Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać na publicznej becie LoL'a?

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oni w poniedzialek doladowuja wiem bo sam mam 6 kont i doladowalo mi w poniedzialek rano a w niedziele bylem od 17 do 23 i czekalem jak głupi na nie

• Odpowiedzi 850
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie...

Jest tam wszystko napisane i dokładnie wytłumaczone.

Rejestracja działa tylko 1, 2 i 3 września i tak co miesiąc. Pewnie download też jest dostępny tylko w tych dniach.

Opublikowano

Witajcie.gdy klikam na yt w linkach register czyli tam gdzie sie można rejestrowac laduje sie strona a nagle wyskakuje inna z jakims forum POMOCY !

­SwagZiggs_eune_105_0.pngBądź jak master, zostań ninją

Opublikowano

PBE jest otwierane tylko co miesiąc, w 3 pierwsze dni. Także, czekajcie do otwarcia.

Doładowują RP i PZ, tylko trzeba poczekać. Gdyby tak było, to daliby jakiś cynk na forum.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tzn, wszystkie champy mają wszyscy teraz odblokowane?

No tak. Na pewno ci co grali już wcześniej, jeśli teraz stworzysz konto to nie wiem czy ci się odblokują.

Opublikowano

Rejestracja na razie zamknięta? ;d Bo jak się rejestruję to mnie przekierowywuje na stronę na.leagueoflegends.com do jakiegoś tematu o PBE.

Ani się zarejestrować nie idzie ani ściągnąć.

Wie ktoś kiedy będzie otwarta rejestracja? Jeśli tak proszę napisać mi na PW lub w tym topicu.

Opublikowano

Konto mam założone 4-5 miesięcy temu ;d

Nawet fajnie, bd można skórki przetestować ;]

nie dokonca, ten gift to jakby rotacja, musisz normlanie kupic champow by kupic skorki (logic)

czy mi sie wydaje czy moze dzis syndra wyjdzie i kilka skorek , aktualka ponad 300 mb

to tak

jest syndra ale nie do kupienia, usunieto 103 darmowych championow

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...