Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam kolejny problem...

po powrocie do miasta Bot zatrzymuje się.. nie mam pojęcia czemu...

I nie mam zaznaczone "dont loop" ma ktoś pomysły? :)

Upewnij się, że masz dobrego skrypta. ;)

Odpal najpierw Town Scripta w mieście, a jak skończy nagraj skrypta na spota jeszcze raz. U mnie to pomogło :)

1295049164-U286654.png

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam loadera, v. Beta 3_5, chciałbym dodać że mam problem a mianowicie odpalam bota [nie jestem zalogowany] to w logach czynności pisze Error loading iBot.dll, nie iwem o co w tym chodzi. Next problem to to że jak klikam lauch w loaderze, pokazuje sie game guard a potem wyskakuje błąd, jakieś chińskie literki wyskakują a na końcu jest liczba (9).

Jak coś to niech ktoś napisze mi na gg :***, bo mam wielkie problemy z tym ibotem

PS. Sorry że nie edytuje postów ale mam tak wolnego neta że niechce sie otworzyć nic jak klikam "Edytuj"

Bardzo prosze, niech ktoś napisze.. ;/

Niech ktoś mi napisze na gg: *** bardzo prosze bo nie moge sie w tym wszystkim połapać ;/

Sory że nie edytuje postów ale mam tak wolnego neta że jak klikne "Edytuj" to pisze tylko wczytywanie i nie chce sie wgl otworzyć

\\Nie podajemy gg publicznie (niestety). I nie pisz po 3 posty. Ale skoro miałeś problemy z przeglądarką, to ten raz Ci wybaczam. Cain.

Opublikowano

Mam pytanie czy jest jakas opcja w bocie żeby nie zabijał tych mobów eventowych? Bo nie moge tej opcji znalezc

SweetLady.png
Opublikowano

Witam...mam problem z ibotem,jak klikam start bot na spocie i set area to stoi i nie bije probowalem zaznaczac te opcje z walk to center i takie tam ale nadal to samo tylko zaznacza moba ale nie bije :/ prosze o szybko odp

Opublikowano

imbua jest ale oco chodzi 2nd weapon z napisaniem nazwy broni tam gdzie buffy?[napisane jest]

Opublikowano

Klikasz drugą zakładkę w bocie, później na dole masz `Inventory`, z listy wybierasz swoją główną broń i klikasz `Set 1st weap`, później bierzesz tą, którą się buffujesz i klikasz `Set 2nd weap`. ;)

A tak btw. nie rób double postów. :)

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Klikasz drugą zakładkę w bocie, później na dole masz `Inventory`, z listy wybierasz swoją główną broń i klikasz `Set 1st weap`, później bierzesz tą, którą się buffujesz i klikasz `Set 2nd weap`. ;)

A tak btw. nie rób double postów. :)

trzymaj Plusa ^^ dzieki

Opublikowano

Witam wszystkich na tym forum, bo to mój pierwszy post :D

Ale do rzeczy, mam problem ponieważ jak włączam silka przez edxSilkroadLoader5 to normalnie wpisuję pasy i kiedy już na koncie wybrałem postać to pojawia mi się komunikat z iBota o następującej treści:

http://img218.imageshack.us/img218/3486/beztytuueomt.jpg

A oto ustawienia mojego Loadera:

http://img573.imageshack.us/img573/3614/beztytuulm.jpg

Proszę o szybką pomoc :D Z góry dziękuję ^^

Nie ma nikt innego pomysłu ?

471003.png

507522.png

Opublikowano

Witam.

Nie gralem w sro z jakis rok, wiec sie nie orietuje za bardzo w botach itd. Pobralem najnoweszego ibota i loadera, gdy odpalam loader mam blad z krzakami i (9) :

27461974659483538745_thumb.jpg

a samego loadera mam ustawionego tak:

95402821879056953423_thumb.jpg

Ktos wie o co chodzi ? Prosze o pomoc.

userbar808467.gif
Opublikowano

Zaznacz `Redirect Agent Server` i zamiast portów 19000 i 19001, wpisz ten, który masz podany w bocie. Prawdopodobnie będzie to 16000. ;)

1295049164-U286654.png

Opublikowano

Witam, mam pewien problem z skryptem. Robię wszystko tak jak jest napisane i gdy bot mi robi auto tp do miasta aby naprawic bron to już z niego nie wraca;/ wałęsa sie po nim dopóki nie trafi na jakąś ścianę, jak zrobić aby było dobrze? Proszę o szybkie odpowiedzi.

Opublikowano

Najwyraźniej źle nagrany skrypt. Puść bota w mieście, żeby przeleciał town scripta i od miejsca gdzie się zatrzyma, zacznij nagrywać skrypt.

1295049164-U286654.png

Opublikowano

a ja mam problem ze poprostu jest u handlarza z tymi koniami itd a pozniej zamiast isc do tego z zbrojami to to idzie prosto do punktu gdzie zaczal ;| i jeszcxze do tego sie zawiesza przy fontannie i musze go recznie sterowac -.- pomozcie

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...