Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co mam zrobic bo nie dostalem odpowiedzi , moje pytanie bylo takie '' W ibocie pisze mi error loading ibot.dll ''

trzeba zmienic plik ?

robilem reinstal od nowa itp nic nie dziala ;/

prosze o odpowiedz bo chcialbym pograc na isro :D bo zscz to porazka xD 1tyg i 105 ff ... pomeczyl bym sie na isro ale bez bota to nie robota ^^

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

musisz zassać bibliotekę z pierwszej strony i ją zainstalować.

da się tam jakoś ustawić, żeby np przy 40% hp używał healing cycle czy cos takiego? bo nie bardzo chce mi buffy z cleric roda w ogóle łapać ;/

Opublikowano

zeby lapal Ci buffy musisz ustawic 2nd weapon tak samo jak ustawiasz 1st weapon healing cycle czyli ten co podnosi hp jak sie nie myle wiec mozesz to ustawic ale on non stop bedzie to walil lepiej zainwestuj w vigory i sobie ustaw na 40% co do Banow odkad sa statuly nie banuja bo bylaby lista banow na polskich portalach dodawano by linki itd niby tam ludzie wkrecaja ze jak sie uzywa ibota to mozna dostac bana i sbot niby nie wykrywalny poprostu uzywajcie przez loadera ktory ma funkcje NOP Hackshield slyszalem ze to omija system wykrywania botow ale nie jestem pewien osobiscie korzystalem z sbota i wiem ze jak dobrze ustawisz ibota i poswiecisz mu troche czasu na prawde bedzie lepiej expil od sbota

ziomofhaste jezeli masz ten problem to znaczy ze nie masz ibot.dll pliku ktory powinienes miec ale wtedy zainstaluj vcredist_x86 ktory znajduje sie w folderze ibot_Necessities jak nie pomoze wgraj Library Files i wypakuj jeszcze raz bota :)

Jack_Daniels jak wezmie set 1st weapon to nic nie da bo to ustawiasz do brania buffow niech sprobuje wziasc refresh all used skills albo niech od nowa skile poprzydziela z czego ma atakowac chyba ze skilli nie ma to tak jak mowiles use normal atack aha i jezeli nie lecial od poczatku musi set 1st area ustawic albo puscic bota zeby lecial z miasta i arena sie sama ustawi ale musi jeszcze radious ustawic ;pp

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Coś się stało z botem ;/ gdy odpalam loadera daje Launch wyskakuje silk i nagle się wyłącza wie ktoś jak temu zaradzić?.

P.S. Robiłem re-instalkę IBota

Opublikowano

resetnij kompa mi pomaga xDD

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Witam wszystkich Mam pewne pytanie. Mianowicie chodzi o ilość kont jakie można odpalić na ibocie. aktualnie mam odpalone 9 postaci i 10 już nie mogę bo wyskakuje mi błąd "out of memory" i nie wiem dlaczego... Może jest to spowodowane ograniczeniem joymaxu ilości kont odpalonych z jednego ip. Jeśli ktoś wie to proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

PL_Darth.png

_0m_.png

Killed TigerWoman 2 times

Killed Uruchi 2 times

Killed Isyutaru 2 times

Killed Cerberus 1 times

Killed Lord Yarkan 1 times

Opublikowano

Ale grafika nie jest w ogóle obciążona bo all postacie poza jedną są na clientlessie...

PL_Darth.png

_0m_.png

Killed Uruchi 2 times

Killed Isyutaru 2 times

Killed Cerberus 1 times

Opublikowano

Spróbuj może zrobić dwa Foldery z IBotem. Też tak kiedyś miałem i zrobiłem tak i zadziałało

A ja też mam problem :D gdy odpala się silk ma wyskoczyć okno do logowania od razu dc dostaje WTF?!?!... :D

Opublikowano

YOKI out of memory moze masz malo ramu bo to tez delikatnie wplywa na ram lub procesor a mozesz miec slaby a daniodm tez mam taki problem a najgorsze jest to ze to wina bota bodajze a maxymalna ilosc odpalonych kont z jednego IP to 24 i to mnie wpienia bo powinni zmiejszyc na 5 tak zeby kazdy mogl pograc egipt mial problem bo wybuch jakis tam bunt nie bylo ich tydzien i servery byly zajebane dopiero o godzinie 20 a teraz juz od 14 sa ;/....

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

cześć, mam taki problem że przy logowaniu wyskakuje mi dc, może mi ktoś powiedzieć w czym problem, i wstawić screena jak powinno być skofigurowane

Opublikowano

wszystko masz dobrze ale ibot jakos nie dziala Ci co byli zalogowani maja wszystko ok ale niestety jak chcesz teraz wbic nie da rady

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Jak tego z eventu to musisz najpierw sam go użyć a potem powinien być na liście skilli,i dodajesz go do buffów jak inne.

SweetLady.png
Opublikowano

ok zrobiłem. a teraz mam taki problem, że:

pokupował poty w mieście, stanął w tym miejscu, ja dałem Record Script zaszedłem na spota, dałem Save Scritp i go nigdzie nie mam..

Jak zrobić, żeby to zapisać jakoś, i potem tego używać?

Opublikowano

Witam, mam problem z ibotem, otoz zrobilem sobie nowa postac (euro) i po postac po powrocie do miasta stoi w miejscu. Na dodatek w status logu pisze "Stop Bot". Jakies sugestie ?:D

@up. masz takie cos jak "load new train script" tam poszukaj swojeg scripta ;p, czasami jest tak, ze mimo nagranego scripta i zapisanego ibot go nie widzi, wtedy musisz uruchomic ibota jeszcze raz

Opublikowano

Ja mam problem z tym że jak włączam ibota przez loadera to gdy jest obrazek ten mały po chwili dostaje dc,a jak włączam przez clientless to pisze że mam starą wersje clientlessa chociaż mam najnowszą wersje bota.

SweetLady.png
Opublikowano

a ja włączam bota, postać, loguje się, odpalam bota, daję 'start bot', a bot stoi. mam arenę, skille, wszystko poustawiane, puści tylko buffy, zbiera ew. itemy. ale nie leje nic, nawet, gdy go to leje. co jest?

Opublikowano

Kai91 jezeli bedziesz mial problem z wgraniem scrypta wylacz i wlacz bota bo ja mam tak ze np. nagram jednego scrypta potem drugiego ale mam tylko jednego reset bota mi pomaga. Co do Twojego bledy ze stoi w miejscu jak pala sprobuj sie wrucic do miasta lub wez refresh all used skill.

KornelW to nie jest stara wersja clientlessa ale chodzi botowi o stara wersje clienta czyli silka na Twoim kompie dobrze skonfigurowales loadera?

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Ja mam taki błąd że jak sie logne to mi wyskakuje błąd w ibocie, o wysyłaniu raportu o błędach, ibot sie wylacza, na silku dostaje dc. Dzieje sie to wtedy jak wybieram chara i sie ładuje postać. Mam tak tylko na jednym charze, na reszcie chodzi dobrze. Prosze o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Jak masz te accesory z tego kalendarzowego eventa to je wywal do storage

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Witam ponownie, mam pytanie o ibota... Mianowicie mam 95 lvl i chcę expić już w Alexandrii ale po nagraniu skrypta dostaję dc po tym jak bot dojdzie na spota... Nie wiem czym to jest spowodowane... Prosze o pomoc... Z góry dziękuję...

PL_Darth.png

_0m_.png

Killed Uruchi 2 times

Killed Isyutaru 2 times

Killed Cerberus 1 times

Opublikowano

nie wiem hmmm moze zassaj nowa wersje bota

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

Witam, mam taki problem. Rano bociłem sobie, wszystko OK, ale miałem takie lagi na bocie, że wyłączyłem iBota i chciałem włączyć ponownie, no ale już się nie da. Włączam iBota (nic z nim nie robiłem, prędzej działał), daję Run Client, włącza się okno ładowania silka i się wyłącza. Jeśli wbijam normalnie, bez bota na legalnym cliencie, to mogę wejść, nie było żadnego update itp.

a dwa, sprawa clientlessa, łączy, łączy i nie chce połączyć, nie mogę wpisać nazwy serwera też, i raz mi wyskoczyło, że stara wersja cla mam.

jakieś pomysły?

pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...