Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexagon [DEDYK][PL]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 547
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po prezce stwierdzam iż serwer wygląda nawet fajnie, ale nie zagram . ;D Troja lepsza moim zdaniem .. nowe bronie i zbroje a tu nic.

Opublikowano

Po prezce stwierdzam iż serwer wygląda nawet fajnie, ale nie zagram . ;D Troja lepsza moim zdaniem .. nowe bronie i zbroje a tu nic.

Nie każdy lubi milion nowych broni z painta przypominających klocki lego.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Serwer polecam każdemu milosnikowi serwerów hard.

Drogi GA mam tutaj kilka spraw do Ciebie:

1. Trochę licho dropią żółcie niedźwiedzia - (niby taki drobiazg a troche to denerwuje) Na 16lvlu z ok. 30 niedźwiedzi zwykłych żadnej żółci.

2. Coś do eq rzadko "wchodzi" bonus HP, trzeba przeznaczyć na zmiane dużo zmianek, żeby włożyc HP :/

W trakcie znalezienia czegoś (ew. bugga) bede pisał tutaj lub jak wolisz to PW.

Opublikowano

Co do tej gildii od 50lvl'a to kochany administratorze, dla osób które będą robiły sobie dropa wygodniej będzie założyć gildie na 30 lvl'u niż wbijać swoja główna postacią 50 lvl i zakładać nią gildie specjalnie żeby drop mógł oddawać expa, moim zdaniem to trochę lipa.

moltenmt2_logo.gif

JEDEN Z LEPSZYCH SERWERÓW 2012R !

Opublikowano

P

1.Od 50lvl

2.Tak Będzie

3.Takiego nie będzie poniewaz nie potrafie zrobic difów na takie coś Jak na razie tylko Balmora to Ma.

4.Dodany jest i pisali mi ze dropia

5.OK już sprawdzam.

dot.p.3 .PRO100ST - Tenma ma do sprzedania diff na 10ku do G z tego co widziałem w opisie więc może Ci sie ten post do czegos przyda ;p

Opublikowano

Czlowieku to hard jest, nie dosc ze bony dropia a nie ma ich w NPC to wchodzi po 4% i bardzo dobrze... Myslisz ze na hardzie machniesz 4x 15 i 2k ?

Co z tego ze hard? Jak beda takie bony to Ty masz male prawdopodobienstwo wbicia sobie bonow absu. Najepiej zeby wchodzilo po 5/10/15%, szycie i kryt po 5/10%, int, sil, wit, zr 8/12/15, blok ciosow 5/10/15, omdlenie 3/5/8. Bo hard to Ty chcesz chcesz sie meczyc kilka miesiecy zeby zrobic absy np 3x15% 2k..

Zapraszam na wkrótce powstały serwer - www.moltenmt2.pl Poleć znajomym

■ Profesjonalna administracja

■ Stabilność serwera gwarantowana

■ Wyśmienita szata graficzna

■ Forum, strona - są już aktywne

Prezentacja na dniach :)

Opublikowano

z bonami jest wszytsko ok przynajmniej jak komuś wejda ladne bony to taki item będzie cos wart i 80% graczy nie będzie miala identycznych bonow.

Co do bety gralem troche niby wszystko ladnie ale pomimo ze beta ma zwiekszony drop ciezko dropnac marmurek i ku dowodzenie, poli wiec jak to będzie wygladac na oficjal?

I jeszcze mam pytanie jaki jest drop ze szkat bossow? mozna jakos zdobyc w grze dlonie kryta szycia, ataki obrone boga smogow, blogo zycia itp? jesli nie to moze by dodac w katakumbach drop jakis szkat z mobow np. ebonitowch i z nich by lecialy takie "dopalacze"

Opublikowano

zwiekszcie lvl do 127 max bedzie lepiej + jakbyscie dodali po 1 epiku to juz wogóle byłoby cacy ;];];]

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Opublikowano

Mysle ze to moze byc strzal w 10 gdyz teraz nie ma zadnego priva ktory moglby konkurowac z balmora, zapowiedzi sa ostre co do troji, ale jak bedzie to zobaczymy. Ja osobiscie stawiam na hexagon

Opublikowano

powie mi ktos dlaczego na 20lv nie moge wziasc skilli u npc? wgralem patchera do klienta metka spatchowalem i zadne misje mi sie nie wyswietlaja a mam 20lv gram szamanem?

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...