Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@kondzio12121 po co gadasz glupoty nie ma czegos takiego ze reje jest otwarte 1 dnia misiaca 1 stycznia bylo zamknieta oni otwieraja kiedy im sie chce.

TO tylko glupia regulka ktora ktos wymyslil i podaje dalej

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up nie miej pretensji do mnie, bo ja pierwszy tak nie powiedziałem... widziałem posty i tak pisali... wara ode mnie

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

@up ja gram na normalnym lolu i na tym, lecz gdy zagrasz w pbe masz aktualizacje w normalnym i odwrotnie

4021_19_03_09_12_29_23.png

10 | 25 | 50 | 75 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 600 700 800 900 1000

Opublikowano

November Update

Current Status: Closed

Hello PBE’ers! We have seen enormous growth of the player base on the PBE over the last few months and we’d like to ensure that we are preserving the experience for those who have been participating in providing bug reports and feedback.

As such, we will be temporarily closing sign-ups. We do plan to re-open them in the future but we have multiple changes we’d like to make before allowing the population to grow further. At this time, we do not anticipate sign-ups opening for approximately two months. Please note, however, that this may change randomly as necessary.

Ludzie, tak trudno to przeczytać? Mówią, że mogą otworzyć reje w przyszłości, bo coraz więcej graczy, a PBE jest do zgłaszania problemów z grą, bugów. Nie do sprawdzania postaci. Miało być 2 miesiące(od listopada) , no , ale niestety się nie udało. Czy tak trudno uzbierać IP, bądź kupić RP, aby zagrać na danej postaci? Poza tym w ten weekend macie IP boost, z którego dostaniecie podwójne IP. Więc nie róbcie już spamu, otworzą kiedy otworzą.

Opublikowano

@up było mówione że to wcale nie zależy od 1,2,3 dzień miesiąca wiec proszę nie róbcie spamu dzisiaj jutro i pojutrze ze jest 1,2,3 lulego a nadal rejestracja offline

Opublikowano

ludzie kiedyś to zależało 1/2/3 dzień miesiąca ale to zmienili bo ludzie z normala przenoszą się tutaj. ja osobiście tak zrobiłem mam tam 4 konta(nie do oddania chyba że za coś)więc sobie nie potestujecie jest tyle testerów że chyba wystarczy. Temat raczej do edytowania / zamknięcia

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiadomo czy reje zostanie wgl otwarte, od jakiegoś czasu jest cały czas off.

Być może niedługo riot puści jakieś info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...