Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hejka macie dzis ten sam problem

po inspekcji nie dziala mi ibot wyskakuje Wystapil problem i ze moge wyslac raport o bledach

Macie to samo? bo dzis caly dzien tak mam a mam wersje 1.084

Opublikowano

Witam!

Czy moge tego bota ustawic tylko na atakowanie mobow wokol? nie chce zeby chodzil do miasta ani nic, ma wlaczac life controla i bic moby w odleglosci okolo 30m od miejsca ktore mu zaznacze. Czy dobrze zbiera itemy?

P.S.Jestem newbie w sprawie botów wiec pisze i prosze o nie komentowanie w przykry sposob mojego posta :)

Opublikowano

Witam Mam Problem z ibotem nie moge go wogule wlaczyc. jest to tak kumpel zgral mi na dysk jego ibota i ja jak przyszlem na hate chcialem go odpalic i dalem ibot.exe poczym wyskoczylo mi info i tam pisze Press Yes to continue and open the donation webpage. Press no to continue. Press cancel to Exit

i dałem No i po chwili powinien się włączyć bot a mi wyskakuję błąd----( ISRO- Ibot

( Component 'ccrpprg3N.ocx' or one of its dependencies not correctly registred: a file is missing or invalid.)

Bot wo gule się nie chce odpalić nie wiem co zrobić u kumpla chodzi normalnie Plissssssssssss Pomocy!!!!!!!!!!!111

Opublikowano

Masz stara wersje loadera do rusro.

Witam Mam Problem z Ribotem nie moge go wogule wlaczyc. jest to tak kumpel zgral mi na dysk jego ibota i ja jak przyszlem na hate chcialem go odpalic i dalem ibot.exe poczym wyskoczylo mi info i tam pisze Press Yes to continue and open the donation webpage. Press no to continue. Press cancel to Exit

i dałem No i po chwili powinien się włączyć bot a mi wyskakuję błąd----( ISRO- Ibot

( Component 'ccrpprg3N.ocx' or one of its dependencies not correctly registred: a file is missing or invalid.)

Bot wo gule się nie chce odpalić nie wiem co zrobić u kumpla chodzi normalnie Plissssssssssss Pomocy!!!!!!!!!!!111

Ps. Gram na ruskim serwie to chyba Rusro

Opublikowano

To ja poproszę o pomoc ...

Nie mogę w ogóle odpalić clienta ... chodzi mi o odpalanie za pomocą loadera z portami :1600 ...

zaznaczam:

Redirect Gateway Server [v] 127.0.0.1 16000

Redirect Agent Server [v] 127.0.0.1 16000

I wyskakuje mi :

ServerSignatureError 01 idzie dalej .....

i wyskakuje :

You have been disconnect from the server.

HELP ! ;'p

Opublikowano

Nie moge wlaczyc normalnie clienta . Juz sie laduje ale potem nic sie nie dzieje . Na clientlesie (??) wszystko ladnie smiga .

Moze ktos wie jak pomoc ??

I czy mozna ustawic leczenie za pomocą czarów?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...