Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ave PBE. Oto cytat z forum.

Hello PBE’ers! We have seen enormous growth of the player base on the PBE over the last few months and we’d like to ensure that we are preserving the experience for those who have been participating in providing bug reports and feedback.

As such, we will be temporarily closing sign-ups. We do plan to re-open them in the future but we have multiple changes we’d like to make before allowing the population to grow further. At this time, we do not anticipate sign-ups opening for approximately two months. Please note, however, that this may change randomly as necessary.

Kind regards,

RiotNyandalee

Tak więc reje nie bedzie otwarte :(

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

No nie czekam na poczatek miesiaca i dupa . Nie da sie zrobic konta jprdl.Moglby mi ktos urzyczyc konto bym przetestowal kilka postaci i oddam oczywiscie nie okradne ..Mozna mi zaufac

Opublikowano

Ma ktoś może konto, żeby się podzielić na pbe bo dla kolegi potrzebuje ? On sporadycznie będzie wbijał, bardzo proszę o pw

Opublikowano

Ktos sie dzisiaj zarejestrowal i nie mial tego bledu??

Tak, ja się rejestrowałem wczoraj i błędu nie miałem.

Opublikowano

Po próbie ponownego założenia konta, nie da się założyć, ponieważ wejdźcie na stronę i spójrzcie do góry.

Widnieje tam link do topicu z forum lola. (wg. mnie technik który zajmuje się tym zapomniał wrzucić początkowego skryptu, który przerzuca nas na tamtą stronę.) Oczywiście tam pisze, że reje off.

Opublikowano

Mam pytanie. Mianowicie jest 2 listopada, ale nie moge sie zarejestrowac.Wszystko pokazuje mi sie na zielono (znaczek nice ;/), ale gdy klikam pisze "wczytywanie" i po chiwli wraca anowu do graj za darmo.Prosze o szybka pomoc.Z gory dziekuje.

Opublikowano

Po pierwsze jest 2 grudnia no chyba że u ciebie jest jeszcze listopad ;)

A w sprawie rejestracji mają problemy techniczne ale z tego co przeczytałem na forum amerykanskim to mają to niedługo naprawić i czas na rejestracje bd do jutrzejszego wieczora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...