Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin Of Champions

MetinOfChampion

Ankieta M . O . C  

890 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mo?liwo?? robienia kolejnych broni z 75 ?

• Tak
      541
    • Nie
      349
  2. 2. Wi?cej questów na wy?sze poziomy ?

• Tak
      747
    • Nie
      143
  3. 3. Max LVL ?

• 99
      177
    • 130
      321
    • 250
      392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MetinOfChampion, skoro już przeglądasz temat, mógłbyś powiedzieć na temat startu.

Jutro się z nim uporacie? Bo strasznie na ciebie liczę.

sygnadlateamu.png
  • Odpowiedzi 727
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli kiedy w końcu start. Bo już z tego wszystkiego nic nie rozumiem i nie wiem.

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

według ankiety niby tak,ale czemu nikt z Administracji nic nie powie ?;/

Siema !

Jeżeli ktoś ma naprawdę Ciekawy serwer taki " Medium " i chce zacząć od nowa. Jest gotowy do ostrej gry

Niech się odezwie. Bardzo chętnie pogram, tylko nie moge znaleźć odpowiedniego serwa.

Gracz musi mieć Ts 3 oczywiście :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Rozumiem, że potrzebujecie czasu ? Ale jak jesteście mądrzy to powiniście wiedzieć, że słowa się zawsze dotrzymuje ?

Jeżeli robicie ankiete to tylko po to żeby ona była?

Jeśli chcecie utrzymać ludzi powiniście robić coś w tym kierunku...?

Ja wiem, że nie którzy nie wytrzumują i pisza do was gdzie się da kiedy start...

Macie wtedy pełne ręce roboty, ale chyba zawsze znajdzie się czas żeby napisać jakieś informacje wsprawie nowych

decyzji.? Prawda?

Siema !

Jeżeli ktoś ma naprawdę Ciekawy serwer taki " Medium " i chce zacząć od nowa. Jest gotowy do ostrej gry

Niech się odezwie. Bardzo chętnie pogram, tylko nie moge znaleźć odpowiedniego serwa.

Gracz musi mieć Ts 3 oczywiście :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie obczajam wygrała środa. To start na 100% powinien być dzisiaj a oni juz next wymówkę szukają.

człowieku kpisz z ludzi tutaj, wyzywasz od dzieci wszystkich, że chcą start w piątek, bo im się ferie zaczynają, a nie zapominaj że to nie jest gra dla dorosłych tylko, ale również z myślą o nich...pier*olisz, że wychodzisz z forum, po czym Twój spam nie ustaje, każdy Twój kolejny post jest głupszy od poprzedniego, płaczesz jak niedorozwinięty dzieciak, co dowodzi, że jedynym dzieckiem na tym forum jesteś właśnie Ty, im prędzej to zrozumiesz tym bardziej zachce się ludziom mojego pokroju tutaj zaglądać, nie komentowałem Ciebie tutaj, bo na takich zwykle szkoda mi słów....

co do adminów, to ja już kiedyś napisałem do daroniana i chyba fogata o ile się nie mylę jak robili inny serwer...po ch*ja podawać datę startu gdy wszystko nie jest skończone...żeby te 2 dni wcześniej wpływ na konto otrzymać???zamknąć temat, zrobić co trzeba, dac link do klienta w odpowiednim momencie i iść na piwko i cieszyć się z projektu, a nie wymyślać coraz to kolejne rzeczy, typu jakieś tam odbugowania czy coś..po co to??dajesz dzieciom szanse nabijać posty i używać niepotrzebnych, nieadekwatnych wulgów wobec siebie...

zamknij ten temat i w jednym poście daj link klienta i podaj datę startu i tyle...już kilka razy rzuciłeś słowa na wiatr tutaj i u mnie dużo straciłeś...

jeszcze to pisanie do kogoś tam, cytuję-"to nie Ty dostaniesz 1500monet na start i coś tam i że serwer jest dla tych co na niego czekają, no tak czekać można, ale dawać się robić w ch*ja to już inna rzecz..

tyle ode mnie, 3mam kciuki za projekt i wnoszę- OGARNIJCIE SIĘ WSZYSCY W TYM TEMACIE

@down

co wniosłeś tym postem???mogę być dzieckiem, ale jak dziecko się nie zachowywać...

Opublikowano

człowieku kpisz z ludzi tutaj, wyzywasz od dzieci wszystkich, że chcą start w piątek, bo im się ferie zaczynają, a nie zapominaj że to nie jest gra dla dorosłych tylko, ale również z myślą o nich...pier*olisz, że wychodzisz z forum, po czym Twój spam nie ustaje, każdy Twój kolejny post jest głupszy od poprzedniego, płaczesz jak niedorozwinięty dzieciak, co dowodzi, że jedynym dzieckiem na tym forum jesteś właśnie Ty, im prędzej to zrozumiesz tym bardziej zachce się ludziom mojego pokroju tutaj zaglądać, nie komentowałem Ciebie tutaj, bo na takich zwykle szkoda mi słów....

co do adminów, to ja już kiedyś napisałem do daroniana i chyba fogata o ile się nie mylę jak robili inny serwer...po ch*ja podawać datę startu gdy wszystko nie jest skończone...żeby te 2 dni wcześniej wpływ na konto otrzymać???zamknąć temat, zrobić co trzeba, dac link do klienta w odpowiednim momencie i iść na piwko i cieszyć się z projektu, a nie wymyślać coraz to kolejne rzeczy, typu jakieś tam odbugowania czy coś..po co to??dajesz dzieciom szanse nabijać posty i używać niepotrzebnych, nieadekwatnych wulgów wobec siebie...

zamknij ten temat i w jednym poście daj link klienta i podaj datę startu i tyle...już kilka razy rzuciłeś słowa na wiatr tutaj i u mnie dużo straciłeś...

jeszcze to pisanie do kogoś tam, cytuję-"to nie Ty dostaniesz 1500monet na start i coś tam i że serwer jest dla tych co na niego czekają, no tak czekać można, ale dawać się robić w ch*ja to już inna rzecz..

tyle ode mnie, 3mam kciuki za projekt i wnoszę- OGARNIJCIE SIĘ WSZYSCY W TYM TEMACIE

Dobra ty ogarnij ... A dziekciem tez ty jestes puki masz rodziców geniuszu.

Tematu nie zamykaja dzieki amdinowi bo ma jakies znajomości na MPC.

c624df46e30a9590eac2314f1b21d8f9.gif
Opublikowano

Wiele serverow mimo to ze sa dlugo dopracowane , offaja sie po tygodniu wiec tutaj znaczenie jest male czy beda go dopracowywac tydzien czy dzisiaj wypusci bo tak czy siak padnie po tygodniu, wiele juz takich przypadkow widzialem min Alceria/Blitzmt2/Tajranon.

Ogarnijcie sie ludzie i dajcie spokoj z taka administracja/Serverm bo tylko tracicie czas na gowna.

Opublikowano

Japierd... GA dał ankiete sam zagłosował na Piątek (Sroda wygrałą) i na forum pisze że to główny Admin to ostateczna decyzje i że w piątek ...

Opublikowano

wierzysz ze dziś ruszy bo ja nie...a dalej mi sie na niego juz nie chce czekac... po takich zalozeniach odechciewa sie grac na serwie lepiej poczekac do 19 i startuje o wiele lepszy ;d

Opublikowano

wierzysz ze dziś ruszy bo ja nie...a dalej mi sie na niego juz nie chce czekac... po takich zalozeniach odechciewa sie grac na serwie lepiej poczekac do 19 i startuje o wiele lepszy ;d

Myślę że nie wystartuje ale nie wiem na 100% jeżeli nie wystartuje to do piątku czekam jak do piątku nie wystartuje to nie będe grać ;D
Opublikowano

Nawet jak ruszy do końca tygodnia to i tak będzie mało osób grało. Ale cóż poczekajmy do końca dnia może Ga da tu jakieś Info i serwer ruszy

kgu4uT.png

Opublikowano

Czekam i czekam...

Można jakieś konkretne informacje... a nie owijanie w bawełne...

Nie od razu Rzym zbudowali... hmm ok.

Tracicie graczy = tracicie pieniądze.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Bardzo prosimy o info co do startu ?! Jakiś link do clienta ? Jak wy chcecie żeby było dużo graczy jak tak odwlekacie wszystko

Members | ProUser | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...