Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin Of Champions

MetinOfChampion

Ankieta M . O . C  

890 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mo?liwo?? robienia kolejnych broni z 75 ?

• Tak
      541
    • Nie
      349
  2. 2. Wi?cej questów na wy?sze poziomy ?

• Tak
      747
    • Nie
      143
  3. 3. Max LVL ?

• 99
      177
    • 130
      321
    • 250
      392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem przeciw wprowadzeniu 250 poziomu. Przez to będzie trzeba nawalić kolejnych ajtemsow Pro100zPainta. Zmniejszyc expa po 86lvl, aby sie nie znudzilo na poczatku i 130 spokojnie wystarczy, tak jak było na najlepszych chinskich serwerach. KILKA nowych broni i mapek, a nie od zesrania, ze az nie ma pomyslow na nastepne. Bo po co komu kolejny xenox czy pandora? ..

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

• Odpowiedzi 727
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpisałem mu na PW, dokładnie tak jak Ty napisałeś teraz.

Będą wierzchowce moi drodzy , w grocie ze spróchniałej skrzyni będą dropić : Lwy / Tygrysy/ Dziki /Wilki

a Biały Lew / Dzik Wojenny czy Wilk Wojenny będą miały wbudowane bonusy jak na polskim serwerze czyli:

Biały Lew - 30% expa - GLOBAL PL / U NAS 50% EXPA !

DZIK WOJENNY - 30% potwory / u nas 50% !

WILK WOJENNY - 10 % KRYTYK / U NAS 25 % !

1325752887Untitled-2123.png

Team MetinOfChampions.com

Serwer na który czekałeś! Przenieś się w

krainę fantazji i zaciętej walki o swoje Królestwo!

Opublikowano

zdecydowanie w tygodniu ...

Kiedy Start?

Co do startu...

To niestety, nie daliśmy rady w weekend - info 17. str.

Więc w tym tygodniu na pewno doczekacie się naszego serwera!

10/11 Stycznia 2012 roku

w koncu slowo sie rzekło a nie kolejne przekladanie

Opublikowano

Znowu mieszacie nie wiem sam czy w piątek start czy wtorek.\ środa zastanówcie się napiszcie jedną dokładną datę a nie takie zmienianie co chwile...

Opublikowano

Dajcie start jutro 16 i już... nie każdy ma ferie ja mam jako ostatni nie przeciągajcie już bo na dobre wam to nie wyjdzie..

Opublikowano

Co to za różnica kiedy kto ma ferie i tak każdy będzie miał też wolne 2tyg i się wyrówna jeden kończy drugi zaczyna, a co do startu to obojętnie czy środa czy piątek ważne aby nie było bugów na serwie i był doszlifowany.

Opublikowano

Ale jednego nigdy nie zrozumiem.. Powiedzmy że zakładam serwer (nie znam sie na tym podaje przykład) to robię WSZYSTKO naprawiam bugi dodaje mapy itp w jednym czasie robię testy i DOPIERO WYPUSZCZAM SERWER w 100% dopracowany nie rozumiem tego że co parę dni jest jakiś jebany serwer z opóznieniem 7dni bo ma "błedy" Jak się podaję datę to najpierw stronę clienta patchera itp a nie robi się szum i dzień przed naprawia się bugi.. to moje zdanie bo nie moge patrzeć na te prezentacje, gdzie ktoś niedotrzymuję słowa albo robi "pod is".

Czekam na jakiś serwer godzina startu minęła wbija admin "mieliśmy błąd z jakimś gównem serwer startuje za 5dni) Mam nadzieję że teraz tak niebedzie i trzymam kciuki...

Pozdrawiam Psychopata

Opublikowano

Hmm... Serwer wygląda na zajebisty i wgl ale mam jedno pytanie mianowicie czy będą normalne ulepszacze jak na PL ? (chodzi mi o pajęcza sieć, małże itp.)

316b4wgcc5pk8.gif316b4wgcc5pk8.gif
Opublikowano

Róbcie kiedy chcecie start. Ważne by to ruszyło bez bugów i tak, żeby nie trzeba było robić resetów i cofek. Bo wtedy dopiero zaczną gracze narzekać. Moim zdaniem jak chcecie już pytać to zróbcie ankietę, a nie pytajcie w temacie bo tylko spam się robi i nabijanie postów. Moim skromnym zdaniem start równie może być o 12 w nocy jak i o 12 w dzień. Wszystko da się nadrobić, a wszystkim się nie wygodzi: praca, szkoła, obowiązki w rodzinie

Opublikowano

ale dojebałeś koleś...cytuje;"start weekend 100%, start jutro ok 15..."...żałosny niesłowny team jak to zwykle bywa....po prostu smieszne.

i darujcie sobie posty-sam postaw serw, lepiej żeby wyszło bez bugów, jaki z cb nolife, metin to Twoje zycie....

metek to już moje zapomnaine hobby, ale mpc w miare kontroluję i naprawdę niejdnokrotnie się usmiałem po pachy:P:P:P

gratuluje pomysłu na serwer, ale z takim nieogarniętym teamem to ch nie robota

Opublikowano

to na kiedy start

10/11 stycznia wtorek / środa ewentualnie w piątek około godziny 16. jak byś przejrzał kilka stron to byś znalazł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...