Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ech co znowu sie dzieje pewnioe bedzie tak jak wczoraj ze servy beda off bardzo dlugo ja szedlem w kime o 24 to jeszcze off byly

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

najtaniej widzialem po 5b za 1 part , ale takie FB mozna spotkac od czasu do czasu od 6-8b za part +7/9 zalezy jakie blue i staty czy sa powbijane , Dowiemy sie cos ciekawego od GM moze ile moze potrwac naprawa (blokada) atakow i czy beda za to moze jakies nagrody jak 100/200 silkow :P

Edge-1.png
Opublikowano

Przepraszamy za kłopoty, wracamy jutro na nowym lepszym dedyku. Napewno jakoś to wynagrodzimy. ( Coś lepszego niż eventy itd) Dziękujemy za cierpliwość i waszą pomoc.

Opublikowano

znow cos testuja i dlatego nie dziala ... nic nie wiadomo kiedy wroca bo nawet strona nie odpowiada ... ale wczoraj po 11 bylo juz 140 osob chyba czy 120 nie pamietam

Sorry Warriors that you needed to wait, but we want to your fun that's why we were waiting so long. We were tested new protection. Let's hope that it will work as we want

z epvp czyli juz wiemy co porabiaja mam nadzieje ze wroca szybko

Ok server działa wystarczy zmienic IP w media pk 2 :

1 pobieramy http://lyssaonline.com/IPchanger%20+%20Loader.rar

2 wyapakowujemy

3 otwieramy IPInput

4 wywalamy stare IP i dodajemy nowe 95.168.179.182

5 dajemy ok i cieszymy sie gra

mysle ze pomogłem

Edge-1.png
Opublikowano

mi error wyskakuje a mam wszystko posciagane ; \

za ktos jakis fajny serwer

Jakie dokładnie errory daj screeny to Ci pomożemy , pewnie się coś źle pobrało.
Opublikowano

bardzo słaby transfer przy pobieraniu:( szkoda, troche długo sie będzie pobierać ale od dawna myślałem nad powrotem na szlak, więc do zobaczenia!

Już leci 200kb/s więc nie jest źle ! :D

Opublikowano

Wielkie gratulacje panowie za trud włożony w server, za to że poradziliście sobie z atakami DDos, większość serverów po tym po prostu by padło.

Server naprawdę pożądny. Polecam jeśli ktoś się zastanawia nad dołączeniem do gry.

A korzystając z okazji, na tego posta, 2 sprawy: x d

-Premium Lyssa na ile jest dni?

-Szukam gildi, najlepiej cała PL, ponieważ mój angielski jest bardzo słaby x d

mylove.gif

Opublikowano

rozniez zaczołem grac dobilem juz 100 lvl dzis ^^

jak cos mam polska guild pisac na pm:Adre

i mam pytanie jak to jest z tym egy ? bo widzialem na filmiku ze z fogotena sie odbiera suna na 10 dg i podobno to wyglada jak egy ? jak to wkoncu jest czy sun mi dropnie z moba czy maxymalnie moon jak na razie. Gram 2 dni wiec wszystkiego nie ogarniam.

Opublikowano

mam problem ze znaczkami gildi oraz unijnymi. Zamiast widocznych avatarów widze tylko białe plamy na całym serwerze, wie ktoś jak temu zaradzić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...