Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexagon [DEDYK][PL]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepustki dropia ze szkat juz mam ich 6 wiec nie sciemniaj. A co do is dedyk i czas poswiecony na stworzenie clienta tez kosztuje. Wiec zanim cos napiszesz zastanow sie 2 razy.

Opublikowano

Trochę się zawiodłem... z metków nie dropią rady i zwoje, a z dropu szkaty blasku... do 30 lvl nie poleciała ani jedna chodź Pro obiecał zwiększyć ich drop... poczekamy zobaczymy liczę, że szybko to zwiększycie. PS: Drop medali również prawie niemożliwy

Opublikowano

Skoro medale szybko dropia to w 2-3 dni nadrobicie te bojowce przecież. Szkaty jednak dropia ale bardzo slabo.

PS: JEst bug bo itemy nie znikaja chyba po 3 minutach a na pewno strzaly nie i ktos m1 buguje

Poza tym macie ChinaMt2 bota ^.^

Opublikowano

Wkurwilem sie i to dosc mocno... wybaczcie za ton wypowiedzi, ale jak wydalem 20kk zarobione przez 2h gry na slub ktory nie mozna zrealizowac bo nie mam wedlug tepej gry 100 yang to idzie sie zdenerwowac... PRosze o naprawienie slubow w trybie natychmiastowym!

Opublikowano

Mam nadzieję, że dużo ludzi leczy piątkowo-sobotniego kaca i dlatego taka mała ilość osób online jest w grze, bo długo czekałem na serwer;d

Edit. Może tam mała ilość graczy jest spowodowana tym, że klienta za spedyshare pobrać można tylko kontem premium, a ten pierwszy przerwał(przynajmniej mi) sciąganie na ok. 150mb.

Edit2. Już normalnie ściąga. ;d

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

Szczerze Servera nie polecam... innymi postaciami niz wp/body nie oplaca sie grac po 2 exp leci tak miernie ze wole isc na pl po 3 za malo ludzi na taki hard. ELO

Opublikowano

Jak tak dalej będzie grać po 200 osób to powodzenia w dalszej grze ^ ^ a tak może być bo ludzie nie przepadają za taką grą już wola na Pl iść sie męczyć

Opublikowano

Jak tak dalej będzie grać po 200 osób to powodzenia w dalszej grze ^ ^ a tak może być bo ludzie nie przepadają za taką grą już wola na Pl iść sie męczyć

To jest tylko gadanie, że na PL wolą iść. Tak na prawdę teraz siedzą i nie wiedzą co ze sobą począć..

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

jeszcze beta jest ?

Kiedyś naprawdę powstanie tutaj coś zajebistego, ale to kiedyś..

Opublikowano

mam pytanie czemu po zaktualizowaniu niemoge wjsc do gry pisze tylko w autopatche. ze jest w pelni zaktualizowana i nic sie dalej nie dzieje

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...