Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP mi nie pomoglo.. dalej nie moze sie z updatowac.. ;/ Macie jakies inne pomysly?

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

Opublikowano

Usunięcie folderu temppath powinno pomóc, a jak nie zadziała to wrzuć plik notatnika refshopgoods.txt do folder temppath. ( tylko nie jestem pewien czy będa sklepy działać poprawnie )

Opublikowano

Mam problem ...

Wchodzic do gry wchodzę , lecz gdy gra mi się odpala i wyskakuje obrazek ...

To wyskakuje masa błędów , który jak się zorientowałem dotyczy avatarów , bo w tych błędach były nazwy ...

Angel , saytan itp.

CO MaM RobiĆ ???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A ściągnąłeś clienta od lyssy ? :)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

Mam problem ...

Wchodzic do gry wchodzę , lecz gdy gra mi się odpala i wyskakuje obrazek ...

To wyskakuje masa błędów , który jak się zorientowałem dotyczy avatarów , bo w tych błędach były nazwy ...

Angel , saytan itp.

CO MaM RobiĆ ???

Ściągnij naszego clienta.

Opublikowano

Trochę przesadzacie... Jest zdecydowanie za dużo GM'ów,którzy "rozdają" suny/moony i itemki z item malla za free... Te eventy są zbyt proste,a nagrody bardzo cenne.. Oprócz tego Angielski jakim władają Ci "Event GM'i" jest na żałosnym poziomie. Teraz odpowiedzcie sobie na pytanie,co zamierzacie z tym robić? Ludzie się wkurzają,bo ceny sunów i innych cennych dupereli spadają tylko dlatego,że dziennie robionych jest XXX eventów z których można to zgarnąć: )

Opublikowano

Trochę przesadzacie... Jest zdecydowanie za dużo GM'ów,którzy "rozdają" suny/moony i itemki z item malla za free... Te eventy są zbyt proste,a nagrody bardzo cenne.. Oprócz tego Angielski jakim władają Ci "Event GM'i" jest na żałosnym poziomie. Teraz odpowiedzcie sobie na pytanie,co zamierzacie z tym robić? Ludzie się wkurzają,bo ceny sunów i innych cennych dupereli spadają tylko dlatego,że dziennie robionych jest XXX eventów z których można to zgarnąć: )

Sunów nikt nie rozdaje, max somy o.O

Opublikowano

Możliwe,ludzie chwalili się sunami z eventów więc napisałem. A tak w ogóle,nie uważacie,że ta alchemia jest przesadzona? Wbić +15 broń na tym servie to nie problem (zwłaszcza,że z +5 na +7 (bez adv) wchodzi od razu,tak więc robiąc 15 broni na +7 spokojnie 5 wejdzie na +8 później 2 na +9 itd.)

Opublikowano

Wbiles +15? probowales chociarz? jest jakies teraz z 5 broni +15 na serverze, moze pare wiecej. Sunow z gmow nikt nie dawal, przyjelismy paru gmow gdyz starzy zostali pobanowani za tworzenie nielegalnych rzeczy. Ceny spadly bo kazdy ma od cholery golda i goldfarm, codziennie jakies 20-30 somow dropia ludzie jak nie wiecej.

Opublikowano

BTW co do mojego zdjęcia, suna zapodał mi mój znajomy ;) Max somy można zdobyć z eventów, sun jedynie z FGW.

Opublikowano

Transfer 200+kb/s z FTP. Pomoże ktoś to przyspieszyć?

58395_13_03_11_1_33_49_2.pngJeżeli pomogłem daj + ;D

50 postów [x]

100 postów [x]

150 postów [ ]

200 postów [ ]

350 postów [ ]

500 postów [ ]

Opublikowano

jak dla cb jg nie jest puste to sie zgodze bd tam 15 + ppl z tego 80% to dual konta stalerki itd a gdzie ( to podajmy 200 ppl wiecej? ) jak twoim znadniem expia to mniam 50+ playera to sie zgodze ale niestety reszta to nobki pokitrane i tego nie ukryjesz :DD wczoraj wbilem i bum w jednym miejscu stoi 20+ nobka 1lvl o nicki pvp1 pvp2 pvp3 pvp4 i tak dalej

a wlasnie takie konta z takimi nickami dawal mi rilee do podbicia... nie tylko ja te noob acc widzialem mozna je nawet na spocie w jg albo const znalesc tam gdzie nikt nie expi i nie lazi najczesciej tam sa .... wiec jesli dla cb 230ppl jest na servie to do jasnej ciasnej scren albo zgormadz ich w jedno miejsce ja chce ich zobaczyc !!!!!!

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHHAHA

HAHAHAHHAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHA

Najzajebistsza teoria spiskowa jaką słyszałem od kwietnia 2010. Koleś, jesteś takim bez mózgiem czy udajesz? Jakby ktoś chciał podbić ilość ludzi online NA SWOJEJ STRONIE to kurwa, wszedł by w kod i do funkcji dopisał +100 a nie bawił się w fakekonta. Dooojebałeś! Masz coś jeszcze? Wal! Popraw mi dzień!

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem

pbSd.png
Opublikowano

@ up dobry jestes lecz nie kozacz tak bo po 1 na servie zaczoles grac sporo po mnie wiec daruj sobie i nie zaczynaj bo mi sie wydaje ze 3tygodnie temu spam na ten temat sie skonczyl

mapciu idz lepiej na rusro czy dalej maja z cb tam zbite :D?

Opublikowano

@ up dobry jestes lecz nie kozacz tak bo po 1 na servie zaczoles grac sporo po mnie wiec daruj sobie i nie zaczynaj bo mi sie wydaje ze 3tygodnie temu spam na ten temat sie skonczyl

mapciu idz lepiej na rusro czy dalej maja z cb tam zbite :D?

Kazdy ma prawo sie wypowiedziec, a co do Tego to przy mnie to tak naprawde "nic" nie graliscie na serwerze ale jakos sie tym nie chwale.. wracajac szykujcie na cos fajnego :P

True love survives all

Opublikowano

zaczoles grac

Za czołem? Nie wiem co ty masz za czołem, ale na pewno nie sprawny mózg.

I zacząłem grać w pizdu i jeszcze więcej przed tobą, kochanie.

Uspokój się, jak się denerwujesz to głupie rzeczy piszesz.

Nie pisz więcej takich teorii, bo ośmieszasz tylko siebie, nie aurela, nie serwer, siebie. ( w oczach rozumnych istot oczywiście)

/AceBoy: Mapuś wyluzuj. Rób swoje :). Nie ma sensu szukać dziury w całym, wypowiedział się i uszanujmy to.

pbSd.png
Opublikowano

to zajebiste masz to myslenie skoro wracasz do starych wypowidzi i sorki lecz nie zgodze sie z tym ze grales na lyssa przedemna babye ^.-

komentuj dalej ... wiele ci to da pisze jak bylo wiec jak nie drociera do cb to ze na lyssa niegram od jakiegos czasu to mniam

i zacznij komentowac nowe posty a nie wracasz do starych bo jak pisalem nie gram na lyssa od 2/3tygodni wiec niewiem co sie tam dzieje napisalem z tymi noob acc bo to byla prawda i nie zaczynaj docierac do tego ze to wymyslam bo nie ja ale ty z sibie ofiare robisz bo jak widac kilka posta o tym bylo podpisane nawet podemna wiec gratz 4u i powiem to moj last kom na twoj temat dam sobie siana nie bd glupszy od cb :D pisz co chcesz ^^

i jak masz problem do tego ze nie dalem ( space ) po miedzy nie zaczolem to pozdro... nie widze w tym nic dziwnego a jak widzisz takie cos to ignoruj

a co do mozgu to ogarnij bo jesli masz problem z tym to juz nie do mnie !

napisalbym wiele wiele wiecej ale powiem ze zatrzymam to dla siebie

Kazdy ma prawo sie wypowiedziec, a co do Tego to przy mnie to tak naprawde "nic" nie graliscie na serwerze ale jakos sie tym nie chwale.. wracajac szykujcie na cos fajnego :P

zgodze sie z toba ze kazdy ma prawo wypowiedzi ale po jakiego czorta wracac do spraw z 2/3tygodni wstecz ja powiem tak lepiej gadac co jest teraz co bd potem a nie co juz bylo !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...