Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexagon [DEDYK][PL]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

widać że wbija tu exp tak dupny że to niemożliwe ;p

chociaż ja raz miałem na innym serwie tak że 1 mobek i 10lvl poszło może to bug

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

Nie polecam. Widze ze rozdawane eq i lvl na lewo i prawo. Serwer zmierza do upadku a Ga chce wyciagnac jescze jak najwiecej kasy Pozdro

Opublikowano

jednak pomyliłem się z tym dawaniem lvla..

Okazało się że był bug w V2 (tak mi pisali gracze)

jednak mam nadzieje że GM się wypowie na ten temat.

tu GP na konkursik

http://www.youtube.c...VdUFehLV8Qqi2wQ

zapraszam do grania dzisiaj by być wielkie ZUO !!

Uwaga to z tym że GM wbija lv graczom to nie prawda !!

1330079717-U509176.png

to był błąd z lv .. błąd został usunięty. tu dowody

1330085907-U509176.png

Opublikowano

220+ było tylko na starcie,na stronie najwięcej widziałem 213 graczy online około godziny 18-19, odejmując buffy,shopy w królestwach,dropy to ile osób wyjdzie ? 180? 170?

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

nie mogę kupić sobie dzika bo mi strona nie działa.. ;x

co chwile jest przeciążana, no ale może to dobrze, przynajmniej nie będzie ataków

Pro100 na GG wysłałem Ci moje IP (znowu) ^^

Opublikowano

Nie rozumiem dlaczego tu ludzie nie grają ? 200 online po tygodniu szału nie robi. Pro100ST musisz coś zrobić, lepsza reklama, te gameplaye i dodaj na inne fora prezentacje... Serw jest najlepszy na jakim grałem od kilku miesięcy, stabilny, ogarnięty, drop idealnie dopasowany a tak mało ludzi... POLECAM

Opublikowano

Witam. Wygląda na to, że wszystko zostało wyjaśnione odnośnie IS. Czarna Strefa bazowała się na niemieckich skryptach dzięki czemu brali sobie tyle SM ile im się podobało. Ja, wraz z kilkoma osobami robiliśmy szum wokół całej sprawy, myśląc iż wszystko jest zasługą teamu, który umacniał tych graczy. Oczywiście okazało się to nieprawdą.

Chciałbym z całego serca przeprosić:

1. Pro100ST - za wszelkie oskarżenia co do twojej osoby. Na TSie sam się przekonałem, że świetny z Ciebie koleś. Służysz pomocą i sam jesteś otwarty na przeróżne propozycje.

2. Pavcio - Ciebie też przepraszam z całego serca. Także za oskarżenia ale i również za haniebnie słowa skierowane do twej osoby. Poniosły mnie nerwy. Wiem, że nie jest to w stu procentach wyjaśnienie, jednak mam nadzieję, że w stosunku do siebie zostaniemy neutralni.

3. Pozostali gracze - za wprowadzenie was w błąd. Mam nadzieję iż jednak rozumiecie moje intencje, które wbrew pozorom nie były wymierzone z zawiści czy zazdrości.

Nasze kochane pajacyki zostały zbanowane. Ja wracam wraz z gildią CryminalisT na serwer. Mam nadzieję, że będzie z kim konkurować oczywiście w honorowy sposób.

To tyle ode mnie. Pozdrawiam was i się w grze widzimy ;]

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Jakiś bug ;/

oco Ci chodzi ?

ze stroną to nie bug tylko firewall blokuje. tak przed atakami ;D

Zapraszam na serwer. Wszystko ok =)

Opublikowano

Tak bardzo chciałem zagrać na serwerze, szkoda tylko, że gra tak mało osób :/

Serwer niedawno co powstał daj trochę czasu i ludzi będzie więcej.

Opublikowano

Tak bardzo chciałem zagrać na serwerze, szkoda tylko, że gra tak mało osób :/

Jak na harda gra przyzwoita ilość,jest jak najbardziej ok,nie grasz to nie spamuj chociaż,nie interesuje zbytni nikogo tutaj co ty byś chciał a czego nie.Dobranoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...