Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexagon [DEDYK][PL]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ON

Szukam kogoś do wspólnej gry na serwerze Eleris. Musi to być szaman/ka

smok grająca/ący W Chunjo .Od siebie oferuje wspólny eksp, a szczególnie dobra zabawę., pomoc przy skilach, eq etc.Piszcie tutaj na pw jak coś, lub na gg 45529176

Eleris.pl

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej, możecie mi pomóc. Pobrałem launchera, wkleilem do najnowszego metka, uruchomiłem autopatchera i wszystko się normalnie włącza po zaaktualizowaniu, lecz gdy się loguje i przechodzi mi do panelu wyboru posatci wyłącza się metin i wyskakują pytajniki ; / POMOCY !!!

W między czasie LOL <3

Mówię po Polsku

Opublikowano

Witam.Ściągnąłem lunchera, przez którego miałem grać na Hexagonie.Wrzuciłem do metka PL i normalnie kliknąłem Hexagon Auto Patcher i kliknąłem Rozpocznij grę.Aż tu nagle pojawia mi się błąd Wystąpił niespodziewany wyjątek w aplikacji i tam inne rzeczy.Kiedy klikam Wyjście też pojawia się Wystąpił niespodziewany wyjątek w aplikacji i tam inne rzeczy.Proszę o pomoc,ponieważ TO NAJLEPSZY SERV JAKI WIDZIAŁEM!!!!

Opublikowano

Hmm noto ciekawe akurat wbilem 46 jak podobno polepszyles drop... No nic zobaczymy na wyzszych metkach na sohan

@edit: leca faktycznie ale w ilosciach znikomych, jednak lepszy rydz niz nic ^.^

Opublikowano

Dobrze jakby byl zwiekszony drop tych zwojow egzo i rad pustelnika bo przeciez masakra... Rozumiem ze to medium czy tam hard, ale tutaj zachodzi pewna niejasnosc... Ci co wydali kase na IS i pokupowali konie, piersionki expa czy inne wspomagacze to wbili sie do topki - skoczyli na metki 90 i maja teraz rad etc pod dostatkiem. Problem jest taki ze zanim dogonia ich zwyklli gracze (mysle ze to bedzie jutro) to juz bedzie to na tyle osob, ze znow bedzie ksucie w red... Wiem wiem zaraz dostane odpowiedz "nikt Ci nie bronil expic" i macie po czesci racje, tyle ze ja expiac bez IS nie jestem w stanie tak napier**** lvl. Powinny rady i zwoje dropic z metkow powyzej 45 rowniez, bo duzo graczy stoi okolo 50 i nie maja skąd dropić: na sohan przepych po 5 graczy na 1ch na metkach a resp metka chyba 30 minut bo tylko na BO jest co 30s bodajże

Opublikowano

Mimo, że oficjalnie przestałem grać w metin2, to jednak sie skuszę, wbiję i ocenie. No bo jak na takiego nie wejść? Zawsze o takim marzyłem, a kiedy skończyłem grać, on wpadł mi prosto w ramiona =D.

Opublikowano

Serwery tego teamu nie padają po tygodniu. Szkoda tylko, że divine zaniedbali.

Na każdy serwer przyjdzie kres jak otworzy jeszcze z 3

Los divine s1 był podobny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...