Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa, nie pytam czy po samouczku, założyłem konto tydzień temu, dostałem wszystko, zużyłem i pytam kiedy mi się odnowi

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rp i IP odnawiają się w każdą niedziele o 12:00.

Raczej nie założyłeś konta tydzień temu bo wtedy reje było off ...

zamachyg.png
Opublikowano

Co mi się dzieje? Wchodze w tą bete i klikam graj po zalogowaniu się pokazuje się gra i zacina się. Kiedy otrzymale Pz itd. dopiero tak się zaczelo robic :angry: !

Opublikowano

Ja mam inny problem ponieważ założyłem 2 konta 1 listopada koło 21 problem jest z tym na 1 koncie zagrałem 1 gre z botami dostalem tylko 30lvl i chyba 80pz potem na tym samym koncie zagrałem 1 normal ale znów dostalem samo pz chyba 100 potem ukończyłem 2 samouczki myślałem ze dostane 10k pz i 4k rp ale było to samo,jednak na 2 koncie zagrałem normal 1 odrazu i tez dostalo samo pz.Niewiem co się dzieje.

Pomoże ktoś???

Opublikowano

teraz przez następne 3 miesiące rejestracja będzie zamknięta bo za dużo trolli się zarejestrowało. a nieaktywne konta będą usuwane. już widać poprawę, czekałem tylko 4 minuty w kolejce.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Mam problem z grą. Włączam grę, loguje się i pokazuje ekran. Widać że 30lvl ale 0 rp i 0 ip. Ładuje się pięknie i nagle zwiecha. Nie można nic robić tylko wyłączyć w menadżerze zadań. Pomoże ktoś ? Uruchamiam poprzez lol.launcher.admin.exe na Windowsie 7.

P.S. Na Win XP to samo !

Opublikowano

A ja mam problem. Zrobiłem konto bodajże w piątek. Dzisiaj jest wtorek i dalej 0rp 0pz i nie ma 30lvl...co może być przyczyną?

@no problem w tym ze ciaglem gram, customy itd. i nic. Od piątku praktycznie gram cały czas

snikersproject1.png
Arcymistrz
Opublikowano

A ja mam problem. Zrobiłem konto bodajże w piątek. Dzisiaj jest wtorek i dalej 0rp 0pz i nie ma 30lvl...co może być przyczyną?

100x było to pytanie i 150x ktoś na nie odpowiedział.

Zagraj kilka gier, zostaw na trochę grę, pograj customy z botami...

Serio trzeba wywiesić jakąś info odp na to pytanie ;d

Opublikowano

Hmm...Czy tym że nie mam nadal 30lvl, rp i pz może być przyczyną "bylejaki" nick typu qwffe? Jeżeli tak to gdzie mam napisać do supportu tego lola pbe i czy moge do nich pisac po Polsku :D

snikersproject1.png
Opublikowano

Odpowie mi ktoś na moje pytanie ? (3x up)

Próbowałeś naprawić ew. reinstallować clienta?

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

A czy jak zainstaluje PBE to będzie oddzielny folder i ikona czy PBE wejdzie w folder LOLA i jak będę włączał ikone lola to włączy się PBE?

Opublikowano

Siemka. Mam problem ze spatchowaniem PBE. Jest ciągle 2/2 33% complete i nic nie idzie. Niby się pełno rzeczy wczytuje, ale nie wiem ile można czekać. Mam zostawić to na powiedzmy 1h + i samo pójdzie ( może jakiś duży patch ? :P ). A może jakiś sposób aby to naprawić ? Będą lajki ;)

E9mwj60.png
Arcymistrz
Opublikowano

Siemka. Mam problem ze spatchowaniem PBE. Jest ciągle 2/2 33% complete i nic nie idzie. Niby się pełno rzeczy wczytuje, ale nie wiem ile można czekać. Mam zostawić to na powiedzmy 1h + i samo pójdzie ( może jakiś duży patch ? :P ). A może jakiś sposób aby to naprawić ? Będą lajki ;)

Jest tak, że jak pobierasz ze starej instalki to pobiera Ci od tamtego czasu patche, najczęściej jest tak, że on się dzieli, co powoduje stanie w miejscu, bo może aktualnie plik jest mały i szybko idzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...