Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie, wyswietla sie luncher na 1 s. i gasnie.

Dziwne ja właśnie pobrałem go i wszystko w porządku było o.O

Spróbuj z compatiblity z win xp service pack2

1 oplaca sie zaczynac?

2. znajde jakies pvp?

3. sa jakies pt? czy same pustki?

Gra ponad 200 ludzi więc bez problemu

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak działa bez problemu. Musisz zagłosować najpierw na te 6 linków, a potem dać check i LO-Pointsy powędrują do Ciebie :). Pamiętaj, że musisz się tepnąć jak jesteś zalogowany, żeby dodało ;).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Mam pytanie, czy przedtem nie było przypadkiem exp: 30-40%. Raty ogólnie nie były mniejsze 2-3 tyg. temu?

Nie mogę się zgodzić co do wypowiedzi xFatality

Tak to prawda gra 200+ osób ale:

1 oplaca sie zaczynac?

2. znajde jakies pvp?

3. sa jakies pt? czy same pustki?

1.Opłaca się, serwer ma dobry klimacik.

2.W PVP Zone nie widziałam jeszcze żadnego pvp. ; o

3.Żadnych party, same "pustki" na Party Matching. Każdy jedzie na bocie.

To jest tylko moje zdanie. Każdy może myśleć inaczej.

mylove.gif

Opublikowano

Server był naprawdę zajeb****. Po wprowadzeniu 10dg dla mnie on przestał istnieć. Totalnie go to zabiło (przynajmniej dla mnie). Chciałem coś jeszcze pograć ale jak wbijam na serva i widzę, że 3/4 osób biega z sunami i z weaponami +12 i wyżej to podziękowałem...

Ale nie ma co chłopaki, propsy jak najbardziej dla was za dobre chwile na servie ;]

Opublikowano

Voty działaja bo ja cos glosuje i nie dostaje silkow ... ?

Votujesz na 6 linków, naciskasz check, czekasz około 30sec-1minuty az system sprawdzi i naciskasz jeszcze raz check (powinieneś dostać wiadomość że dostaniesz silki jeśli nie ma jej znaczy że nie zagłosowałeś poprawnie), potem robisz relog czy tp i masz 10 silków

Czy moge prosić o dowload tylko media? :)

Przecież masz linki do media w downloadzie o.O na 1 stronie

Mam pytanie, czy przedtem nie było przypadkiem exp: 30-40%. Raty ogólnie nie były mniejsze 2-3 tyg. temu?

Nie mogę się zgodzić co do wypowiedzi xFatality

Tak to prawda gra 200+ osób ale:

1.Opłaca się, serwer ma dobry klimacik.

2.W PVP Zone nie widziałam jeszcze żadnego pvp. ; o

3.Żadnych party, same "pustki" na Party Matching. Każdy jedzie na bocie.

To jest tylko moje zdanie. Każdy może myśleć inaczej.

Raty servera od początku były takie duże a ludzie i tak narzekali, popełniliśmy błąd w kalkulacji gdyż chernobyl gdy wypuścił pliki powiedział żę 1000-1x a tak naprawdę to 100-1x =) więc wybaczcie za to.

W PVP Zone raczej eventy są.

PVP najczęściej przed Janganem south gate.

W party matching jest mało party prawda bo ludzie na botach jadą ale idzie znaleźć spokojnie pt jak się ma gildie. Tak pozatym jest ip limit więc dużo 8/8 party botów nie uraczycie.

Server był naprawdę zajeb****. Po wprowadzeniu 10dg dla mnie on przestał istnieć. Totalnie go to zabiło (przynajmniej dla mnie). Chciałem coś jeszcze pograć ale jak wbijam na serva i widzę, że 3/4 osób biega z sunami i z weaponami +12 i wyżej to podziękowałem...

Ale nie ma co chłopaki, propsy jak najbardziej dla was za dobre chwile na servie ;]

Alchemia jest podniesiona więc wbić taki + żadnego problemu nie ma ;)

A suny nie tak łatwo zdobyć ale ludzie 24/7 chodzą na job temple uniqi więc szybko dropią coinsy =)

Tak pozatym więcej ludzi gra teraz^^.

Stall limit podniesiony do 500b.

I teraz suny można wydropić z job temple mobów (zwiększy to pvp tutaj).

Opublikowano

A mam pytanie. Planujecie w przyszłości wprowadzać 11-12 dgre?

Jeżeli ktoś o tym pisał to sorry za pytanie, ale przeczytałem tylko kilka ostatnich stron rozmów^^

Opublikowano

Widzę, że exp rate też zostały podniesione. I mam jeszcze jedno pytanko: Jak na serwie stoi sprawa ze zdobyciem itemków na swoje dg oraz jakie są mniej więcej ceny za nie. Może spróbuję wrócić do starych czasów...

Opublikowano

A mam pytanie. Planujecie w przyszłości wprowadzać 11-12 dgre?

Jeżeli ktoś o tym pisał to sorry za pytanie, ale przeczytałem tylko kilka ostatnich stron rozmów^^

Raczej zostajemy na 10dg, chyba że wszyscy by bardzo bardzo chcieli ale jakoś ludzie grający tutaj wolą 100 cap

Widzę, że exp rate też zostały podniesione. I mam jeszcze jedno pytanko: Jak na serwie stoi sprawa ze zdobyciem itemków na swoje dg oraz jakie są mniej więcej ceny za nie. Może spróbuję wrócić do starych czasów...

Sosy od 50m do 100m idzie kupić , 98-100 sety po 50m-100m za parta, somy po 200m party, 500m wepki, shieldy, acc najdroższe od 1b do 1,5b, suny coś kolo 2b za itemka.

Itemy bardzo łatwo zdobyć =)

A exp rate był zawsze podobny tylko jak pisałem powyżej popełniliśmy mały błąd w kalkulacji przez to co chernobyl pisał ;d

A tak pozatym 264 graczy online =)))

Opublikowano

Mam pytanie skąd mogę pobrać najnowszego loadera ?

Łap:

http://www.mediafire...s3b9a1ca7it73sr

Skanik: https://www.virustot...2f3d5/analysis/

Możesz zawsze uzyć mbota który też ma loader

Mbot http://109.230.217.1...RO110_1.12b.zip

Crack http://109.230.217.109/mBotCrack.rar

Z ftp lyssy

Opublikowano

Szukam ogarniętej gildii :) Najlepiej jakby był ts, wspólne latanie do temple by locic coiny, itd :D

Pisać do What3ver

Opublikowano

Szukam ogarniętej gildii :) Najlepiej jakby był ts, wspólne latanie do temple by locic coiny, itd :D

Pisać do What3ver

2 najsilniejsze które chodzą razem na uniqi to Ghost_Moro - hunterzy i Praetorians - Thiefy więc dołącz do jednej z nich xD

Opublikowano

Siedzę w Ghost_Moro, ale nieogar tam jest :) A Praetorians to laczki które się wywyższają przez to, że latają w roc setach i na fw odpalają zerk scrolla za scrollem ;)

#Down

Już usunęli te scrolle jak gm zobaczył tą patole podczas FW ;)

Opublikowano

No cóż, tak bywa :) Jak dla mnie to powinni usunąć te scrolle. "Wszystko jest dla ludzi," ale takie FW nie ma sensu: <

Nom scrolle już usunięte po ostatnim fw^^ jeszcze myślimy co zrobić z res scrollami.

Opublikowano

Nom scrolle już usunięte po ostatnim fw^^ jeszcze myślimy co zrobić z res scrollami.

No i to mi się podoba, wielki plus dla Was (Administracji) . Zauważyłem również, że 300 graczy online to już norma, co oczywiście dobrze wróży ;P

Opublikowano

xFatality usuńcie albo jak się da to zróbcie na nie jakiegoś downtime ;) Że można załóżmy odpalić jednego raz na 5-10 minut B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...