ktos zauwazyl. Tak naprawde to dziecko w wieku ok 12 lat, bez kolegow, ktore caly swoj wolny czas spedza na forum i chce na sile zaszkodzic serwerowi. Pewnie to kolejne dziecko Troji lub innego syfu.

Opublikowano

Vanq sie smieje ze off4ever a wy sie spinacie jak by wam dom mial podpalic ;p

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Opublikowano

O to mi również chodziło ale nie dopisałem ;d

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...