Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam problem taki że jak chce wejść do gry i zacząć prace z ibotem to wyskakuje mi error w ibocie a potem dc w grze dostaje, raz weszłem normalnie do gry z botem ale skilli do ataku mojego chara nie widział tzn żadnych

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam, od jakiegoś czasu używam ibota i do teraz wszystko było w porządku. Na jednej z postaci zaczął wyskakiwać error chardata 34A6, a na kolejnej kiedy się zaloguje włącza się postać i od razu dc dostaje. Na reszcie postaci bot działa ok.

Może ktoś pomóc w rozwiązaniu tych błędów?

Opublikowano

Robie wszystko jak napisane w tym TUT ale po włączeniu przez loadera silka i po zalogowaniu sie wyskakuje Raport o bledach IBota i sie wyłącza. Wie ktoś jak to naprawic?

HempGru.png
Opublikowano

A nie masz żadnego sos'a z questa? Ewentualnie spróbuj usunąć config postaci z folderu bota i ustaw od nowa. Może to mieć też jakiś związek z pk, bo widzę, że masz. ;)

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Witam ma problem ze skillami china wszystkie tarcze, heal z force, grass walk

Wyskakuje error - 1 st weapon name is no set.

oco c'mon

Ale nie mogę zrobić tego klikam i nic

v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v

Opublikowano

o to ze musisz ustawic 1 weapon czyli wchodzisz w 2 zakladke potem w invwentory znajdujez swoja bron i klikasz set 1st weap.

Mianowicie mam problem sam z crachami podczas podchodzenia do Storage bot podchodzi do storage i nagle crash... Ktos wie jaki moze byc w tym problem?

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Ustawialem bota wszystko było ok, expil pięknie , lecz od kilku godzin nie wiem czym to jest spowodowane bot zaznacza mi potwora , lecz juz go nie bije . Wiecie dlaczego tak sie dzieje i co zrobic , aby bot znów działał sprawnie ?

P.S. Zainstalowałem bota od nowa , scrypty i nadal jest to samo .

Opublikowano

Znowu musze was pomeczyc. Problem polega na tym, ze bot nie chce dac bufa Fire Shield, mimo, ze wszystko jest ustawione dobrze, a conajmniej tak mi sie wydaje.

Ss z ustawien : beztytuumh.th.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Amfetaminek Wgranie od nowa town script nic nie da probowalem a wyskakuje Crash tzn ze gra sie nagle wylacza tak jakby byl jakis bug w mapie nie wiem czy rozumiesz wywala mi silka albo jak bot wejdzie w storage albo jak pojdzie sie naprawic do blacksmitha... a co do leczenia chinolow to smiem w to watpic nikt nie testowal bo nie jest to oplacalne dawne gfy to mialy chinolskie ale widac duzo Gfow eu

kristi sproboj kliknac refresh all used skills powinno pomoc a jak nie zadziala to skasuj wszystkie skille i dodaj jeszcze raz oczywiscie czasem kliknij set 1st train area tez moze pomoc lub moze wez jeszcze raz set 1st weapon

Blezzer co do Ciebie fire shield masz dobrze ale tarcze wrzuc na 1 miejsce w inventory na 1 krateczke powinno pomoc :)

Ja mam dalej problem z crashem podczas depozytu lub naprawy znaczy sie dokladnie gdy bot podchodzi do npc i zagaduje go i wtedy crash ;/

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Tarcza - 2st weapone

Weapon check again zaznacz.

i kliknij stob bot.

potem save.

i na koniec Start :))

Nowy2811

A reinstal silkroada?

nie ważne ja podejdziesz do storage zawsze crash?

v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v

Opublikowano

Amfetaminek wlasnie reinstalowalem silka i to samo porpsotu nie zawsze dostaje crasha ale zawsze w miescie najczesciej jak podejde do storage mam Store start i crash a drugi przypadek to start repair i tez crash

;/

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Zrobilem tak jak kazales amfek i wyskakuje w silku napis "You wear equipment which prohibits you from using the selected skill"

\ps. dalej nie zmienia shielda ;p

Opublikowano

Witam, mam problem z nagraniem skryptu a mianowicie: nagrywam skrypt wszystko jest dobrze ale gdy chce go zapisać klikam "save script" wyskakuje mi błąd naciskam ok i DC.. ma ktoś jakiś pomysł ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...