Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexagon [DEDYK][PL]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje Propozycje :

• Zmniejszyć cenę Ksiąg Umiejętności , u INST.
  • Misje na poziomy konia : Klikamy prawym przyciskiem na Medal Konny , i dostajemy 1 poziom wzwyż na Bojowego tak samo =)
  • Zwiększył bym drop yang 2/3x

Jakie są ceny tych ku , że tak wszyscy chcecie je zmniejszyć ?

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
2.Ciekawe kto da za te potke 20kk? Ona ma 1kk pz.

Cent autopotka zostaną obniżone.

Ok jak chcecie dodam o 300-400 drop yang większy.

Drop małż dodany w v2 pajaków grocie v1 i red las.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Bedzie za malo yang na serwie. Tu chcinske boty nie dropia za graczy. Tak wiec nikogo nie bedzie stac na itemki za 20kk. A up myslisz ze jak bedzie wyglada handel, jak kazdy bedzie wydawal na ksiegi.

Opublikowano

Do Npc rady i egzo nie, ale niech leca w wiekszych ilosciach. Kiedys gralem na serwie podobnym do tego i poprostu nikt nie wyrabial ze zwojami i zmiankami bo za malo tego lecialo.

Opublikowano

Hmm Kiedy bedzie klient? i bedzie mozna tu zdobyc jakos rosy, blogoslawienstwo obrony, energii, zycia, ataku itd. i dlon krytyka? jesli tak to w jaki sposob?

Opublikowano

wez idz na jakis inny serwer jesli chcesz tu rosy.. to nie ten typ ..

a ty jakis uposledzony jestes, czy jak? gdzie w moim poscie masz napisane, ze chce tu rosy? tylko sie zapytalem... wiec ty satd idz, jak czytac ze zrozumieniem nie potrafisz...
Opublikowano

Serwer ten chyba jest dla wybrańców. Wbiłem 30 lvl i nie mogę wybrać profesji. Zobaczyłem kolesia 42 lvl ze skillami bodego i sie go pytam jak tu zrobić skille. A on mi na to: "To serwer beta, skilli nie ma". Skąd zatem wszystkie napotkane postaci w grze mają skille? Poza tym drop opisany w prezce można między bajki włożyć. Nie polecam tego serwera.

Opublikowano

Ja normalnie mogłem wziąć skille tylko coś ten Zwój Powrotu Um w chuya leci ,bo za zwyczaj było

że po użyciu tego zwoju od razu wchodził skill na M ,a tutaj 2x resetowałem i cały czas mam na 17 nie chce wejść :/

Opublikowano

kurwa co wy myślicie to tylko beta all usuna spinacie się jak pedały pod prysznicem wyjdzie official to się zobaczy co i jak rosy dropia z metkow 90 lv oraz dłonie krytyka itp ...

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Opublikowano

Bedzie za malo yang na serwie. Tu chcinske boty nie dropia za graczy. Tak wiec nikogo nie bedzie stac na itemki za 20kk. A up myslisz ze jak bedzie wyglada handel, jak kazdy bedzie wydawal na ksiegi.

hm w sklepie ku za 700k zawsze ktos od cb moze kupic za mniej :> 20min w m2 i mialem ok 4-5ku :> powwiedzmy 100-400k za 1 juz mamy troche kasy :>

Opublikowano

Jak jest trudno to odpycha ludzi, zobaczcie na serwy hard max 300 osob. Juz widze jak ludzie robia postacie i dropia ulepszacze. Lepiej juz grac na pl niz na hardzie, ktory padnie po miesiacu, albo będą pustki wszędzie.

Moze bardziej rozwine punkty

1. Na 30 lvl ktory wbilem nie stac mnie na zadne ku. Wydatki na poty, robienie eq pochlonie cala kase jaka dropniemy. Nikt nie bedzie wbijal skilli i do 60 lvl bedziemy latac ze skillami m1.

2.Ciekawe kto da za te potke 20kk? Ona ma 1kk pz. Za potki z tym pz zaplacimy cos ok 3kk. Czyli wychodzi na to ze nikt tego nie kupi/

3. Wszystko dla ulatwienia gry. Pomyslcie sobie kiedy wybonujesz eq? Ile metkow trzeba rozbic? A jesli ma tu grac wiele osob to czesto metka nie napotkasz.

4. Renifer powinien byc na specjalne okazje. Troche za duze bonusy dodaje

5. Nie ma szans wbicia poli i dowodzenia na privie bo za zadko dropia i wiele osob tego nie zbiera.

Wiem ze dozo osob lubi hardy, ale lepsze serwy padaly przez mala ilosc graczy. Jesli ktos ma wybierac to pojdzie na global a nie bedzie gral na serwie z 200 ludzmi online.

Od tego są ciulu misje gość na 20 lvl dostaje po 700k za misje -_-

Opublikowano

Cent autopotka zostaną obniżone.

Ok jak chcecie dodam o 300-400 drop yang większy.

Drop małż dodany w v2 pajaków grocie v1 i red las.

To i tak załatwe gość pokazywał ile dostawał na misjach za 25 lvl to tak jest jak sie nie chce pochodzic i porobic misji.

Opublikowano

kurwa co wy myślicie to tylko beta all usuna spinacie się jak pedały pod prysznicem wyjdzie official to się zobaczy co i jak rosy dropia z metkow 90 lv oraz dłonie krytyka itp ...

Mówię tylko to co widzę na serwerze. Jakoś inni robili beta testy swoich serwerów i niczego takiego nie było. Widocznie to jest pierwszy prywatny serwer na którym grasz, więc błyskasz "inteligencją". I nie nazywaj mnie pedałem, bo pomyślą, że jesteśmy braćmi.

Opublikowano

UP

Co do ciebie to jest niezbyt mądry pomysł aby dodać jeszcze choćby nawet 1 epika, długo na taki serwer czekałem żeby nie było nie wiadomo ile epików, 1 epik to tak w sam raz. Ani mi się nie ważyć dodawać epików.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...