Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexagon [DEDYK][PL]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Witam mam problem z clientem pobiera mi do ileś m przedtem 35 m i się anulowalo teraz 5m isię anulowało o co chodzi ?

Zapraszam na Forum Serwera Tam w dziale poradnik do clienta jest wszystko Opisane.

Witam

Dziś opisze wam jak poprawnie pobrać clienta.Wielu z was ma problem ponieważ przerywa im połączenie podczas pobierania clienta.Więc do rzeczy.

1.Pobieramy Paczke z programem Internet Download Manager

www.downloadclient.pl/IDM.rar

Instrukcja:

instalujemy idm.nie uruchamiamy

uruchamiamy patch i kliamy na dole w patch,

po pojawieniu w okienku (done) zrobione -zamykamy patcha i uruchamiamy

IDM - Po chwili pobierze język polski ,wystaczy tylko kliknąć tak.

Nie pobierać aktualizacji !!! PRZYSPIESZA POBIERANIE NAWET O 500%

PO ZACZĘCIU SIĘ POBIERANIA MOŻEMY ZAMKNĄĆ STRONĘ,Z KTÓREJ POBIERA.

CIESZYMY SIĘ PEŁNĄ WERSJĄ

2.Po Zainstalowaniu i spatchowaniu programu Internet Download Manager

-Wchodzimy w Opcje Zaznaczamy Naszą Przeglądarkę Polecam Mozilla Firefox 7 po czym Klikamy OK

-Gasimy naszą Przeglądarkę i uruchamiamy ponownie Program Internet Download Manager jak i Przeglądarkę i wchodzimy w Download Clienta

http://www.downloadclient.pl/HexagonClient.7z

Uruchomi nam się takie okno

beztytuutsc.png

Klikamy Ściągaj Teraz.

Program podnosi wasz Transfer Downloadu nawet Drugie Tyle.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Zapraszam na Forum Serwera Tam w dziale poradnik do clienta jest wszystko Opisane.

Witam

Dziś opisze wam jak poprawnie pobrać clienta.Wielu z was ma problem ponieważ przerywa im połączenie podczas pobierania clienta.Więc do rzeczy.

1.Pobieramy Paczke z programem Internet Download Manager

www.downloadclient.pl/IDM.rar

Instrukcja:

instalujemy idm.nie uruchamiamy

uruchamiamy patch i kliamy na dole w patch,

po pojawieniu w okienku (done) zrobione -zamykamy patcha i uruchamiamy

IDM - Po chwili pobierze język polski ,wystaczy tylko kliknąć tak.

Nie pobierać aktualizacji !!! PRZYSPIESZA POBIERANIE NAWET O 500%

PO ZACZĘCIU SIĘ POBIERANIA MOŻEMY ZAMKNĄĆ STRONĘ,Z KTÓREJ POBIERA.

CIESZYMY SIĘ PEŁNĄ WERSJĄ

2.Po Zainstalowaniu i spatchowaniu programu Internet Download Manager

-Wchodzimy w Opcje Zaznaczamy Naszą Przeglądarkę Polecam Mozilla Firefox 7 po czym Klikamy OK

-Gasimy naszą Przeglądarkę i uruchamiamy ponownie Program Internet Download Manager jak i Przeglądarkę i wchodzimy w Download Clienta

http://www.downloadclient.pl/HexagonClient.7z

Uruchomi nam się takie okno

beztytuutsc.png

Klikamy Ściągaj Teraz.

Program podnosi wasz Transfer Downloadu nawet Drugie Tyle.

okej, tylko nie mam pamięci na "C" więc zapisuje na "D", tam mam w pizdu pamięci, a dalej pisze, że jej brak i nie ściaga :|...

Taylor.

KAT.

Opublikowano

Serwer ciekawy i odwiedze go. Teraz pojawia sie pytanie kim zagrac ;p. Najprosciej chyba bedzie WP

Zapraszam na wkrótce powstały serwer - www.moltenmt2.pl Poleć znajomym

■ Profesjonalna administracja

■ Stabilność serwera gwarantowana

■ Wyśmienita szata graficzna

■ Forum, strona - są już aktywne

Prezentacja na dniach :)

Opublikowano

czy ja czlowieku pisze zeby dodac 30 nowych itemow i raty x30. Na privie gra sie dla zabawy. A jak zostanie tak jak jest to bedzie tu gralo 200 osob i serw postoi 2 miechy. W tym czasie nie zdazysz nawet skilli wbic. Gra powinna byc przyjemna a nie meczarnia. Co do cen to bedzie za malo yang w obiegu i nikogo nie bedzie na nic stac. Tu nie chodzi o to zeby byl to serwer mega hardzior, a osoby wypowiadajace sie zeby usunac ku od npc przestana grac po tygodniu. Tylko zeby serw stal jak najdluzej. Zobaczycie na starcie bedzie 500 osob na poczatek, a jak ludzie zobacza ze jest to trudny serw to zostanie 200 Ok juz nie bede pisal wiecej w temacie i tak admini zrobia po swojemu Wspomnicie moje slowa

2 miesiace i skili nie wbije? Na becie koles po tygodniu ma skila p , wiec skoncz pierdolenie , bo jak widac gowno wiesz...

Moje Propozycje :

• Zmniejszyć cenę Ksiąg Umiejętności , u INST.
  • Misje na poziomy konia : Klikamy prawym przyciskiem na Medal Konny , i dostajemy 1 poziom wzwyż na Bojowego tak samo =)
  • Zwiększył bym drop yang 2/3x

Kolejna osoba , ktore nie sprawdzi bety a sie wypowiada... Medal konny dziala tak jak powiedziales , warto czasem ruszyc dupsko i sprawdzic samemu..

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

Opublikowano

@Up a ty tylko potrafisz obrażać ?

Czy prosba o ''ruszenie dupska'' to obrazanie? Nie wiem z jakiej racji dostales to miano ''postmakera'' , chyba piszac takie glupoty..

UŚMIECH , MOC , FITNESS , SPORT!

Opublikowano

Na wyzszych lvl leci wiecej kasy wiec starcza na KU w gwoli rozsądku, a rady z lepszych metków i zwoje dropią w wiekszych ilosciach

PS: @cygan "rusz dupsko" nie, ale "skoncz pierdolic bo gowno wiesz" jak najbardziej.

Opublikowano

będzie launcher albo jakaś nakladka bo mam limit 500 mb : /

Kolejny co nie ruszy dupska i woli czekać aż ktoś za niego zrobi.

Ciulu launcher jest od początku bety !

Opublikowano

Może nie dopatrzyłem, a było o tym pisane. Będą marmurki dropić na ofiicial, bo grając na becie jakoś nie udało mi się nic dropnąć^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...