Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak mam wszystko dobrze ustawione i niechce zmieniac broni ale kiedy sam zmienie to bufuje sie. Moze trzeba cos zaznaczyc? bo mam do zaznaczenia Always ON i weapon check again.

Daje+ za pomoc

Opublikowano

Witam mam problem dodałem bufy do listy buff i opcje always on i buffy nie włączają sie same proszę o szczegółową odp

Opublikowano

chodziło o to że nie mam 2 broni tylko bow i jak zrobić żeby nie pojawiał mi się komunikat o tej 2 broni a używało buff bo gdy zrobię tak jak pisałeś pokazuje mi ten komunikat o broni i muli bufuje ale nie atakuje

Opublikowano

Ten bot jest P.....! włącza mi skile i bufy zaczyna fajnie działać włączy 3-4 buffy po czym mi wy...... bota :angry:

Opublikowano

Witam. Mój problem polega na tym, że grając postacią chn Bow chcę użyć bufa z książki Fire protection series, która wymaga założenia tarczy, niestety bot nie wykonuje tej czynności. Shield znajduje się w pierwszym slocie w ekwipunku - jeżeli to ma jakieś znaczenie, mimo że zaznaczam w drugiej zakładce w inwentory mojego shielda i naciskam set 2nd weap w czwartej zakładce w pozycji buffskills Secondary nie ma tam mojego shielda. Wydaje mi się że to powoduje problem prosze o rozwiązanie lub inną sugestię co do problemu.

Opublikowano

Drogi kolego papasmerf10 proszę cię byś zrobił screen z tym jak ustawić te buff ja i xxxravxxx mamy podobny problem z tym że mi samo używa 2 bufuw na zwiększenia m ataku i show shield i nie więcej z tym że ja już próbowałem 4 kombinacji 1 była taka że bot używał all bufss ale po użyciu 80% z moim buff bota wywalało a ze screen z niewielkim opisem bd mógł skorzystać ja jak i xxxravxxx moją prośbę kieruję właśnie do ciebie ze względów takich że jesteś 1 osobą jaka uczestniczy w tym dziale po za ludźmi co proszą o pomoc.

Opublikowano

Witam mam taki problem bot w Status log cały czas mi wyświetla *Error 1st Weapon name is not set. Czy wie ktoś co z tym zrobić?

Dobra już rozwiązałem ten problem.

Opublikowano

Witam to znów ja z poprzednim problemem sobie poradziłem a teraz mam kolejny włączam 1 bota włączam główna postać po czym 2 i bota i przez loader 2 clienta i gdy włączam start bot wyskakuje mi error skill i bot używa skill ale się nie porusza

Opublikowano

Jeśli chcesz aby bot przyjmował ressa to zaznacz w 5 zakładce Don't Loop i odznacz żeby wracał do miasta gdy zginie.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Witam, również mam pytanie.

Mianowicie, podczas uruchamiania iBota i kliknięciu na "No", wyskakuje mi taki błąd : "Critical error loading main gui form". Później bot działa normalnie, do czasu uruchomienia loadera. Klikam launch! i wyskakuje mi wtedy błąd z chińskimi krzaczkami i klient silka sie nie uruchamia. Przeszukałem wszystkie fora w necie i nie znalazłem odpowiedzi na ten problem, więc zamieszczam go tutaj.

Proszę o szybką odpowiedź,

Sisou

EDIT. Wcześniej posiadalem najnowszą wersje bota, 1.0.89c, teraz sciągnalem 1.0.89 i śmiga :)

Opublikowano

Ponawiam prośbę o rozpatrzenie problemu:

Witam. Mój problem polega na tym, że grając postacią chn Bow chcę użyć bufa z książki Fire protection series, która wymaga założenia tarczy, niestety bot nie wykonuje tej czynności. Shield znajduje się w pierwszym slocie w ekwipunku - jeżeli to ma jakieś znaczenie, mimo że zaznaczam w drugiej zakładce w inwentory mojego shielda i naciskam set 2nd weap w czwartej zakładce w pozycji buffskills Secondary nie ma tam mojego shielda. Wydaje mi się że to powoduje problem prosze o rozwiązanie lub inną sugestię co do problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...