Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexagon [DEDYK][PL]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taa do handlarki dać i wojny na marmurach a jak ! :F

Nic nie zmieniac , jak na PL da sie wybić ninja archer to i tutaj sie bedzie dało rady.

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taa do handlarki dać i wojny na marmurach a jak ! :F

Nic nie zmieniac , jak na PL da sie wybić ninja archer to i tutaj sie bedzie dało rady.

To zobaczymy kto pogra archerem:) i ile marmurków dropniesz.

Pomogłem ? Lajk !

Opublikowano

Po 1 zmień awatar bo to aż w oczy razi jak widze tą morde po 2 to jest hard/medium ciulu.

Po 3 na chuj wrzucasz zapomnianego hejta znów na początkową strone?...

Topic

Pro100ST był wgl dzisiaj? ...

UP@

Nie bede gral archerem , bo bede zjebanym wojownikiem który ubije wszystko bez poli , joł

Opublikowano

Kiedy oficjalny start serwera ??

Jesteś na tyle ślepy,czy na tyle leniwy że nie chce Ci się na 1 stronę luknąć?

Sprzedam Wp 76lv ostrze+strach P Wir G6 +buff 75 Błogo G7 na Balantii-zainteresowani PW

:)

Grayst.pl-BeCreative-Body ON :)

Opublikowano

Ok spoko patrzyłem na strone tam nic nie było .

ale delikatny spam nic nie zaszkodzi a nawet pomoże bo coś mało zainteresowanych widać a serwer ciekawy

Opublikowano

Ja bym zmienil nastepujace rzeczy:

1.Zmniejszylbym ceny ku do 500k.

2.Zmniejszylbym cene auto potek do 5kk.

3.Zwoje egzo, rady, zmianki, i wzmocnienia po 3-5 sztuk a nie po 1.

4.Usuniecie tego renifera, a zastapienie go np wilkiem.

5.Zwiekszenie dropu ks klatw poli i dowodzenia lub dodanie je do npc w cenie jak za ku.

6. Usunal ulepszacze do+6 na itemki do 61 lvl.

Jak narazie tyle pogram chwile na becie i napisze co jeszcze

Opublikowano

5.Zwiekszenie dropu ks klatw poli i dowodzenia lub dodanie je do npc w cenie jak za ku.

To ma być Hard. a nie Easy.

Proponuje usunięcie Ku z NPC, żeby bylo poco bić metki ;/

graphic.png

Opublikowano

Jak jest trudno to odpycha ludzi, zobaczcie na serwy hard max 300 osob. Juz widze jak ludzie robia postacie i dropia ulepszacze. Lepiej juz grac na pl niz na hardzie, ktory padnie po miesiacu, albo będą pustki wszędzie.

Moze bardziej rozwine punkty

1. Na 30 lvl ktory wbilem nie stac mnie na zadne ku. Wydatki na poty, robienie eq pochlonie cala kase jaka dropniemy. Nikt nie bedzie wbijal skilli i do 60 lvl bedziemy latac ze skillami m1.

2.Ciekawe kto da za te potke 20kk? Ona ma 1kk pz. Za potki z tym pz zaplacimy cos ok 3kk. Czyli wychodzi na to ze nikt tego nie kupi/

3. Wszystko dla ulatwienia gry. Pomyslcie sobie kiedy wybonujesz eq? Ile metkow trzeba rozbic? A jesli ma tu grac wiele osob to czesto metka nie napotkasz.

4. Renifer powinien byc na specjalne okazje. Troche za duze bonusy dodaje

5. Nie ma szans wbicia poli i dowodzenia na privie bo za zadko dropia i wiele osob tego nie zbiera.

Wiem ze dozo osob lubi hardy, ale lepsze serwy padaly przez mala ilosc graczy. Jesli ktos ma wybierac to pojdzie na global a nie bedzie gral na serwie z 200 ludzmi online.

Opublikowano

Ku raczej powinny zostać u npc bo większość osób dropienie ku będzie odpychać to moje zdanie

Opublikowano

Jak jest trudno to odpycha ludzi, zobaczcie na serwy hard max 300 osob. Juz widze jak ludzie robia postacie i dropia ulepszacze. Lepiej juz grac na pl niz na hardzie, ktory padnie po miesiacu, albo będą pustki wszędzie.

Moze bardziej rozwine punkty

1. Na 30 lvl ktory wbilem nie stac mnie na zadne ku. Wydatki na poty, robienie eq pochlonie cala kase jaka dropniemy. Nikt nie bedzie wbijal skilli i do 60 lvl bedziemy latac ze skillami m1.

2.Ciekawe kto da za te potke 20kk? Ona ma 1kk pz. Za potki z tym pz zaplacimy cos ok 3kk. Czyli wychodzi na to ze nikt tego nie kupi/

3. Wszystko dla ulatwienia gry. Pomyslcie sobie kiedy wybonujesz eq? Ile metkow trzeba rozbic? A jesli ma tu grac wiele osob to czesto metka nie napotkasz.

4. Renifer powinien byc na specjalne okazje. Troche za duze bonusy dodaje

5. Nie ma szans wbicia poli i dowodzenia na privie bo za zadko dropia i wiele osob tego nie zbiera.

Wiem ze dozo osob lubi hardy, ale lepsze serwy padaly przez mala ilosc graczy. Jesli ktos ma wybierac to pojdzie na global a nie bedzie gral na serwie z 200 ludzmi online.

a

To może od razu zróbmy easy?

Sprzedam Wp 76lv ostrze+strach P Wir G6 +buff 75 Błogo G7 na Balantii-zainteresowani PW

:)

Grayst.pl-BeCreative-Body ON :)

Opublikowano

To ma być Hard. a nie Easy.

Proponuje usunięcie Ku z NPC, żeby bylo poco bić metki ;/

Jestem za z tymi ku

ja tez jestem za z tymi KU

Popier*oliło was? Wypie*dalać na pl , tam macie ku z metków , jak wam tutaj nie pasuje.

Opublikowano

czy ja czlowieku pisze zeby dodac 30 nowych itemow i raty x30. Na privie gra sie dla zabawy. A jak zostanie tak jak jest to bedzie tu gralo 200 osob i serw postoi 2 miechy. W tym czasie nie zdazysz nawet skilli wbic. Gra powinna byc przyjemna a nie meczarnia. Co do cen to bedzie za malo yang w obiegu i nikogo nie bedzie na nic stac. Tu nie chodzi o to zeby byl to serwer mega hardzior, a osoby wypowiadajace sie zeby usunac ku od npc przestana grac po tygodniu. Tylko zeby serw stal jak najdluzej. Zobaczycie na starcie bedzie 500 osob na poczatek, a jak ludzie zobacza ze jest to trudny serw to zostanie 200 Ok juz nie bede pisal wiecej w temacie i tak admini zrobia po swojemu Wspomnicie moje slowa

Opublikowano

popieram lussaka. a jesli ku mają zostac u npc to nie z taka cena! wyobrazacie sobie bicie 75+ ze skillami na m na privie? moze to i hard ale bez przesady, chodzi o to zeby bylo jak najwiecej ludzi a kolega up ma w 100% racje co do tego ze z 500osob nagle zostanie 200

Opublikowano

Nadchodzi wielka ERA hardów, widzę 4funy się przejadły, jeżeli ogarniecie kontakt administracja - gracze to będzie dobrze, dobra ekipa to podstawa.

TS jest bo nie zauważyłem.. jeżeli wystartujecie z graczami 300+ to może coś z tego wyjść jezeli mniej to już bardzo bardzo wątpie ^^

Póki co polecam.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Moje Propozycje :

• Zmniejszyć cenę Ksiąg Umiejętności , u INST.
  • Misje na poziomy konia : Klikamy prawym przyciskiem na Medal Konny , i dostajemy 1 poziom wzwyż na Bojowego tak samo =)
  • Zwiększył bym drop yang 2/3x

07395673550926057627.png

www.kociol-works.xaa.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...