Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexagon [DEDYK][PL]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

microlab... jesli ty kupywales ity w is to co ty kupywales? ja na becie bodziakiem, 30 lvl rib +6 sr 26+ 12 sila ogarnialem caly spot na bo bez zadnych bufow, na 55 zapewne bym w v2 ogarnial. a Ty gadasz ze pol isu wykupiles. zmianki dropia, 5bon dropi. lool

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Tak.

Po prostu ten client ma trochę buga, ale tym się nie przejmuj.

Już większość serverów ma tak, ze względu na to, że tego nie można naprawić bardzo.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

ale mnie te uleprzacze odstraszają...

Odstraszają?

Mnie nie, bo to jest hard, a dlatego tam trzeba dropić.

Jak byś długo grał to na pewno by Ci się spodobało.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

microlab... jesli ty kupywales ity w is to co ty kupywales? ja na becie bodziakiem, 30 lvl rib +6 sr 26+ 12 sila ogarnialem caly spot na bo bez zadnych bufow, na 55 zapewne bym w v2 ogarnial. a Ty gadasz ze pol isu wykupiles. zmianki dropia, 5bon dropi. lool

Yyy... Chyba Ci sie cos pomylilo czlowieku, to nie ja piaslem ze wykupilem Pol IS, ja ogarniam caly spot w v2 szponow bez problemu ...

Opublikowano

Odstraszają?

Mnie nie, bo to jest hard, a dlatego tam trzeba dropić.

Jak byś długo grał to na pewno by Ci się spodobało.

nie chodzi mi o te uleprzacze na wyższe lv ale o te na niskie...

wiem jak jest ba na plu 75 mam ^^ ale juz nie gram

1330015118-U307916.png

Opublikowano

Przydała by się rekrutacja na moderatorów forum bo świeci pustkami.

... Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą ...

Opublikowano

metin2dropper jaki ty kurwa jestes debil to ja tego nie pojmuje placzesz ze padasz bo masz slabego kompa... ja pierdole co to za filozofia wstawic sobie potki po 1 i wciskac non stop 1 11 1 1 1 111 11 1 11 i chuja hp tracisz na lagach robilem tak dt 5 metkow odpalalem lagi w pizdu mobki hitaly mnie po 100 16k hp i trzymalem sie jakos normlanie z lagami kosmicznymi a ty placz BO LAGI MAM to ze ty masz lagi to nie znaczzy ze jestes jakims pepkiem swiata i odrazu trzeba zmieniac ustawienia serwera polowa sobie wbila w v2 kozackie lvl a teraz inni na slabych spotach maja ciskac.... ktos tam jeszcze plakal ze ubil 40 metinow bitwy i 1 kd mu wypadl Nosz ja pierdole kurwa mac jakim trzeba byc tempakie zeby bic na takim lvl metiny bitwy... ja bijac 2 METINY BITWY wbilem chyba 20 lvl to nie wiem ktory ty miales po 40 i sie dziwisz ze pewnie na 35 ci nic nie dropa.... no troche pomysl czlowieku microlab podziwiam Cie i jestem Twoim fanem jak ty cisniesz tym noobom płaczącym o spoty v2 i chujowy drop bo to bo tamta zreszta jak wam sie nie podoba to nie musicie grac a nie na przymus i jeszcze myslicie ze gm cos zmieni specjalnie dla was...

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Akurat nie tylko ja narzekam na drop fasolek, bo tylko one poza radami dropia zalosnie. Skille ciezko zrobic bez IS bo kamyki i zwoje sie znajda tyle ze rangi brakuje :]

PS: Biolgo dobrze dziala zle sprawdzilem :/ Sry za zamieszanie

Opublikowano

Pro100St,zmień ten resp w v2 ! ja komp 1.8ghz 1gb ram mam takie lagi w v2, że jakbym zdjecia robił ..

w v2 mają expić tylko ci co mają kompy sprzed 1-2 lat? pomyśl trochę ..

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Szkoda, że wczoraj nie miałem frapsa on jak był mini event to BedeBralCie - Top1 serwa - cisnął na Wait Hacku... Stał nie ruszał się a riperowi schodziło HP nei mogę przezyć, ze miałem frapsa off bo teraz burak lata i się cieszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...