Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego mnie dalej przenosi do jakiegoś tematu na forum jak wchodzę w rejestrację ? Dzisiaj 1 jest

Być może rejestracje otworzą za kilka godzin.

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego mnie dalej przenosi do jakiegoś tematu na forum jak wchodzę w rejestrację ? Dzisiaj 1 jest

Proszę przeczytaj chociaż ostatnie posty z tego forum na które Cię przenosi .

Nie tylko Ty czekasz aż otworzą rejestrację .

Jest ona jeszcze zamknięta .

Serwer jest amerykański więc bierz na poprawkę ich strefę czasową .

Jest u nich godzina 3 - 5 rano ( zależy od stanu -> miasta etc. ) .

Podstawy geografii jak i angielskiego zna każdy więc jeśli gdzieś Cię przenosi to może jednak warto sprawdzić gdzie ?

Pozdrawiam .

4367.jpg

33251.gif

10743.png

Każdy + motywuje do dalszej pracy !

Opublikowano

Czemu PBE nie dziala >? Szukam osob do ranekdow moj nick DamianPolak nazwa druzyny Szlachta piszcie do mnie w lolu lub tu na pw do was dodam do druzyny i zagramy rankeda xD

Opublikowano

dziala, ale juz caly dzien nie dostaje lv ani rp ani pz/ip. Zagralem juz 1 mecz, ale i tak nic. zrobilem dzisiaj rano juz 2 konto i nie dziala i tak. Pomozcie, posypia sie lajki ;))

Opublikowano

dziala, ale juz caly dzien nie dostaje lv ani rp ani pz/ip. Zagralem juz 1 mecz, ale i tak nic. zrobilem dzisiaj rano juz 2 konto i nie dziala i tak. Pomozcie, posypia sie lajki ;))

Ja także jeszcze czekam i już się doczekać nie mogę :D

2nbcax2.jpg

Opublikowano

Żeby dodało mi kasę i lvl muszę być zalogowany? Wczoraj byłem ponad 30 minut, dziś zagrałem samouczka i dalej nic nie mam. (Konto założone 1.09)

Opublikowano

no coś nie tak jest, ja byłem 4 godz zalogony i 4 niezalogowany, i nic nie wyszło, nawet na 2 kontach. Piszcie tu, jak wam przyjdzie ;)

Opublikowano

Na IP i RP pierwszym razem nawet do 48h musicie czekać.

Dodatkowo co tydzień w niedziele koło 20 dostaje się IP i RP.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Ja założyłem konto 2.09 a dzisiaj dopiero dostalem 30 lvl :/ Jakieś opóźnienie ? Czy bug ? Bo ani RP ani PZ na koncie nie widać :/

Pozdrawiam i niech sie ktoś wypowie w tym temacie :)

jjabloss

Arcymistrz
Opublikowano

Ja założyłem konto 2.09 a dzisiaj dopiero dostalem 30 lvl :/ Jakieś opóźnienie ? Czy bug ? Bo ani RP ani PZ na koncie nie widać :/

Pozdrawiam i niech sie ktoś wypowie w tym temacie :)

jjabloss

Zagraj kilka gierek, bo nic o tym nie wspominałeś, nawet z botami popróbuj tak samo pan UP

Opublikowano

ja pieprze...tyle tematów o tym jest ,że RP i IP nie ma ,ludzie ,czytajcie tematy!! PBE ma jakiś bug i prawdopodobnie to naprawiaja teraz.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

długo się czeka na grę? czy raczej krótko?

PS. reje nie działa. gdy wejdę w link to przesyła mnie na jakieś forum czy coś... pomocy

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...