Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak jak ktoś zrobi mi konto na tym prywatnym serwerze i da pasy na skype: idziany lub pw na mpcforum otrzyma kod na doladowania paysafecard wartosci 10zl (400rp)

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słuchajcie mam problem jak wciskam Region change to mi sie pokazuje że musze wcisnąć ten który jest najbliżej mnie ale nic mi sie nie pokazuje. ;/

Opublikowano

Ludzie taborety. REJESTRACJA OTWARTA TYLKO: pierwszego, drugiego i trzeciego dnia miesiąca....

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

ma ktos moze konto puste założone które moze dac? z chęcią przyjmę bo przetestowałbym kilku champów dam max lików :) jak coś to priv, nie jest to prośba o konto które jest cos warte wiec chyba nie powinno byc problemów z regulaminem.

Opublikowano

Admin please zamknij temat bo sie spam robi. Ludzie nie czytają do końcia i problemy sami sobie robią.

Taka mała rada: Jeśli ktoś znowu coś napsze o regionie, będzie to zgłoszone jako spam, bo ludzie. Czytajcie sobie CAŁY temat a nie tylko linki -,-

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Mam problem, ponieważ gdy wciskam change nic mi innego nie wyskakuje niż wybierz region, który jest najbliżej ciebie tyle ze po angielsku...

i zadnego do wyboru nie ma

Opublikowano

Widać panowie wyżej czytać nie potrafią, nie zrobicie konta teraz... Tutaj macie dodatkowe instrukcje:

1. Wróć do pierwszej klasy podstawówki.

2. Poproś grzecznie panią, aby nauczyła cię czytać.

3. Achievement get: Potrafisz czytać.

4. Sukces.

Opublikowano

Rejestracja zamknięta i świetnie, już dawno nie widziałem kolejki. Piątek-świątek nawet jak są ferie to 0 kolejki

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@UP bo reje off, dopiero 1 stycznia bedzie mozna robic konta.

Najpierw czytaj posty pozniej zadawaj glupie pytania.

67c79a917fba9aa08f07648b6022b6c1.jpg

Opublikowano

help! u mnie nie ma takiego czegoś jak klikne na change obok region. piszę tylko ,,Please select the region that is closest to you." o co chodzi zrobiłam tak jak napisałeś i nic ??? (PS: jest 2013-01-01 11:13)

Opublikowano

Jest pierwszy dzień miesiąca, ale jak klikam na region to tylko wyskakuje napis, aby zaznaczyć region. Nic tam nie ma. Proszę o pomoc.

Nie jestem pewien, ale oni pracują w Kalifornii, a u nich jest 4:22 :P

Opublikowano

Wiec dzisiaj nici z grą na becie :/

Jak ebdzie mozna sie juz rejestrowac tod ajcie znac

@down

ale nie robcie spamu typu dalej nie mozna

a bedzie sie dalo zarejestrowac napewno ktos da znac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...