Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ibot - Czyli co z czym

maczuga

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 873
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z tym botem. Mianowicie ściągnąłem wszystkie pliczki, zainstalowałem i loguję postać... Po zalogowaniu nie wczytuje mi w ogóle postaci.

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

ja tak jak zawsze sweat filter , multiclient , zoom hack , nude patch no i oczywiscie zaznaczam redirect login IP i port taki jak w bocie czyli ,,16000,,

xxx

Opublikowano

a ja mam pytanie do samego ibot'a w zakladce Player info jest dodatkowy pasek taki jakby rozowy ten najbardziej na prawo... co on oznacza..?

Opublikowano

a ja mam pytanie do samego ibot'a w zakladce Player info jest dodatkowy pasek taki jakby rozowy ten najbardziej na prawo... co on oznacza..?

To jest berek.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

skąd mogę ściągnąć loadera?na recyfer.inc jest stary

W tym temacie jest

http://www.mpcforum.pl/topic/44132-zawsze-aktualna-wersja-ibota/

a dokładniej

http://www.speedyshare.com/files/20442272/edxSilkroadLoader_Lite_Beta_3c5.rar

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

jakis taki ubogi ten loader xD

w oknie tylko jest silkroad directories, add, remove, ... , division serwer, login serwers oraz launch

gdzie jest to redirect IP i 16000 porty? :D

Sro, Wow, WR<mozna zadawac pytania :) w profilu e-mail i gg

Opublikowano

odpalam bota, loadera ustawiam obydwa okna z redirect ip (login i world) istawiam 16000 obok tego

daje start...

i po chwili wyskakuje 'error01' i pozniej you are disconnected from the serwer, co zle robie?;p

Uczeń
Opublikowano

odpalam bota, loadera ustawiam obydwa okna z redirect ip (login i world) istawiam 16000 obok tego

daje start...

i po chwili wyskakuje 'error01' i pozniej you are disconnected from the serwer, co zle robie?;p

Zaznaczasz samo login ip, world zostawiasz odznaczone :)

Opublikowano

co chwile bledy wyskakuja...

wlaczam ibota > loadera > zaznaczam Redirect login ip > wpisuje port 16000 > klikach start

po chwili w ibocie wyskakuje fatal error a silk zanim sie wlaczy wyskakuje Dc

Wtf? ;s

Opublikowano

co chwile bledy wyskakuja...

wlaczam ibota > loadera > zaznaczam Redirect login ip > wpisuje port 16000 > klikach start

po chwili w ibocie wyskakuje fatal error a silk zanim sie wlaczy wyskakuje Dc

Wtf? ;s

mam podobny problem

Opublikowano

a ja mam inne zapytanie, mianowicie jak używać skilli z subki? wybieram skille z subki wsadzam je w secondary weapon buff skills i jak juz dobiegne na spota bot staje w miejscu i wyskakuje mi komunikat ze z tą bronią nie można użyć skilli, no więc jak ustawić żeby tą broń zmieniał?

EDIT

problem rozwiązany, ale pojawił się inny, mianowicie gdy zostawiam bota na noc ustawiam by chował zebrane itemy do stasha, jednak on chowa także clerick rod która jest potrzebna do rzucania buffów... da się jakoś ustawić żeby jej do stasha nie wkładał?

EDIT2

i czy mogę ustawić aby używał blessa tylko na giantach lub parcianych mobach?

Opublikowano

Witam

Mam o to taki problem.-->Jak wlaczam ruSRO to mi laduje sie do gry i jak juz chce wejsc na postac to mi sie wylacza silk i wyskauje okno z systemu windows cos tam ze silk ma jakis problem hee x)) wlaczam to bez bota ale jak z botem to tak samo. Mam na kompie zainstalowane iSRo i ruSRO oby dwa silki na dysku [ D ]. Co musze zrobic zeby moc grac w oby dwa silki z ribotem??? (Mam Winows 7 32bit)

dzieki z gory^^

Opublikowano

@UP:

Odpal poprzez administratora prawie zawsze pomaga.

Rusro

Status: Offline

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

ok dziex

wie ktos moze dlaczego mi nie chce sie zainstalowac NetFramework 3.5, jak chce zainstalowac to mi nic nie wyskakuje (mam windows 7 [32bit] )

dziex z gory^^

Opublikowano

Nie chce Ci się wgrać, ponieważ NET Framewrok jest już automatycznie zainstalowany w Windows Vista i 7.

ok dziex za info^^

ale dlaczego jak odpalam ibota i wchodze do silka przez loadera to mi pojawia sie ta ikona silka ze laduje do gry ale nic sie nie dzieje!!?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...