Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz mam problem z loaderem przez ktorego trzeba iBota odpalic. Sciagnalem go z recyfer.info ale jak chce odpalic silka przez niego to pojawia sie komunikat

"Can't find original sro_client.exe version 1.201. Exection aborted". Z gory thx

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie trzeba żadnego specjalnego loadera żeby iBota odpalić -.-

ja normalnie odpalam, na legalnym pk2 i na legalnym loaderze, i wszystko śmiga

Opublikowano

joymax.com/silkroad

//a miałem to co ty, na zmienionym media.pk2 z innego bota. zainstaluj silka jeszcze raz, czystego, nic nie modyfikuj, żadnych loaderów, tylko bota odpal i włączaj przez oryginalny silkroad.exe i już

Opublikowano

W zasadzie nie patrzylem czy bedzie dzialal przez normlanego lunchera. CZyli odpalam bota a potem normlanie silka prez lunchera i powinno dzialac tak ? Silka mam czystego wiec nie bede reinstalowal

@

a wiec odpalilem normalnie silka i nie czyta postaci bot:/

@uporalem sie z loaderem i teraz wbijam przez port 16000 lecz po pewnym czasie bot dostaje crasha a ja dc na silku

Opublikowano

Witam!

Mam problem z Ibotem a mianowicie wszystko ładnie pięknie się uruchamia i gdy zaczynam expić bot nie zmienia broni. Odrazu mówię ze wszystko wpisałem jak trzeba i nadal nic. Proszę o pomoc

Opublikowano

@tlyko sprawa co do loadera jest taka ze recyfer.info juz nie updatuje loadera teraz jest loader edxsilkroadloader5 nucklear sun ma poradnik z linkiem gdzie mozna sciagnac oraz jak ustawic do Ibota aler debug console mozna pominac bo jest ta zbedne ;]

@Deamonix_PL sluchaj wejdz w 2 zakladke w 2 zakladce znajdz druga zakladke inventory i szukaj bron z ktorej atakujesz i kliknij na dole set 1st weapon poczym znajdz druga bron z ktorej bierzesz buffy i wez set 2nd weapon aha i jeszcze ustaw 2 bron w 1 miejscu w inventory wtedy bot Ci jej nie schowa do storage ;)

@Kai91 widzialem ze miales problemu z clientlessem jezeli masz komunikat old clientless version to oznacza ze musisz sciagnac nowa wersje bota a jak jej nie ma to poczekac chwilke aha i co do clientlessa ja sie loguje za pomoca loadera jezeli chcesz jakies wskazowki pisz na priv a Ci opisze krok po kroku :)

Kryspin_PL.pngVienio_PL.png

Nowy_Shooter.png

Pomoglem kliknij + To na pewno nie zaboli ;)

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

hmmm co do ruskiego sro to wiem ze RiBot cos tam dzialal niby ale czy dziala to nie mam pojecia.

@edit wpisalem w stronke tak jak ibota jest oficjalna to wpisalem ale zamiast ibot wpisalem ribot i cos mi wyszlo mozesz sprawdzic ale wszystko jest po rosyjsku http://ribotforfun.blogspot.com/

Nowy_Shooter.png

Pomogłeś człowiekowi a w zamian dostajesz minusa, to jest dopiero filozofia nie których mądrych ludzi na Forach Tematycznych...

Opublikowano

mam pytanie odnośnie cave. jak wiadomo, nie można tam wjechać na koniu (:<!), i przy nagrywaniu skrypta, wystarczy biec na koniu w pewnym momencie dać unsummon przy horse, i wbiec z buta w tp? czy nie da się tak i całą drogę piechotką trzeba..?

albo jakiś inny sposób?

pzdr

Opublikowano

Mi wyskakuje coś takiego jak włączam silka przez loadera.

48klfybl4qsaqda.jpg

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

i jak ustawić buffowanie za pomocą shielda? jeżeli wpisuję nazwę shielda jako 2nd weapon, dodaję skilla, to on i tak tę tarczę do storage wsadza (używam glavii, więc potrzebny switch)

pzdr

Opublikowano

Kai co do cave nie mam pojecia czy tak dziala sam expie w Jangan cave daleko nie ma ale zawsze na koniu szybciej xD jak przetestujesz swoj sposob daj znac ;p

Nowy_Shooter.png

Opublikowano

a ja mam problem bo nie moge znaleść działajacego linku do Libary Files

Pomoglem ? to daj + dla ciebie to 1 klikniecie a dla mnie duzo radosci :)

34330799.png

Opublikowano

Kai co do cave nie mam pojecia czy tak dziala sam expie w Jangan cave daleko nie ma ale zawsze na koniu szybciej xD jak przetestujesz swoj sposob daj znac ;p

nagrałem z tym unsummonem, ale w skrypcie nie ma niczego odnotowanego ;/

mi tu nie chodzi o to, czy szybciej, tylko po prostu, musisz być przy każdym repocie i samemu chodzić na spota, co jest denerwujące, a tak, żeby z buta chodzić się nie da, bo nie ma opcji (chyba), żeby NIE kupował konia, tylko biegł z buta.

Więc problem nadal aktualny.

Jak zrobić, żeby przed wejściem do cave unsummonował konia i wszedł z buta do tpka?

Opublikowano

Po pierwsze jest opcja żeby bot nie kupował konia, wystarczy przy wyborze transportu zaznaczyć none. Co do zsiadania, to w odpowiednim momencie skryptu wpisz kill, koń zostanie zabity, ze tak powiem...

Opublikowano

mam problem. gdy właczam silka przez ibota praktycznie odrazu dostaje DC. bot zarzuca tylko bufy i odrazu DC nic nei moge zrobic . Prosze o pomoc z góry dzieki . :unsure:

Opublikowano

Cześć mam problem pomoze mi ktos? Jak wlaczam bota na clientlessie i biore auto recon itd zeby sie sam logowal jak dostanie dc mam problem bo wyskakuje mi zaraz blad po dostaniu dc i mam tylko wyslij raport o bledach lub nie wysylaj mial ktos jakis problem taki? Mam system windows xp

Nowy_Shooter.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...