Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak zrobić, żeby postać cały czas biegała po wyznaczonym terenie i nie uciekala za daleko oraz atakowala moby ? (jak ustawie samo range np. 20 to postać stoi w miejscu i czeka na moby)

Opublikowano

http://yfrog.com/jc111cvcj

Mam problem chce odpalić 2 klienty i ni chu chu. Pierwszy odpalam OK w ibocie run itd ale jak chce drugi przez loadera to nie daje rady pomocy

pierw odpal tego 2 go bota i wtedy launch w loaderze

@up

3 zakladka w bocie stajesz na srodku spota wybierasz radius i kikas set area i w misc filter odznacz druga i trzecia funkcje

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Opublikowano

To na pewno powoduje ten problem ;p

ibotforfun.blogspot.com sciagasz wersje bez b c tylko sama czysta i od nowa wsysztko ustawiasz. Zaznacz tego shielda i pare razy kliknij set as 2nd weapon

Niestety to nie pomogło :/

Opublikowano

Mam problem podczas uruchamiania iBota i kliknięciu na "No", wyskakuje mi taki błąd : "Critical error loading main gui form". Później bot działa normalnie, do czasu uruchomienia loadera. Klikam launch! i wyskakuje mi wtedy błąd z chińskimi krzaczkami i klient silka sie nie uruchamia. Jak to zrobic zeby mi zadzialal poprawnie .. Napiszcze dokladnie bo nie kumam bazy ^_^

Opublikowano

@UP

http://www.mpcforum.pl/topic/107029-loaderedxloader-503-29082010rr/

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Witam, mam problem. A mianowicie chodzi o to, że gdy odpalę bota, kliknę ,,nie'' pokazuję mi się okno bota. Tyle, że jest w nim napisane *Error loading ibot.dll i nie wiem o co chodzi... Proszę o pomoc... Z góry dziękuję.

PL_Darth.png

_0m_.png

Killed TigerWoman 2 times

Killed Uruchi 2 times

Killed Isyutaru 2 times

Killed Cerberus 1 times

Killed Lord Yarkan 1 times

Opublikowano

Siemanko Powiedzcie mi dlaczego Moj bocik nie wraca do miasta jak mu sie skoncza poty choc mam zaznaczone 5 ostatnich to ma wracac ale nie robi tego tylko deda i wplecy jestem zawsze kurnaa 2 % Chlopaki pomozcie z gory dziekuje

Opublikowano

Siemano.

Mam taki problem. Gram Rogue/Cler i nie umoge ni jak ustawić By mi zmienial na LS by dawac Bufyy z Clera.

Moze mam nie takiego staffa lub nie wiem. powinienem miec 1dg czy np mam 52 lv a staff ma 48 chyba. Jak ktos uporał sie z takowym problemem

moze sie podzielic jak to rozwiazał :) z góry Dziękówa

Opublikowano

mam problem . za pierwszym razem odpalilo sie normalnie ale dostalem dc teraz jak chce odpalic to wyskakuje mi Disconnect from the server , odrazu dodam ze res kompa nie pomogl

papa

Opublikowano

Ej dajcie mi linka do downloadu exlodera mam ibota ale exlaodera nie mam a potrzebuje za pomoc thx /// ale poszukuje nowego exloadera i bot versia 90

Opublikowano

juz jest nowsza wersja ibota a co do loadera to jest temat podwieszony, ten loader dziala wiec po co ci inny jak i tak niem anowszego poniewaz nuclerson by upnal go w tym temacie.

Ps.juz chyba w 4 temacie napisales ze szukasz "nowego" loadera.

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

Witam mam pewien błąd z ibotem i nie wiem czy to wina loadera czy tez bota... a szlak mnie juz trafia poniewaz wlaczam ibota klikam opcje NO potem wlaczam loadera jest to edxSilkroadLoader5 ustawiam wszystko tak jak jest w tutorialu pewnym na tym forum a mianowicie mam zaznaczone Multiclient Nude Patch NOP Hackshield Zoom Hack redirect gateway server (w ktorym wpisuje w miejscu "port" 16000 bo taki mi sie wyswietla w ibocie) no i patch seed nastepnie klikam Launch! otoz wszystko sie wlacza jak nalezy pokazuje sie okienko z silkroadem ten taki kwadracik co zawsze jest na poczatku on znika i sie powinien wlaczyc juz calkiem silk ale problem polega na tym ze mi sie nie wlacza... Uzywam ibota i zawsze sobie z nim radzilem ale czemu mi teraz cos sie pierdzieli? Prosze o szybka pomoc z gory dziekuje :)

@edit

ok ten problem załatwiony ale mam następny otóż chcę używać opcji Hide Client ale mi nie działa czy to dla tego że nie mam bota w folderze z silkroadem? Proszę o pomoc!

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Ja mam taki problem że bot mi nie działa na jednej postaci :/ a na inncyh działa.. kumpel sprawdzał na swoim kompie i ma ten sam błąd nie chce mu sie pokazac bot po zalogowaniu na postać.

Opublikowano

mam dwa problemy .

nie dziala mi opcja Run Client. po kliknieciu w logu wyskakuje mi :

*Error* SRO_Client not found

*Error* Please edit srodir.ini and set proper directory

*Error* [LaunchNow] Sro_client.exe directory is not set

iBota mam wklejonego do folderu z grą.

Probowalem tez wlaczyc gre przez edxSilkroadLoader 5 ale podczas wlaczania gry wyskakuje mi you have been disconnected from the server

i jeszcze taki problem kiedy uzywam opcji clientless wszystko jest git ale kiedy skoncza mi sie poty bot wraca do miasta kupuje wszystko ale nie wraca na spota.

byc moze ktos mial juz taki problem ale nie bede przegladal kazdej strony osobno wiec prosze o rozwiazanie mojego problemu jesli takie rozwiazanie znacie.

Opublikowano

Ja juz swój problem załatwilem a wystarczylo odpalic bota i loadera jako administrator :)

ronniearest jak chcesz uruchamiac silka za pomoca run client musisz miec ustawiona sciezke w bocie w pliku srodir i wpisac tam sciezke do folderu z silkiem czyli np. C:\Program Files\Silkroad\sro_client.exe ja osobiscie polecam logowanie sie przez edxSilkroadLoader5 ale musisz miec nastepujace ustawienia Multiclient NOP Hackshield(isro/ksro) zaznaczone redirect gateway server w ktorym musisz zmienic port na taki jaki sie ukazuje w ibocie i oczywiscie patch seed jezeli dostajesz non stop dc albo nie działa ci opcja hide client i ibot przestaje dzialac po kilku minutach sprobuj odpalic Ibota i edxSilkroadLoader5 za pomoca administratora...

Ronniearest jak ty wlaczasz opcje clientless i co to daje moglbys mi wytlumaczyc to jakos?

Kamyca co do Twojego problemu jezeli nie zalezy Ci na tej postaci zrob identyczna tylko ze pod innym nickiem moj znajomy tez mial ten problem mial postac swoja i mu elegancko chodzila a zrobil 2 postac i juz mu bot nie chodzil ale jak zalogowal sie 2 botem na moja postac wszystko dzialalo wiec mysle ze problem tkwi w zmienieniu nazwy postaci ^^ i powinno działac

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...