Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Xanto sprobuj pozamykac nie potrzebne procesy zeby nie mulily silka a co do tego zobacz czy masz dobrze ustawiona set area czy jakos tak bo czasem bywa ze bot sie moze zawiesic najlepiej popatrz i zobacz w czym mogles zrobic blad pokombinuj troche z innymi funkcjami i powinno byc ok kto nie probuje nie zyskuje :)

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

witam mam problem włączam 1x i bot odpalam przez run client następnie włączam drugiego i bota po czym włączam loader a następnie daję lunch po czym konto co jest włączone na run client mi wywala a pozostaje to które jest włączone przez loader jak to zrobić żeby włączyć przez run client 1 i bota i 2 i ibota przez loader

Opublikowano

Xanto uzywaj loadera nie uzywaj funkcji run client... odpal loadera i ustaw go odpowiednio zaznacz redirect gateway server i ustaw port tak jak Ci pokaze sie w Status Log w ibocie w pierwszym bocie bedzie to 16000 wez wtedy launch zaloguj sie ustaw wszystko i wez w bocie opcje hide client i potem hide bot (bedziesz mial bota kolo zegara na dole w pasku a silka przywrucisz opcja show client pamietaj bot bedzie wykonywal funkcje wiec sie nie martw) 2x bota odpalasz i w drugim bocie bedziesz mial port 16005 wiec zmieniasz port w loaderze i dajesz launch logujesz sie i ustawiasz nastepnie hide client potem hide bot dzieki tym funkcjom nie bedziesz musial sie meczyc zeby sobie np. looknac film albo poserfowac w necie :)

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Witam mam do was takie pytanie czy jest opcja by np na i ibot odpalić wiz/bard sam expi czyli przez run client i ibota blade/cold tez przez run client i sam atakuje + np noob + na loaderze pytam ze względu gdyż może np 2x hary taxujące + noobek przyśpieszy moją farme

Opublikowano

Witam

Mam pewien problem. Nagrałem skrypt ustawiłem wszystkie opcje (poty itp.), staje w miescie na respawnie i daje start bot. Ok. Bot robie najpierw scrypt town po tym idzie na spot moim skryptem ale gdy dojdzie to stoi i nic nie robi dopiero gdy klikne start bot to on atakuje itp. I tak za każdym razem. Wie ktos co robie zle?

Pozdrawiam

Opublikowano

@UP

Masz ustawioną aree? Jak nie to wejdź w 3 zakładkę i kliknij Set Area.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

wejdz do folderu z silkroadem i poszukaj twoich skryptów i zobacz jak je nagrało ja np miałem problem z przechodzeniem przez most jak kliknąłem na most to nie szedł dalej (na bocie)musiałem kliknąć za mostem żeby przez niego przeszedł i jak luknąłem o co chodzi to działał poprawnie możesz mieć jeszcze tak że twój ostatni punkt docelowy różnie się od środka "area" bo taki błąd tez miałem potem wszystko było dobrze

Opublikowano

"Edit: Jeżeli zauważycie jakiś błąd proszę zgłaszać tutaj"

mi non stop wyskakująbłedy raz na wiele prob udaje sie nastawic bota tak aby działał a bley to

Wyskakuje problem przy zmienianiu broni

Jeżeli nie zrobie tp przed tym jak bot sie zacznie bufowac wywala mnie z gry błąd

Kupójąc konia wywala mnie z gry i wyskakuje błąd

i w wielu innych przypadkach non stop błędy .1?!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ichigohollowimg.jpg

Przed chwilą ruszyłem a blisko już końca

Opublikowano

jak ustawić auto res żeby trzymało non stop 1 postać i resowało a 2 postać akceptowała res

Opcja szukaj nie boli.
;)

Zdaje się, że o to chodziło:

http://www.mpcforum.pl/topic/269737-maly-problemik-resss/

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy potrzebny jest/będzie nowy loader po ten dzisiejszej inspekcji? Wyskakuje błąd podczas odpalania nawet bez ibota.

30349931.png

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy potrzebny jest/będzie nowy loader po ten dzisiejszej inspekcji? Wyskakuje błąd podczas odpalania nawet bez ibota.

Możliwe, że jest źle skonfigurowany. Czasem tak jest, że któraś z opcji akurat silkowi nie przypasuje. Ja tak miałem z Nude Patch'em kiedyś ;) Spróbuj wyłączyć Zoom Hacka. Tutaj masz moją konfigurację:

1294146993-U286654.jpg

Możesz też spróbować ściągnąć jeszcze raz loadera. Ja używam tego loadera:

http://www.megaupload.com/?d=OYOC8XEL

Skan

Zaktualizowałem Silka i działa, więc nie zaszkodzi Ci spróbować ;)

@edit Skan nieaktualny, bo D&G refresh'nął link :P

1295049164-U286654.png

Opublikowano

nie wiem czemu, ale już działa - na moich starych ustawieniach xD

// poprawka...

nie działa.. a Twojego nie mogę ściągnąć.. może jakiś inny serwer?

//// na Twoim loaderze, jest to samo :( jakieś pomysły??

Opublikowano

@UP

Pobrałeś najnowszego ibota?

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

@UP

Pobrałeś najnowszego ibota?

jasne.. ale do wlaczenia samej gry bez iBota chcialem wykorzystac loadera - nie działa

przy zaznaczeniu portu, gdy chce bota włączyć - też nie działa

Opublikowano

Witam

Ja mam znowu inny problem, silk z botem przez loadera włącza się jednak gdy chcę załadować jakiegoś skrypta wyskakuję mi błąd i ibot się wyłącza wraz z silkiem. http://img545.imageshack.us/i/bladq.jpg/

Proszę o Pomoc

ja taki error mam jak "za dużo p0oklikam" na clientessie.. nie klikam i działa mi, wiem że dziwnie odpisałem - ale nie wiem jak Ci niestety pomóc..

=================================

A co mi nie działa, tak jak napisałem.. po inspekcji chciałem włączyć grę przez loadera tak jak zawsze to robię..

W obu przypadkach:

1) z botem (zaznaczony port erc.)

2) bez bota (odznaczony port)

wyskakuje ten błąd, który widać wyżej...

Gra bez loadera włącza się bez problemu. Ustawienia są takie same, kombinowałem też inaczej ale nie działa.

//poprawka

jak uruchomiłem 'jako administrator" działa... dziwne bo wcześniej działało bez tego :D

dzięki za zainteresowanie

Opublikowano

mam kolejny problem...

po powrocie do miasta Bot zatrzymuje się.. nie mam pojęcia czemu...

I nie mam zaznaczone "dont loop" ma ktoś pomysły? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...