Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram, Polacy tam grają wogóle?.

Głupie pytanie..

temat stoi na polskim forum od miesięcy a ty się pytasz czy grają tan polacy.

Opublikowano

Mam problej zajzy ktos poniewaz wchodze w reje mam sign up i wgl ale po chwili przenosi mnie na jakiś temat na forum angielskim i nie wiem co dalej a angielskiego nie umiem zbyt dobrze

Opublikowano

Mam problej zajzy ktos poniewaz wchodze w reje mam sign up i wgl ale po chwili przenosi mnie na jakiś temat na forum angielskim i nie wiem co dalej a angielskiego nie umiem zbyt dobrze

A przeczytałeś temat do którego Cie przenosi? -__-

Riot zablokował możliwość rejestracji na PBE. Będzie ona możliwa tylko w 1,2 oraz 3 dzień każdego miesiąca.

Przyczyna: osoby banowane na PBE za wychodzenie, trollowanie etc. mogły stworzyć sobie nowe konto i dalej robić to samo.

Świetna zmiana.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Opublikowano

Siema ma ktoś jakieś konto do pożyczenia? Bo reje wyłączona a chciałem przetestować kilka postaci

Jest zakaz proszenia o konta.

Opublikowano

jowe ja ci dam tyle ze tam nie ma prawie rp i ip sa jakies champy ale jutro bedzie doladowywanie rp i ip

i napisz na pw

Opublikowano

Hmm... jest już ranek a nadal nie doładowali.

Bo doładowują jakoś po południu albo wieczorem.

Mam problem .. Che sie zarejestrowac to przekierowywuje mnie tutaj http://na.leagueofle....php?p=28042411 oco kaman !? Załozy ktoś mi konto ?

...

to może łaskawie przeczytasz co tam pisze? Jest wszystko wyjaśnione dlaczego rejestracja nie działa...

Opublikowano

Doskonały poradnik, cały czas "aktywny" a raczej aktywni w nim użytkownicy, heh. Dobrze że ktoś poświęcił chwilkę i pokazał newbie jak zagrać na becie. :)

rmklpmotoxqn.png

Opublikowano

IP i RP doładowują w poniedziałki a nie w niedziele : d

Nie. IP i RP są doładowywane w niedzielę w godzinach 19-21.

Pamiętaj jednak że Twoje konto nie będzie doładowywane jeżeli nie będzie na nim prowadzona aktywność. Myślę że rozegranie 5 meczy w sobotę i kilku meczy w niedzielę wystarczy aby bilans konta został zwiększony.

Ja mam 3 konta na PBE i tylko 1 zostało doładowane - to na którym grałem.

League of Legends

EU WEST - konto sprzedane.

EU NE - http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...