Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Znalazł się mistrz ciętej riposty !

Łógi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! :D

Grałem sobie dziś z kolegą i wyrzuciło mnie z klienta, wyłączył się.

Wbiłem do gry, oczywiście wyzwiska, reporty i takie tam, za afk ( 2 minuty)

Oto mistrzowie riposty ! :D

72hu.jpg
tvo9.jpg
nw8h.jpg
lg45.jpg
i41k.jpg
Nie zrobiłem screenów wszystkiego. Najlepszego nie uchwyciłem :
'Dobra, cicho bądź i graj' - Talon - ja.
' Zamknij du*e dziecko, ssij, kur*a, je*any kozak w necie, pier*olona pi*da w necie, tak sie muwi wiesz piz*o chu*owa?'
:D
Warto upamiętnić te chwile.
Mecz przegrany, moje staty - 2/4, Teemo i Tristana, dali pushnąć swoją linię, nafeedowali.
Pozdrawiam :D
Opublikowano

Nic ciekawego, lepiej w ogole nic nie pisać albo zmutować takiego typa.

Po co jak z takich typów się bekę ciśnie ? xD Już nie raz zrobili mój dzień :D

Opublikowano

Niby ma byc taka beka z typa a to ty prawie na kazdym screenie rzucasz emotkami i piszesz "bedziesz na mpc".

A czemu miałby nie pisać? To jeszcze bardziej ich wkurzało i jeszcze większa beka, dla Łógi'ego i dla większości forum :) Do tego trafiła mu się postać z powiedzonkiem, który to wszystko podsumował :P

Opublikowano

Ignoruj takich chłopów . Nie warto wdawać się w kłótnie . Idioci mają przewagę liczebą i wszytscy Cię zreportują .

giphy.gif ­

Opublikowano

Niby ma byc taka beka z typa a to ty prawie na kazdym screenie rzucasz emotkami i piszesz "bedziesz na mpc".

Panie, czo pan? :D

Co miałem pisać, się kłócić nie będę. Idiota sprowadzi do swojego poziomu i doświadczeniem pokona.

A czemu miałby nie pisać? To jeszcze bardziej ich wkurzało i jeszcze większa beka, dla Łógi'ego i dla większości forum :) Do tego trafiła mu się postać z powiedzonkiem, który to wszystko podsumował :P

Postać idealnie trafiona :D A na takich ludziuf, to często trafiam, tylko, że oni spamują reportem, a nie wulgami :D

Ignoruj takich chłopów . Nie warto wdawać się w kłótnie . Idioci mają przewagę liczebą i wszytscy Cię zreportują .

Panie, luzuj gumę w portkach ! :D

Opublikowano

zachowujesz się tak samo jak oni i jeszcze wstawiasz te żałosne ss'y licząc na jakąś aprobate, słabo.

Opublikowano

zachowujesz się tak samo jak oni i jeszcze wstawiasz te żałosne ss'y licząc na jakąś aprobate, słabo.

No tak, wyzywałem ich pisząc 1500sto900 razy to samo przekleństwo w jednym zdaniu. Przepraszam.

Jeśli nie wiesz co to Riposta to nie używaj tego słowa..

Co do tematu nic ciekawego tak jak kolega wyżej napisał.

Sztywnyś i tela, panie.

Jeśli nie znasz tekstu Talona to nie używaj tego tematu.

Żałosne. Powiem tak jak kolega wyżej. Wiesz co to riposta? Nie wiadomo czym żes się popisał.

Żałosne. Powiem tak jak wyżej. Wiesz co to tekst Talona? Nie wiadomo, czym żeś się popisał.

Wiem co to riposta, tekst Talona został użyty po części ironicznie, nie bólcie dupska. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...