Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie fajny ten PBE, bo można przetestować nowych champów, a także poćwiczyć tymi, którymi później na normalu się będzie grało ^^

PS. Przeczytaj to poniżej

Ma ktoś do oddania/pożyczenia konto do PBE, bardzo bym prosił (tylko do listopada)

Ostatni raz powtarzam - nie prosimy o konta!

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wow poradnik dla debili?

Powaznie jak mozna zrobic poradnik o tym jak zagrac na pbe . Mozesz mi dac % ostrzezen TRUDNO.Rejestracja jest taka samo jak na normalnym lolu pozdro dla niekumatych.

Opublikowano

wow poradnik dla debili?

Powaznie jak mozna zrobic poradnik o tym jak zagrac na pbe . Mozesz mi dac % ostrzezen TRUDNO.Rejestracja jest taka samo jak na normalnym lolu pozdro dla niekumatych.

Tu chodzi o informację, że jest coś takiego...

Opublikowano

Mam pytanie, czy jak patchuje PBE to nie ingeruje on w zwykłego lola, chodzi mi , czy zwykły lol jest bezpieczny i nic się tam nie nadpisze czy coś ?

Zbieram Like ^^

Arcymistrz
Opublikowano

Mam pytanie, czy jak patchuje PBE to nie ingeruje on w zwykłego lola, chodzi mi , czy zwykły lol jest bezpieczny i nic się tam nie nadpisze czy coś ?

PBE, jest instalowane w osobnym folderze. Nie ma ŻADNEGO wpływu na normalnego lol'a

Opublikowano

nie mogę się doczekać do listopada :D a, właśnie.1 listopada to który u nas?

Jeśli chodzi o NA to nie wiem czy wiesz, ale mamy różnice w czasie- 9h, ale kalendarz mamy ten sam ;x

Natomiast jeśli pytasz o co innego to nie rozumiem pytania :D

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

skad moge pobrac ersje beta bo jak klikam link to nic nie ma ....

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Sciągnąć da się po rejestracji, która otwarta jest 1,2,3 każdego miesiąca.

Niepokonanym

Być zagadką, której nikt

Opublikowano

Moim zdaniem w lolu powinno być takie coś że można każdą postacią zagrać za free raz lub 2 dla testu a później już tylko można kupić , to by było dobre; ).

a co do PBE to nie wiem czy się pofatyguje , w sumie może rzeczy sprawdzić 2-3 champy żeby znowu zbyt IP nie poszło na marne.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Moim zdaniem w lolu powinno być takie coś że można każdą postacią zagrać za free raz lub 2 dla testu a później już tylko można kupić , to by było dobre; ).

a co do PBE to nie wiem czy się pofatyguje , w sumie może rzeczy sprawdzić 2-3 champy żeby znowu zbyt IP nie poszło na marne.

Tylko po co taka opcja, skoro jest PBE...? Po to właśnie m.in. zostało stworzone

Niepokonanym

Być zagadką, której nikt

Opublikowano

ehh ;/ Szkoda bo mam konto ale nie mam pobranego :( Lap lajka.

@DOWN

Ja dalej nie mogę pobrać :( Przerzuca mnie na forum lol'a gdzie pisze o Becie.

Arcymistrz
Opublikowano

@DOWN

Czytajcie posty wyżej.

PBE pobiera się po rejestracji... tylko po niej. A ona jest w 1,2,3 pierwszy każdego miesiąca. :)

Opublikowano

@DOWN

YY A co to za problem pobrać, wystarczy trochę refleksu aby szybko kliknąć w download, zresztą na którejś stronie był podany link. łapaj

http://l3cdn.riotgames.com/PBE/LOLPBE.zip

Arcymistrz
Opublikowano

dlaczego pbe mi nie dziala? znaczy jak wlaczam to tak jakbym nie mial neta ;/ nie włącza sie patchowanie nawet

Wprowadzają rzeczy, dlatego. W sensie o patchowanie, to chodzi, że serwery są unevibable (etc. xD), czy, że nie uruchamia ci się patcher? Jak tak to usuń RADS, dopobiera Ci pliki.

Opublikowano

Rejestracje włączają zaraz kilka munut po północy, czy później w południe gdzieś ?

Z tego co wiem jest włączana o różnych porach . Najlepiej jest założyć konto w drugim dniu miesiąca :)

Opublikowano

Powiedzcie mi czy można grać na Privie lola przez lana z kolegami? bo mamy zamiar zrobić turniej szkolny i wgl i potrzebowali byśmy takiego privka. Mogę napisać do riotu do niego czy na tym "Garenie" można grać lana?

Opublikowano

Powiedzcie mi czy można grać na Privie lola przez lana z kolegami? bo mamy zamiar zrobić turniej szkolny i wgl i potrzebowali byśmy takiego privka. Mogę napisać do riotu do niego czy na tym "Garenie" można grać lana?

Nie ma czegoś takiego jak ''priv lola''. Po drugie to Garen to postać w grze, a ''lane'' to np. mid, bot czy top.

201581433273810245187.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...