Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powie mi ktoś, czy IP i RP są doładowywane co tydzień w środę, czy co tydzień od daty pierwszego dodania? Czyli np. jak ja wczoraj (poniedziałek) zacząłem tam grać, to w następny poniedziałek dopiero dostanę IP i RP?

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Powie mi ktoś, czy IP i RP są doładowywane co tydzień w środę, czy co tydzień od daty pierwszego dodania? Czyli np. jak ja wczoraj (poniedziałek) zacząłem tam grać, to w następny poniedziałek dopiero dostanę IP i RP?

po tygodniu ,ale jezeli nie grasz to nie dadza

­

Opublikowano
Powie mi ktoś, czy IP i RP są doładowywane co tydzień w środę, czy co
tydzień od daty pierwszego dodania? Czyli np. jak ja wczoraj
(poniedziałek) zacząłem tam grać, to w następny poniedziałek dopiero
dostanę IP i RP?

Kolego równo z niedzieli na poniedziałek równo o godz 0.00 dodają RP i IP . Jeśli masz jeszcze jakieś pytania pisz do WhiteSolderPL na PBE :)

Opublikowano

@Up wracaj na tego swojego minecrafta idioto ....... nie słuchajcie go bo to nie działa i sie tak nie da zatrzymać ? zatrzymasz ale nie wybierzesz regionu więc za przeproszeniem dziecko nie pierdol farmazonów i wracaj na klocki

Opublikowano

@up też w to nie wierzyłem zależy z jakiej przeglądarki korzystasz jeśli z mozilli to wchodzisz na stronę rejestracji czekasz aż się wszytko załaduje ale żeby nie przekierowało się na forum i wtedy obok wpisywania adresu strony w przeglądarce masz taką gwiazdę a obok tego krzyżyk klikasz go i rejestrujesz się mi to bynajmniej działa

Opublikowano

Można byłoby edytować 1 post i dodać informację, że jeżeli ktoś chciałby pobrać klient w inne dni niż 1, 2, 3 danego miesiąca to może to zrobić przez ten link:

http://l3cdn.riotgames.com/PBE/LOLPBE.zip

Ponieważ jeżeli wejdziecie na stronę w inne dni niż w/w to przekierowuje Was do forum.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Mimo, iż próbowałem każdego dnia (1, 2, 3 szczególnie) Grudnia, Stycznia, Lutego i trwającego miesiąca, to nigdy nie udało mi się założyć tam konta. Jeżeli ktoś miałby konto, które mu się znudziło, albo nie ma czasu tam, grać, stoi bezużyteczne, to z chęcią bym tam testował na tym koncie.

149208901.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...