Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pierwsze 3 dni każdego miesiąca.

Podaj żróło twojego twierdzenia. Bo jeszcze dzisiaj takiego joke nie słyszałem

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podaj żróło twojego twierdzenia. Bo jeszcze dzisiaj takiego joke nie słyszałem

Joke ? l2p, please.

1,2,3 dnia każdego miesiąca jest otwarta rejestracja PBE, tylko teraz jest aktualnie zamknięta.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

1, 2, 3 dzień każdego miesiąca, tak było zazwyczaj, nie wiadomo, jak to jest teraz. Trzeba obserwować forum z PBE.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Okeja , to czekamy ja o 12.00 sprawdze i dam edita :D Czy można sie zarejestrować ,bo teraz przenosi na forum :D

@edit Jak na razie nie można sie zarejestrować

WojakPL - Banned

Opublikowano

Rejestracja jak widać nie działa, chyba ludzie którzy nie założyli konta wcześniej nie pomogą już riotowi wykrywać błędów.

@Edit

Na stronie, na którą przenosi przy reje ludzie piszą że miała być reje otwarta o 12AM czyli jeżeli to prawda, to dla nas będzie ona otwarta później. Nie wiem dokładnie jaki czas maja teraz w ameryce i czy można tak rozumować że to 12AM ich czasu.

baner3.png

Opublikowano

Nie jest pewne, że w ogóle otworzą. PBE nie jest dla funu. Gracze mają na PBE znajdować bugi, testować przyszłe, "większe" update'y. Teraz nie ma co testować. Nowy champion był już testowany. Tak więc nie napalajcie się, że na 100% otworzą, bo otwarcie zapisów nie jest pewne.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Nie jest pewne, że w ogóle otworzą. PBE nie jest dla funu. Gracze mają na PBE znajdować bugi, testować przyszłe, "większe" update'y. Teraz nie ma co testować. Nowy champion był już testowany. Tak więc nie napalajcie się, że na 100% otworzą, bo otwarcie zapisów nie jest pewne.

no właśnie to mnie martwi chciałbym mieć tam konto żeby móc przetestować parę postaci a tak to lipka :( Może ktoś da konto? xD ,Jeśli będzie ktoś widział ze otwarta to niech da znać ! :P

Opublikowano

Każdy by chciał potestować, tzn większość chce po prostu free rp i skórki, ja bym na przykład chciał wspomóc Riot, ale bądźmy szczerzy i tak nikt nie wierzy w moje intencje, sam bym nie uwierzył. No Lon333ly ma racje, pewnie mają komplet testerów a z tego 70% dzieci które chce mieć frajde.

baner3.png

Opublikowano

Rejestracja nadal jest zamknięta, przez jakiś dłuższy czas jej nie otworzą, także nie liczcie na szybki powrót na PBE.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ale wy tu robicie spam...

Nie musicie pisać, że wam szkoda etc.

Każdy jest chyba lekko smutny, ale nasze użalania się nic nie pomogą.

Powiedzieć mogę tyle, że imo betę otworzą, gdy do testowania będzie jakiś konkretny (duży) patch.

1389638202-U295319.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...