Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Metin Of Champions

MetinOfChampion

Ankieta M . O . C  

890 użytkowników zagłosowało

1. 1. Mo?liwo?? robienia kolejnych broni z 75 ?

• Tak
      541
    • Nie
      349
  2. 2. Wi?cej questów na wy?sze poziomy ?

• Tak
      747
    • Nie
      143
  3. 3. Max LVL ?

• 99
      177
    • 130
      321
    • 250
      392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy jest Ts3 bo podany na pierwszej stronie nie dzieła.Dzieki

Ps.Vabile nie wypalił czekam na wasz serwer...

,,Droga powstaje pod wpływem kroków idącego..."

• Odpowiedzi 727
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miejmy nadzieję, że postacie w pvp są wyrównane.

Nie to, że sura bm wali sferką kilkakrotnie razy więcej niż body wirkiem na przykład.

6 skill będzie na serwerze?

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Pro administracja, wydawała się zajebista, a jeszcze nawet clienta nie dali, żeby można było sobie szybciej pobrać.

Jak się nie wyrobią w ogóle dzisiaj to chyba już nikt nie będzie tu grał.

Sami będą sobie w 3 expić.

Vaneris.pl - przekrocz granice wkurwu.

^^'

Opublikowano

Pro administracja, wydawała się zajebista, a jeszcze nawet clienta nie dali, żeby można było sobie szybciej pobrać.

Jak się nie wyrobią w ogóle dzisiaj to chyba już nikt nie będzie tu grał.

Sami będą sobie w 3 expić.

Bedzie duzo osob jak nie chcesz to nie graj

Opublikowano

Wczoraj, gadałem z Adminem na TS i powiedział mi że nie jest pewny dzisiejszy start lecz nie wyklucza takiej opcji...

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

MoCH to będzie nowa epoka w metin2 ! Nie mogę się doczekać ! Start dziś - jutro !

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

MoCH to będzie nowa epoka w metin2 ! Nie mogę się doczekać ! Start dziś - jutro !

dziś chyba 12-13 ale nie ma clienta

Daj Mi +'A

Logowanie : offline

Opublikowano

Autor mimo ze był wczoraj online i przeglądał sugestie graczy i zapytania miedzy innymi kiedy będzie client nie odniósł się do niczego,wiec nie łudźcie się ze dziś wystartuje.

Opublikowano

Leo nie ma na GaduGadu aktualnie, na TS nie mogę wbić. Cóż powiedzieć musicie czekać cierpliwie. W prezentacji było: START 6/7/8 styczeń. Więc mają prawo wystartować nawet o 23:59 i dotrzymają słowa. Prezentacja może być wystawiona tydzień przed startem serwa więc od 2 stycznia i tak mają swoje 7 dni do 9. Pozdrawiam

Opublikowano

Czy wy się nigdy nie nauczyliście ze jeśli jest dobry serwer i ma kupę osób chętnych do gry i zachęca swoja prezentacja i pisze ze w danym dniu będzie start to na 80% z tego nie wychodzi i zawsze jest start przedłużany odwlekany i wtedy by nie tracić graczy(co jest nie możliwe) osoby zakładające serwer po prostu się nie odzywając by nie napisać takiego dnia co graczom się to nie spodoba i pójdą wtedy na innego serwa. proste i logiczne jak pier.......

Opublikowano

Wczoraj, gadałem z Adminem na TS i powiedział mi że nie jest pewny dzisiejszy start lecz nie wyklucza takiej opcji...

W wolnym tłumaczeniu na język polski oznacza to, że serwer będzie za jakiś tydzień, no może dwa

Odkąd jest dział "zapowiedzi" to żaden, dosłownie żaden serwer nie był zgodny z tym co wypisywali (począwszy od dat na npc skończywszy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...