Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexagon [DEDYK][PL]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kurwa zmniejszy te spoty w v2, bo jak odpale dwa metki to po paru mintuach nie mogę buffnąc się. Chyba serwer jest zrobiony dla ludzi co mają kurwa kompy 1=2 letnie

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecamy Wszystko czesto leci Kon co 1h przez Medal konny Start juz byl 3 dni temu tylko na stronie trzeba zmienic

CaM Chunjo

Zapraszam

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Z tego na stronce dowiedziałam, że gra już po +350 osób!

Idzie coraz więcej osób, co naprawdę idzie dobrze.

Myślę, że znowu się skuszę na tej grze.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Z tego na stronce dowiedziałam, że gra już po +350 osób!

Idzie coraz więcej osób, co naprawdę idzie dobrze.

Myślę, że znowu się skuszę na tej grze.

Osób gra po 200 online chyba ze w tyg się ruszy więcej.

Mimo to póki co polecam i zachęcam.

Opublikowano

pogliby poprawic drop szkat blasku i bodzi ... i dodac drop rady i zwoju egzo z mobkow bo slabo leci ..

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

ogarnij te spoty w v2 bo to jest szok ! jak sam ide do v2 mam lagi, a jak z buffem to .. niech spoty będą tak jak na pl, nie dość, że na bo lagi są i aby znalezc wodza to hardcore..

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Witam.Po ukończeniu polowania 55 powinienem dostac nagrode w postaci 5 kamyków duchowych i 200 pele. Pelerynki dostalem ale kamykow nie.

Bug czy błąd w pisaniu questa?

Opublikowano

metin2droper ja jakos nie mam lagow w v2 zostaw te spoty tak jakbyly ktos sobie tam lvl raz dwa nabil a teraz ludzie beda sie meczyc bo jakis bot ma lagi ....

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Do cholery , zmniejsz te spoty w v2 ! wiesz jakie tam są lagi? nie po to wykupiłem pół IS, aby dedać w v2 bo mam lagi .. mam kompa 1.8ghz 1gm ram i nie daje rady wogóle expić tam! i jeszcze ten cholerny król pająków się respi .

Zapewne masz to w dupie, póki ludzie kupuja itemki z IS

server fajny, ale te chujowe spoty w v2 odstraszają

Opublikowano

@Up Twoj debilizm mnie dobija. Piszesz z prosba do GM a zdanie nizej wyrazasz sie "masz to w dupie". Prawdziwy dyplomata... Ja nie wydalem nic na IS a ogarniam na pelerynce spoty...

Opublikowano

Póki co to ty prezentujesz poziom przedszkola. Czytam ze zrozumieniem, a z sensu tamtego zdania wynikało, że padasz bo nie dajesz rady i tyle - nie ma co rozmyślać.

Opublikowano

.. microlab, na ciebie nie ma już nadziei ..

eq mam dobre i daje palcem w dupie rade dedać pajączki, lecz komputer mi tak laguje , że nie mam szansy zrobić jakiejkolwiek reakcji .

Server, byłby fajny gdyby , ten spoty w v2 były mniejsze, wogóle co to jest? gracze z slabszymi kompami wogóle nie mają po co iść do v2 .. a inni co mają lepsze kompy 2-3h i już +70 lvl .

Opublikowano

DOBRY SERVER POLECAM

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...