Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexagon [DEDYK][PL]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wporządku, to była moja sugestia. Nie musicie jej akceptować.

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłem na bete, na 5lvl nie można skilli brać (żaden quest nie wyskakuje).

Ogólnie na 1lvl po zalogowaniu wyskoczył quest "Polowanie 5lvl" i jak na niego kliknąłem zniknął i tyle od tej pory nie miałem żadnego questa.

Opublikowano

I co z tego, że są misje na 20 lvl za które dostaje się 700k, jak 1 ku to 700k i jak rada jest w IS, więc to , że zjara jest niemal pewne. Szkoda , że Escaria padła, to był jak dotąd najlepszy server od nowego roku , i ten oraz troja nie dorównują mu , lecz zagram z nudów ;<

A trzeba klienta sciagnąć, czy na launcherze można grać?

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

obstawiam, że ku u instruktorów będą tylko alternatywą, ponieważ jeśli będzie 250-300 osób handel ku dropionymi z metków będzie już bardzo fajnie się sprawował.

A dzięki temu 700k za ku u instruktorów mamy pewność, że nigdy w m1 na rynku ku nie zobaczymy drożej niż to 700k:)

Opublikowano

Jak CI się zwalą ceny KU na 5kk skoro instrukcje masz po 700k ? Myślisz czy udajesz ? ^.^

Pro100ST dzięki za klienta już zassysam, kiedy planujesz startować ? W jakich godzinach ?

Opublikowano

a takie pytanko jeszcze na temat Rad Pustelnika i Zwojów Egzorcyzmu, do kupienia u NPC?? Jeżeli tak to za jaką cenę.

Nie ma u NPC, dropia z metkow.

@up jarmol: ja osobiscie szukalem i nie mam dokladnej godziny... podrzucisz ?

Opublikowano

Witam, zgłosiłem bugi ze skillami i misjami, które do tej pory nie sa naprawione. Uniemożliwia mi to dalsze testowanie serwera. Proszę o szybką naprawe. Myślę że poszedł plik quest .

Opublikowano

No to czekamy na wieczór i wielki start. Oby był faktycznie wielkim startem, a nie bugolandią jak to wiele serwerów wychodziło ostatnio.

PS: Przed startem bedzie jakis autopatcher do clienta ?

Opublikowano
Witam, zgłosiłem bugi ze skillami i misjami, które do tej pory nie sa naprawione. Uniemożliwia mi to dalsze testowanie serwera. Proszę o szybką naprawe. Myślę że poszedł plik quest .

To był błąd ponieważ dawalem reload q i sh make a nie dalem restartu serwera.Wszystko działa jak należy.

Zrobice prezentacje na innych forach i spamujcie gdzie sie da im wiecej ludu tym lepiej dla serwera

Staramy się jak możemy pomóżcie nam go dobrze zareklamować.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Pro100ST moim zdanie powinno dac sie handlowac wszystkimi itemami z is. A drugie to moglbys zrobic system polecen, a w nagrode sm. Np zaprosisz znajomka jak wbije on 60 lvl do dostaje sie 5 sm czy cos w tym stylu. To sciagnelo by duzo graczy. Przemysl to.

Opublikowano

Zeby zagrac na serwie musze pograc clienta czy moge zagrac przez autopatchera?

Sciagnij sobie clienta , przynajmniej nie będziesz miał tyle bugów ..

Opublikowano

Pro100ST moim zdanie powinno dac sie handlowac wszystkimi itemami z is. A drugie to moglbys zrobic system polecen, a w nagrode sm. Np zaprosisz znajomka jak wbije on 60 lvl do dostaje sie 5 sm czy cos w tym stylu. To sciagnelo by duzo graczy. Przemysl to.

W dodatku dużo buggerów ;]

Sprzedam Wp 76lv ostrze+strach P Wir G6 +buff 75 Błogo G7 na Balantii-zainteresowani PW

:)

Grayst.pl-BeCreative-Body ON :)

Opublikowano

Sciagnij sobie clienta , przynajmniej nie będziesz miał tyle bugów ..

chetnie bym sciagnal ale z moim transferem to zajeloby z 3/4godziny....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...