Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Acta Sopa i PIPA wasze opinie/co nam grozi?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 698
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z całego serca twórcom Sopy, Pipy, acty, etc ... składam życzenia rychłego powrotu do zdrowia ... Mam nadzieje, ze to da się jeszcze wyleczyć .

Jakiego powrotu do zdrowia? Niech wyginą kurwy. Najlepiej niech ich zamkną w piecu na 3 zdrowaśki.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

Kurwa, piszecie tu takie pierdoły, że aż głowa boli ... tak wiem niedawno sie jeszcze tego bałem ... ale bez przesady nie mogą zamknąć takich mega firm jak youtube , google, facebook ponieważ stracili by przez to miliardy ... takie jest moje zdanie ... masz inne , twoja sprawa.

Pozdrawiam , mario22455.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Kurwa, piszecie tu takie pierdoły, że aż głowa boli ... tak wiem niedawno sie jeszcze tego bałem ... ale bez przesady nie mogą zamknąć takich mega firm jak youtube , google, facebook ponieważ stracili by przez to miliardy ... takie jest moje zdanie ... masz inne , twoja sprawa.

Pozdrawiam , mario22455.

A megaupload to mała firma?

Bywalec
Opublikowano

Jak sie doj*bią do yt to też zamkną. Mało to osób co podaje hacki do gier albo nawet filmy na party lub nawet gry z rapidshare.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Pozdrawiam , mario22455.

To nie leci na konto U.S.A a konta prywatne. A to z pewnością ich boli.

Bywalec
Opublikowano

Patryk ale jeśli zamkneli MEGAUPLOAD. A to mała firma nie była. To zrobią to nawet na yt.

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

pozostaje nam tylko jedno..

prosić hackera daroniana o hakszilda który uchroni nas przed tym.

photo-99127.jpgphoto-99127.jpgphoto-99127.jpg

wygraliśmy wojnę pod grunwaldem wygramy i wojne z ACTA ! ;]

http://www.avaaz.org/en/save_the_internet_action_center_b/?slideshow

zapraszam !!

/edit

możliwe ze niestety zamkną youtube. dlaczego ? pełno filmów o dl do frapsa pełnej wersji, sony vegas , photo shopa itp.. co się dziwić.

Opublikowano

A megaupload to mała firma?

tylko powiedz mi co yt google, fb łamie? czytając ten temat taki byle random uświadamia sobie to:

google, yt, fb wszystko zamknięte

serwery pozamykane

opcja download w wyszukiwarkach off

tcp/udp off

no kurwa, aż głowa boli

poza tym trzeba było brać z lokalnego internet a nie z jakiejś tp czy netii

zanim dojdą do lokalnych to zajmie im z rok, więc ja mam wyjebane :D

serwery tpb wyjebią do afryki i będzie spokój

Opublikowano

Chuj im w dupę... Oni nie widzą co teraz się stanie? Dobra, niech zlikwidują torrenty, te tam kurwa jebane chomiki... Ale niech nie ignerują w naszą prywatność... Za kilka tygidni, góra kilka miesięcy będzie jeden wielki protest przeciwko temu, jestem tego pewny na 100%. Anonimowi także pomogą ^^ Miejmy nadzieję, że kurwą to nie wyjdzie!

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

up.

więc tak.

youtube- pełno filmów z downloadem do pełnych wersji systemu windows, photoshopa, frapsa, sony vegas, różnego rodzaju kodów aktywujących itp.

google- wystarczy ze wpiszesz w wyszukiwarce download fraps i peeeeeeeeeeełno wyświetleń. Z każdego rodzaju stron internetowych. Rozumie, wkoncu usuną te strony ale po co by była wyszukiwarka google ? do czego ?

facebook- tu chyba nic takiego nie ma oprócz zdjęć- możliwe że też można łamać prawo poprzez wrzucanie,podszywanie się pod innego człowieka itp..

Opublikowano

Ok, jeszcze jedno napisze gdyby nie to że dzisiaj zamknęli megaupload to nikt by nawet nie wspomniał o SOPA,PIPA,ACTA dzień 26.01.2012 był by normalnych dniem i ludzie dalej by jechali na torrentach ile sie da ... więc pomyślcie sami czemu robicie takie zamieszanie :)

Pozdrawiam, mario22455.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

up a zamkneli dlaczego? bo megaupload zawierało nieprawidłowe treśc oraz piraty [gry filmy..]

i teraz tak będa cały czas zamykać jakieś niestosujące się do prawa strony

Opublikowano

Ok, jeszcze jedno napisze gdyby nie to że dzisiaj zamknęli megaupload to nikt by nawet nie wspomniał o SOPA,PIPA,ACTA dzień 26.01.2012 był by normalnych dniem i ludzie dalej by jechali na torrentach ile sie da ... więc pomyślcie sami czemu robicie takie zamieszanie :)

Pozdrawiam, mario22455.

Od dawna to było mówione, ale zamknięcie Megaupload rozzłościło internautów...

Opublikowano

Sku***syny chcą nam odebrać ostatni bastion, wolny internet. Nie ku**a, o nie nie nie nie, ludzie pokażmy jaja i walczmy o to co nam się należy a nie ! Mamy YouTube na którym możemy spamować filmami o ACTA, mamy FB gdzie możemy nękać znajomych w tej sprawie, mamy szereg innych stron, trochę kreatywności i do dzieła ! Trzecia wojna rozgrywa się w internecie i o internet !

Zrodlo: YouTube.com (+Cenzurka)

61093c6efb.png

Opublikowano

Pierdole nie ściągam nic na zapas . Czekam co będzie się działo . Żadnej paniki ludzie to długo nie potrwa , to nie zajdzie daleko . Zresztą dużo by tu pisać , zobaczymy co o 19 :00 powiedzą w wiadomościach .

sygansnns.jpg

Uploaded with ImageShack.us