Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexagon [DEDYK][PL]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tez zapraszam na serwer!! najlepszy serwer na jakim dotad gralem! ten stres gdy nie masz zmianek i tylko modlisz sie zeby wbilo sie 20 na orki czy cos:D serwer prze kozacki poprostu mega nie ma porownania !!

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Będa w końcu dodane 5 bon ze szkaty blasku, bo jak ma się 2 itemy z 5 bonami to już jest dobrze. Nawet nikt tego nie sprzedaje, bo 3 sztuki za misje, a z tego może jeden wejdzie...

Opublikowano

Kolejny serwer niewypał... Za mało ludzi. Nowości brak. Zbyt mało questów. Nie dopasowany drop yang do ogólnych cen.

Nikomu nie życzę źle ale ten serwer długo nie pociągnie.

Opublikowano

tak tak pierdolicie takie glupoty ze az nie wyrabiam ze smiechu hahha to ze nie potraficie grac na takich serwach to nie zniechecajcie innych. Tak GM sprzedaje eq itd tak? to pokaz mi na to dowod a nie pierdolisz to tak jak ja bym mowil ze np. ty pracujesz w policji a nie mam na to dowodu...

2dtt01s.png
Opublikowano

Dobra, bronisz server bo ci na nim zależy, masz 83 i jesteś w niego wpatrzony nie dostrzegasz , że ten server to kupa , niestety tak jest ;/

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Jak jesteś cienki bolek i nie potrafisz zrobić eq na wojny to nie płacz i nie zniechęcaj innych. Lecą raporty dla wszystkich za antyreklame bez dowodów, a Metin2Dropper bede wniioskowac o stalego bana bo nie grasz na serwie a ciagle zniechecasz graczy, nabijaj sobie posty w dziale "jestem tepy" a nie tutaj - nie potrafisz grac na mediumie to nie graj, idz na 4funa i pajacuj - tutaj Cie nie potrzebujemy

Opublikowano

Super serwer ! Polecam i zapraszam do shinsoo do gildii Experience

@edit Róbcie misje ;] Za każde są super nagrody

64867005969670457970.jpg
Opublikowano

Witam. Czy ten serwer ruszył już pełną parą czy trwają beta testy?

niby już oficjalny server, jednak boje się że server padnie ;/

nie wiem czy grać czy nie

z tego co widze z komentarzy co admini rozdają eq <nie jestem pewny>

chętnie bym kupil; sobie dzika w is, ale zapewne server upadnie, jak każde servery w tych czasach ;/

/DLACZEGO TA STRONA NIE DZIAŁA :X

Opublikowano

niby już oficjalny server, jednak boje się że server padnie ;/

nie wiem czy grać czy nie

z tego co widze z komentarzy co admini rozdają eq <nie jestem pewny>

chętnie bym kupil; sobie dzika w is, ale zapewne server upadnie, jak każde servery w tych czasach ;/

/DLACZEGO TA STRONA NIE DZIAŁA :X

Działa oraz serwer ruszył pełną parą. To nie jest żadna beta, a serwer jest strasznie stabilny więc nie upadnie.

Siem

64867005969670457970.jpg
Opublikowano

No to ja już normalnie nie wiem czy grać czy nie..

z tego co widze w chunjo 2 osoby (narazie widziałem 2) mają zatrute +9 ;o

a jeszcze nie dawno nie było trut ^^

nie wiem ..

/edit

jeszcze raz

powiedzcie o ile się orientuje jutro ma być ZUO

wiecie o której godzinie ?

Opublikowano

nie polecam gry jeśli ktos nie nołlajfi.....i najważniejsza rzecz- na medale jest niby 70% a mi nie wszedł żaden z 16 po kolei przez 3 dni, ale to jest jasne, bo w Is za 11zł jest bojowiec....ide na Troje, nq all

Opublikowano

Zbyt mała ilość graczy żeby zostań tam na dłużej była jakaś tam obiecna reklama, a ilość graczy spada teraz jak 200 jest to dużo. microlab nie wiem czemu piszesz 200-250 jak 200 nawet już od paru dni nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...