Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fellow Pety zostały dodane można na nich jeździć, levelować i atakować nimi. ( Item mall zakładka vehicle)

Stare avki (fur , hwarang) dodane do npc za golda ( JG Grocery tab Goods)

A clienta najlepiej tego z torrenta ściągać ^^

Nie zapominajcie odwiedzić naszego forum ;D

Opublikowano

Legendarny Kidemonas został dodany co 3h do autospawnu w job temple ( Temple of Audience)

Dropia z niego zmodifykowane egy weapony a i b grade są jak +1 i +2 sun wepy, ze specjalnym glowem.

Szansa na drop okolo 20%

Fellow Pet Dinosaur dodany.

Opcja Search Player i Search Guild zostały dodane na stronkę.

Można zobaczyć jakie itemy mają gracze itd.

Opublikowano

Jeśli chodzi o grę to wszystko ładnie póki co . Jedyny i największy minus to MUZYKA . Zmieńcie to po naprawdę jest tragiczna , kiepskie MID'y

Opublikowano

pamietacie uzytkownika REBEL ? TO JA, byłem najlepszy na pvp, musiałem przypomnieć tą legendarną postać, która jest logiem tego servera, w gildiach opowiadają o mnie legendy.

zróbcie coś z serverem, bo nic się nie dzieje

supremeLogo1.gif

Opublikowano

pamietacie uzytkownika REBEL ? TO JA, byłem najlepszy na pvp, musiałem przypomnieć tą legendarną postać, która jest logiem tego servera, w gildiach opowiadają o mnie legendy.

zróbcie coś z serverem, bo nic się nie dzieje

Pamiętam tego n00ba ale i tak B33R'em każdego kładłem :D

True love survives all

Opublikowano

siemanko... i jak tam server ? mam problem poniewaz przy Rejestracji Konta na stronie ciagle pokazuje mi sie blad ze zle przepisalem literki z obrazka... po 5 probach zwatpilem... wie ktos o co chodzi?

dumb-dumber.jpg

Server: SJsro(Old) :ZSZC Water

Nick: DMGwykurwPL,xBarriLit0x :DMG, iLoveRita, Shinoby

Lvl: 116, 115 :105, 105, 105

Opublikowano

siemanko... i jak tam server ? mam problem poniewaz przy Rejestracji Konta na stronie ciagle pokazuje mi sie blad ze zle przepisalem literki z obrazka... po 5 probach zwatpilem... wie ktos o co chodzi?

Copy ( ten obrazeczek ) --------- pain i powieksz pieknie i wyraznie

Opublikowano

Przepraszam za długi "brak aktywności", ale pewne sprawy życiowe na to nie pozwalały.

Aktualnie testuję na drugim dedyku, zmiany dotyczące black ressa. Jak uda mi się konkretnie odkryć to możliwe, że jeszcze dziś będzie update odnośnie tego skilla :).

1334497071-U17330.png

Opublikowano

Według mnie trzymanie takich serverów nie ma sensu, jak nie zarabia nawet na swoje utrzymanie. Fajnie że próbujecie coś zmienaiać, dodawać ale to chyba idzie na marne. Chyba że tylko chcecie bawić się/ogarniać pliki serverowe no to się nie czepiam nie przeszkadza mi to.

No tyle ode mnie, pozdro SFG może ktoś mnie pamięta jeszcze na początku grałem trochę ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Według mnie trzymanie takich serverów nie ma sensu, jak nie zarabia nawet na swoje utrzymanie. Fajnie że próbujecie coś zmienaiać, dodawać ale to chyba idzie na marne. Chyba że tylko chcecie bawić się/ogarniać pliki serverowe no to się nie czepiam nie przeszkadza mi to.

No tyle ode mnie, pozdro SFG może ktoś mnie pamięta jeszcze na początku grałem trochę ^_^

gdyby na siebie nie zarabiał to by nie istniał już

supremeLogo1.gif

Opublikowano

dlaczego offline ?

zwerbowałem 3 kolegów do gry ... zostało 1h ssania klienta a tu serwer off.. :D

jest online :D 1 osoba . hmm coś robią ?

//// wprowadzają nowy update :) ale nie wiem co dokładnie :unsure:

Opublikowano

Wprowadziliśmy:

- Angel spirit

- sro-r skille

- usunęliśmy buga z fellow petów

- efekt black ressa powinien być usunięty (chodzi o absorbowanie dmg) - jest to przeciwko party botów

- ip limit do 5

Zapraszamy do gry :).

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...