Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acta Sopa i PIPA wasze opinie/co nam grozi?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

3xUp:

Myślę że do tego nie dojdzie, ale dojdzie do wielkiego ograniczenia tego co się pobierało z neta tzn. kto normalny żeby przesłuchać nutę pójdzie do sklepu i kupi całą płytę za 50zł ??? (Nie wiem czy za tyle, szczerze mówiąc nigdy nie kupiłem płyty z muzyką :P.

_______________________________________________________________________________________________

A tak w ogóle jak jeden baran może decydować o tym co my będziemy robić w sieci ? W ogóle sobie tego nie wyobrażam .....

Jak to ma być prezent na 17 urodziny to lepiej będzie jak z neta zrezygnuje, bo siedzieć na hmm ?? onecie ? i czytać o tych .... z rządu to aż mnie skręca na samą myśl ....

(Pytanie jak nazwać osobę która za nas się na to zgadza...) ?

Opublikowano

W Faktach nic nie bylo o tym calym SOPA Acta i o Pipach ...

(Pytanie jak nazwać osobę która za nas się na to zgadza...) ?

Komorowski ;d

61093c6efb.png

Opublikowano

Na chuj mi internet i co mi po nim skoro nie mogę pobierać czego chce. Czyli jak pisze z kimś na GG to te dupy to widzą? Chuj im do tego może ja sobie nie życze. Teraz pewnie będzie więcej przestępców bo jak nie pobiorą gry z neta to zajebią ze sklepu ;).

PS: Może wiele osób tego nie dostrzega ale ja sądzę, że to jest jeden z stek większych czynników które zbliżają ludzkość do końca świata.

obraz24.png

Opublikowano

Today could be the day we save the free Internet.

The US Congress was poised to pass a law allowing the US to censor access to any website around the world.But after we delivered our 1.25 million strong petition to the White House, it came out against the bill and with public pressure at boiling point even some bill backers are switching sides. Now, the Wikipedia led blackout protest has rocketed the public campaign to the top of the news.

We are turning the tide. But the dark forces of censorship are trying to revive the bill right now. Let’s bury it for good today. Sign this emergency petition to save the Internet now and if you've signed already, scroll down to contact politicians and companies pushing for censorship and tell them to drop the bill. Then send this to everyone.

http://www.avaaz.org...er_b/?slideshow

Dalej! Zapisywac sie! Dzisiaj jest ostatni dzien zeby uratowac nasz "Wolny" Internet!

2,469,863 osob juz sie zapisalo!

2,500,000 osob musi sie zapisac!

61093c6efb.png

Opublikowano

Hahahaha 2xup rozwaliłeś mnie :D Wszystkie no-life wyjdą z domów (u niektórych to pewnie będzie przełom życiowy) pójdą przed sklep i zrobią napad .....

Właśnie podajcie co w wiadomościach, jest coś wgl na ten temat ? Ja teraz niestety nie mogę oglądać :P

No .... jeszcze tylko 24 tysiące osób :) Zwołam kumpli z fb i będzie w sam raz <lol2> xD

Opublikowano

Hahahaha 2xup rozwaliłeś mnie :D Wszystkie no-life wyjdą z domów (u niektórych to pewnie będzie przełom życiowy) pójdą przed sklep i zrobią napad .....

Właśnie podajcie co w wiadomościach, jest coś wgl na ten temat ? Ja teraz niestety nie mogę oglądać :P

Na TVN nic na ten temat nie bylo ;(

61093c6efb.png

Opublikowano

UWAGA!

Kto chce jeszcze wolnego neta na TS.mpcforum.pl

umówimy plany i może sie cos uda!

Czekam kanal 16 - Krzyq

subkanal 5 - protest!

1682780176.png <---------- LEPSZY OD 81% POLSKI!!!! WOOOHOOOO!!!!!

Kochani admini zdejmijcie mi te procenty Ja tak się staram ;( >3

Opublikowano

Na chuj mi internet i co mi po nim skoro nie mogę pobierać czego chce. Czyli jak pisze z kimś na GG to te dupy to widzą? Chuj im do tego może ja sobie nie życze. Teraz pewnie będzie więcej przestępców bo jak nie pobiorą gry z neta to zajebią ze sklepu ;).

PS: Może wiele osób tego nie dostrzega ale ja sądzę, że to jest jeden z stek większych czynników które zbliżają ludzkość do końca świata.

to swieta prawda to wszystko do tego zmierza

Opublikowano

3xUp:

Myślę że do tego nie dojdzie, ale dojdzie do wielkiego ograniczenia tego co się pobierało z neta tzn. kto normalny żeby przesłuchać nutę pójdzie do sklepu i kupi całą płytę za 50zł ??? (Nie wiem czy za tyle, szczerze mówiąc nigdy nie kupiłem płyty z muzyką :P.

przy okazji była kiedyś taka ankieta na temat praw autorskich i 90% gwiazdek, woli ściągnąć film w których występowali niż kupić

wada kupienia jest taka

trzeba się ubrać, wyjść poczekać w kolejce wrócić, odpalić film poczekać 10 minut oglądając reklamy, wlaczyć, znowu czekać 10 minut(ahh, trzeba lektora ustawić) i dopiero można oglądnąć film

wersja pirat

ściągasz, podczas tych ~40 minut grasz w super zajebistą gre(którą ściągnąłeś) odpalasz film + napisy lektor i oglądasz...

Opublikowano

przy okazji była kiedyś taka ankieta na temat praw autorskich i 90% gwiazdek, woli ściągnąć film w których występowali niż kupić

wada kupienia jest taka

trzeba się ubrać, wyjść poczekać w kolejce wrócić, odpalić film poczekać 10 minut oglądając reklamy, wlaczyć, znowu czekać 10 minut(ahh, trzeba lektora ustawić) i dopiero można oglądnąć film

wersja pirat

ściągasz, podczas tych ~40 minut grasz w super zajebistą gre(którą ściągnąłeś) odpalasz film + napisy lektor i oglądasz...

Zgodzę się w 100% z tobą.

Opublikowano

wada kupienia jest taka

wersja pirat

Zależy od szybkości pobierania:D

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

Hmm jak tak to na 100% wygramy :)

Hmm czyli za to że pożyczyłem sobie avatar od usera bez jego zgody mogą mi wjechać do domu ....

Btw.

Mostro nie obraź się :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...