Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

papasmerf a mi pomozesz??

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

Siemka!

Mam problem a mianowicie z FrameWorkiem 3.5

po instalacji, instalator informuje mnie o błędzie i nie mogę go zainstalować, czy ktoś wie o co chodzi?

Opublikowano

@2xup sciagnij z innego źrodła i zobacz

@up ja dostalem na moje 5 gold farm, ale na innych postaciach nie dostalem a tez bocilem ;p

to mógłbyś podać jakieś linki ??

Opublikowano

Mam problem . mam wszystko wgrane tak jak kazaliście uruchamiam Ibota naciskam start bot i silk sie nawet nie zamierza właczac czemu??? czy cos zle zrobiłem?

prosze o jak najszybsza pomoc . Z góry THX. Gram na Isro

Opublikowano

nom i mi ten bład wyskakuje był on juz tu rozwiązywany ,ale zaden z tych sposobów mi nie działa.

Jak ktos pomoże dam wielkiego plusa!! :P

Opublikowano

tez mam problem posciagalem co trzeba i przy wlaczaniu wyskakuje error - Critical error loading main gui form co to jest i co z tym zrobic ?

Opublikowano

jesli to ma jakies znaczenie uzywam windows 7 64 bity

po wlaczeniu ibota wyskakuje blad Critical error loading main gui form

pokazuje sie potem okienko z botem ale nieda sie nakliknac run clclient

w zakaldce login type wybieram use sro client ale nadal nie odblokowuje sie run client a frameworka i te inne programy z 1 posta mam

gdzie popelnilem blad??

Opublikowano

co trzeba zrobic zeby cler ressal cale pt i jak trzeba skile ustawic??

W zakładce "auto party" ustawiasz opcję "auto res party members". Oczywiście musisz dodać skill,który bd ożywiał członków pt. W 4 zakladce szukasz np reverse i naciskasz na button "add to ress skill".

Opublikowano

zozols wylacz redirect agent server tego nie zaznaczaj zobacz co i jak tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/107029-loaderedxloader-503-29082010rr/ tu masz opisane jak ustawic loadera z ibotem i jak odpalic bez bota ;)

subaru ty natomiast najpierw rozpakuj wersje bota 99 bez dodatkow potem wypakuj wersje 99.b potem wypakuj 99.c a potem 99.d mi taki sposob zadzialal ;) a mozesz je pobrac z wersja b ze strony www.ibotforfun.blogspot.com bo na forum dodatku b nie ma jak pomoglem mam nadzieje ze jakis plusik wpadnie ;)

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...