Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poda mi ktos jak wyglada sciezka do pbe , bo zgubilem pbe na kompie i niewiem jak znalesc majac 2 lole ;d

UP. Prosze kogos kto ma pbe o podanie sciezki, nazwy folderu itp , bo niewiem jak go znalesc..

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie, pokażę wam jak zagrać na privku lola. Różni się od globala tym, że od razu po stworzeniu konta otrzymujemy 30lv oraz 4k RP i 10k IP. Rp i Ip uzupełniane są w takich ilościach co tydzień.

Najpierw wchodzimy na stronę:

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1458610

Nas nie obchodzi nic oprócz linków do rejestracji oraz down.

Reje:

https://pbe.leagueoflegends.com/en/signup/index

Down:

http://pbe.leagueoflegends.com/en/signup/redownload

Lecz jest błąd z rejestracją. Aby poprawnie założyć konto, należy na początku uzupełnić wszystkie dane:

ss1abct.png

Jak pewnie zauważyliście po kliknięciu "PLAY FOR FREE" nic się nie dzieje i to jest właśnie ten błąd. Ale wtedy robimy tak:

wystarczy, że klikniemy w "change" obok regionu, o tutaj:

ss2sb.png

a następnie wybieramy to co się pokazało. Jak już zaznaczymy "Public Beta Environment" staramy się jak najszybciej kliknąć w przycisk "PLAY FOR FREE". Wtedy nasze konto zostanie poprawnie założone.

Po ściągnięciu i spachowaniu klienta (ostrzegam, że bardzo długo to się patchuje!) możemy wejść do gry.

Na początku zawsze na nowych kontach będzie 1lv i 0 RP i IP, lecz po jakimś czasie (może to być 10minut albo 1 dzień) na naszym koncie pojawia się 30lv oraz 10k IP i 4k RP. Nasze punkty przyznawane są na nasze konto w takiej samej ilości co tydzień.

ale jak ja wchodze w link do reje do mnie po sekundzie przenosi na to http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=28042411

Poradnik w 100% wykonany przeze mnie. Zakaz kopiowania!!!

Opublikowano

A umiesz czytać ? Koleś z Teamu wyraźnie napisał, że zarejestrować konta można tylko i wyłącznie w 1, 2 i 3 dniu każdego miesiąca, bo za dużo trolli się wtedy loguje i napierdala.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeśli komuś patchowanie zatrzymuje sie na etapie 2 33% to niech zmieni język na angielski. Nie wiem czemu tak jest ale polski nie dziala

Opublikowano

Witam mam taki problem, gdyż dziś pobrałem PBE i gdy klikam ikonkę ''lol.launcher'' wyskakuje mi to okienko z napisem ''League Of Legends''.Myślałem ze po chwili pojawi się okienko z gra i zacznie się aktualizować, ale po 2 min stwierdziłem ze nie działa.Robiłem 3 razy reinstalacje i za każdym razem pobierałem z tego poradnika.Ktoś wie o co chodzi?

Ps. mam angielskiego lola.

Daje Lubie To!

Opublikowano

Zatrzymuję na 33% ??

Nie w tym problem, chyba mnie nie zrozumiałeś do końca. Mój problem jest taki, że to okienko z aktualizacjami ( tam gdzie pisze ''Play'' ) nie włącza się wogule.

Opublikowano

nie ma moze ktos pozyczyc konta na pbe ? bo bym sobie dzis pogral akurat nocke mam cala a jak wiadomo rejestracja dopiero 1,2,3 mozliwa

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

@up nie prosze o konto tylko pytam czy ktos nie ma pozyczyc a to 2 rozne sprawy :D no ale mus to mus.... ehh... to nocka przed mu sie klania chyba

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

kd 44 miałem podobną sytuacje co ty lecz po pewnym czasie wszystko zaczęło działać normalnie więc nie poddawaj się i próbuj do skutku ^^

@up

tak rejestracja zamknięta na kolejne 3 miesiące

Opublikowano

hmm jak by ci to wytłumaczyć

no więc zamknięta została dla tego że ostatnio zarejestrowało się za wielu graczy ( typu dzieci NEO ) i teraz chcą ograniczyć ich ilość ( likwidując nieaktywne kąta lub multi kąta ^^ )

Opublikowano

Witam mam taki problem, gdyż dziś pobrałem PBE i gdy klikam ikonkę ''lol.launcher'' wyskakuje mi to okienko z napisem ''League Of Legends''.Myślałem ze po chwili pojawi się okienko z gra i zacznie się aktualizować, ale po 2 min stwierdziłem ze nie działa.Robiłem 3 razy reinstalacje i za każdym razem pobierałem z tego poradnika.Ktoś wie o co chodzi?

Ps. mam angielskiego lola.

Daje Lubie To!

Uruchom jako administrator to samo mialem:)

A ja mam takiego problema nie moge sie zalogowac wyskakuje mi okno ze za duzo osob proboje sie polaczyc ze jestem 6000 w kolejce i prosze czekac 6,05 min a po minucie zatrzymuje sie na 5082 w kolejce czy ktos wie o co chodzi?:P

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

hehe no słuchaj a więc jest tak że włączasz się do kolejki np jesteś na 6000 miejscu jak podałeś liczba ta maleje dość szybko ale do pewnego momentu potem będzie maleć ona bardzo powoli ( nie sugeruj się czasem podanym przy odliczaniu bo on nic w zasadzie nie znaczy ^^ ) no i tak będziesz sobie czekał aż dojdziesz do 1 miejsca ( dostanie się na PBE może potrwać nawet do kilku godzin więc gdy widzisz że liczba jest np powyżej 5-9 lub więcej tys nie opłaca ci się logować uwierz ) z tego co zauważyłem po pierwszym spadku tej liczby następne jej spadki osiągają ok 100 miejsc co np od kilku do kilkunastu minut ^^ !! o.O no ale cóż jeśli jesteś wytrwały możesz równie dobrze włączyć się do kolejki i zająć się innymi rzeczami ( ja przeważnie tak robię ) w taki sposób czas szybciej mija a ty załatwiasz inne sprawy :D

Opublikowano

@up tzn to nie tylko ja tak mam ? heh dzieki w takim razie a o jakiej porze dnia sie najlepiej logowac zeby szybko polaczylo?:P

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

Najlepiej sobie wbić na kompa jeżeli nie masz zamiaru akurat w lola grać dołączyć do kolejki do 2h powinno wbić :) Wg mnie to gdzieś u nas w nocy/nad ranem najszybciej się wbije.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...